46 Comments

  1. Kujie
    23/04/2010 @ 8:19 am

    Kak Jie msk sini mmg taip ‘azmanishak’
    rasa best guna google dri klik kt link di blogroll :sengeh:
    .-= Kujie entri terkini blog ..Blog-ping Aggregator Selain Geng Blogger =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      26/04/2010 @ 11:18 pm

      arh… terus taip macam tu.. boleh terjah kat sini ke?
      owh tak pernah try lagi kalau dengan browser lain.
      kalau chrome memang selalu la.. sebab dah ade cache!

      Reply

  2. Michelle
    20/04/2010 @ 4:17 am

    hahah jumpa la jugak 🙂
    .-= zida entri terkini blog ..Revolusi Kecanggihan Telefon Bimbit : Dulu dan Kini =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      26/04/2010 @ 11:17 pm

      sekarang ni nak kene target untuk rating perkataan
      bagi nama Azman. harap dapat masuk muka depan plak lepas ni :sengeh:

      Reply

  3. cikmin
    18/04/2010 @ 1:00 pm

    pernah jugak google..tapi yang paling terkejut,sebab anak dara cikmin yang baru usia 6tahun pun google nama dia sendiri.. 😛
    .-= cikmin entri terkini blog ..Dahaga Malam Jumaat =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      26/04/2010 @ 11:17 pm

      wahaa… apakah betoi tuh cikmin? sungguh geek!!! :sengeh:

      Reply

  4. Fakhri
    18/04/2010 @ 10:18 am

    Hehehe.. aku siap wat SEO untuk nama aku lagi..
    Mula-mula aku seo nama aku, pastu dah masuk 1st page baru rase best…

    hohoho
    .-= Fakhri entri terkini blog ..#32-Beware of Feedjit and MyBlogLog widget =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      26/04/2010 @ 11:15 pm

      bila dapat 1st page memang best beb.
      hanya orang yang pernah mengalaminya
      baru paham apa guna teknik SEO tuh.

      aku pon baru nak belajar.

      Reply

  5. Nadri
    17/04/2010 @ 10:38 am

    nak mintak ilmu sikit..mcmana cara nak dptkan result page blog kita mcm yg dkt gambar atas tuu..maksud aku result mcm blog AzmanIshak.Com dkt Google..
    .-= Nadri entri terkini blog ..Amaran Daripada PETRONAS =-.

    Reply

  6. Azman Ishak
    17/04/2010 @ 9:45 am

    aku pon masih belajar bab seo ni. tapi
    memang tak pernah nak pandai la :kompius:

    Reply

  7. Azman Ishak
    17/04/2010 @ 9:45 am

    huhuhuh… memang pon. tapi perkara yang penting
    index atas sekali adalah blog kita dengan page
    yang keluar macam kat pic tu. kat sana
    kita dah tau yang SEO kita boleh dipertingkatkan lagi

    Reply

  8. Azman Ishak
    17/04/2010 @ 9:43 am

    betoi la tu daddy.. meksis bengong. dia campur
    unbilled amount dengan data charges. padahal
    data charges dah subscribe data pakage. sengal tol :tention:

    Reply

  9. Azman Ishak
    17/04/2010 @ 9:40 am

    aku ni tak pandai nak buat SEO strategi.
    kekadang menjadi.. kekadang hancus. :wek:

    Reply

  10. Azman Ishak
    17/04/2010 @ 9:39 am

    huhuhuh… betoi ke? so mintak
    mak dia bayar loyalti? hahaha
    pengsan le :lawak-gile:

    Reply

  11. mohdisa
    16/04/2010 @ 3:52 pm

    meh nak google mohd isa pula. pasti kurang menarik. uiks bil sampai beriban. teman punya bil pun tak bayar lagi. ades
    .-= mohdisa entri terkini blog ..Kempen Kami Prihatin Harapan Tanpa Suara =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      17/04/2010 @ 9:47 am

      takut kang nama hang ade conflict keagamaan plak.
      biasa la, nama macam hang pames dowh. tak pon keluar
      ISA – Malaysia. Herm… terkedu kejap. hahaa

      Reply

  12. Lee
    16/04/2010 @ 12:33 pm

    haha aku pon pernah google..kuar name aku daa…
    bini n baby amcm man? sudah scan ka? 😉
    .-= Lee entri terkini blog ..Misteri : Kalimah ALLAH Pada Kulit Bayi!! =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      17/04/2010 @ 9:46 am

      dah scan dah. sila tengok entri terbaru.
      cume jantina tak dapat disahkan.
      apa pon tetap bersyukur.

      Reply

  13. Piston Pecah
    14/04/2010 @ 11:49 am

    Pernah jugak buat gitu..nak taw kewujudan nick yang aku guna nih dalam alam maya…
    .-= Piston Pecah entri terkini blog ..Bola dan Gol =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      17/04/2010 @ 9:43 am

      so apa dapat? konfem memacam jenis piston
      boleh jumpe. hehehe lagi lagi dalam google image. :hehe:

      Reply

  14. Pjan
    14/04/2010 @ 10:28 am

    hahaha man hang dah jadi best fren P1..apa lagi minta royalti la man…perghhh man dah punya page dah masuk sitelinks google..tahniah man
    .-= Pjan entri terkini blog ..Tips Eratkan Hubungan Suami kepada Isteri =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      17/04/2010 @ 9:42 am

      loyalti? keh keh keh… ade orang lain lain
      pawer dari aku… page tuh dari zaman PR3
      dah memang ade dalam google indeks. :sengeh:

      Reply

  15. syahirul
    14/04/2010 @ 1:05 am

    aku just tak paham satu aje.. mcm ne blog ko leh ada category2 kat bawah tu? blog KV aku dulu pon takde mcm tu.. ada guna ape2 plugin ke bro? nama aku dah ada kat google dah walau baru 13 hari berblog 😛 ape pasai bil leh sampai ber ‘k’ ni?
    .-= syahirul entri terkini blog ..Ahmad Memalukan orang Islam? =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      17/04/2010 @ 9:41 am

      tadek pon. tapi rasanya sebab pakai SEO Smart Link kot.
      mungkin pasal tu agaknye. lepas tu selau pingback
      entri sendiri dalam entri terbaru. macam tu je nak bagi
      diri sendiri kuat link dia.

      Reply

  16. Anarm
    14/04/2010 @ 12:18 am

    nama betol ke nama domain? kalo google nama btol, aku punye keluar nama org dr negara mana ntah.. feymes gak nama mcm aku ni rupanya.. :lawak:
    .-= Anarm entri terkini blog ..Jom menang Laptop Acer Aspire One Percuma =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      17/04/2010 @ 9:40 am

      hahaha… tak silap aku nama domain hang macam
      dari negara turki. keh keh keh :lawak-gile:

      Reply

  17. Ramdzi
    13/04/2010 @ 11:34 pm

    penah google nama sendiri.. kuar nama blog aku & facebook.. 😀 :sengeh:
    .-= Ramdzi entri terkini blog ..Kenapa Ramai Tak Suka Manchester United? =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      17/04/2010 @ 9:38 am

      waaa… kalau siap ade pesbook, sure la
      hang ni ade fanpage kat pesbook kan?
      terer betoi. aku tak reti nak buat fan page. haha :sengeh:

      Reply

      • Ramdzi
        17/04/2010 @ 10:26 am

        hahaha… xda fanpage pun.. klu da pun fanpage, sure2 aku sorang je le jadi member.. hahahaha..

        Reply

        • Azman Ishak
          26/04/2010 @ 10:24 pm

          kehehehe… aku pon tak pandai sangat pesbook
          ni.. kalau pest control tu mungkin la :lawak-gile:

          Reply

  18. wazy
    13/04/2010 @ 11:17 pm

    Aku pernah gak google nama sendiri ni,yang terkejut ade wazy.fm la,sekali stesen radio pulak :takut:
    .-= wazy entri terkini blog ..Contest Hidup Untuk Memberi Dan Menangi Acer Aspire One Percuma =-.

    Reply

  19. zida
    13/04/2010 @ 10:47 pm

    lepas baca post ni, terus google name sndirik. hahha
    .-= zida entri terkini blog ..No Strings Attached =-.

    Reply

  20. Zimy
    13/04/2010 @ 10:45 pm

    Dulu agak selalu la, tapi skang jarang la, yela, nak tau gak mane la tau, name sendiri ada tersesat kat mane-mane web ke… haha
    .-= Zimy entri terkini blog ..Tutorial | Burn Kon-Boot ISO ke dalam Pendrive =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      17/04/2010 @ 9:36 am

      ade jugak kengkadang boleh tengok
      apa orang tulis pasal kita. mungkin
      link kita ade pada blog silence reader.
      cara ni dapat tau sapa diantara silence reader
      kita. :kenyit:

      Reply

  21. zikr
    13/04/2010 @ 10:40 pm

    hurm pernah bro.. hehe mula2 jakun gakla.. hehe.. lama2 macam biasa je.. ngeh2 :bagus:
    .-= zikr entri terkini blog ..Cara merawat kayap ular. =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      17/04/2010 @ 9:35 am

      aku dari dulu sampai sekarang memang jakun
      kalau bab-bab teknologi ni :hehe:

      Reply

  22. zaryl
    13/04/2010 @ 10:36 pm

    huhu x penah lg google nama sendiri..
    tp berdasarkan screenshot ko bro SEO dah mantap… 😉

    3.4k? mak aih banyak gilos apa ko dh buat?? :duet:

    Reply

    • Azman Ishak
      17/04/2010 @ 9:35 am

      SEO? aku ni amat lemah bab nak menaikkan
      SEO kat blog. mende tu pon mungkin secara tak sengaja
      la bro. hang pandai kan bab ni. nanti ajar aku bro.
      series aku tak reti mende alah ni semua.

      P/S: 3.4k sebab meksis bengong. pergi campur
      data pakage dengan unbilled amount. :tention:

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge