29 Comments

  1. intankuterpilih
    22/12/2010 @ 8:02 am

    heh, dulu aku ngidam nak mkn sambal belacan… makan mee goreng pon nak kene letak sambal belacan…klako…
    intankuterpilih´s last blog post ..Test JPJ Aku Kan Confident…My Profile

    Reply

  2. Zul
    21/01/2010 @ 8:03 pm

    haha! nasib baik si adik 2 x ngidam nak minum petrol..
    sebab zul ada 1 kawan, dia punya bini, ngidam nak minum petrol..
    OMG! Percayalah… :wek:

    Reply

    • Azman Ishak
      21/01/2010 @ 8:20 pm

      memang betoi beb… dah ramai aku dengar citer macam tuh. bukan memain.. ini kenyataan.. tapi tadek la minum banyak.. stakat rasa ujung lidah jer..

      P/S: risau gak kalau mintak benda chamical macam tuh. bahaya kan kandungan woo :tention:

      Reply

  3. Nazz
    21/01/2010 @ 6:43 pm

    Entri ni kalau perut kenyang boleh baca.. kalau perut lapar macam aku.. hish menggelodak nak makan..

    Sapa tak sayang bini kan.. nasib baik tak mintak durian celur tepung mcd.. kalau tak… haruuu…

    Reply

    • Azman Ishak
      21/01/2010 @ 8:19 pm

      hahaha… kalau tak.. jenus plak aku nak pergi ke hulu yam carik daun durian dalam hutan tuh.. pas tuh nak celur tepung goreng adabi gamaknye :lawak-gile:

      Reply

  4. syin
    21/01/2010 @ 12:54 pm

    hahaha…ok gak la tu skit…boleh terima apa yang dingidamkan tu…hahaha…

    kalau mengidam yang lagi-lagi pelik lagi naye…haha..tak nak cerita la apa…haha..

    Reply

    • Azman Ishak
      21/01/2010 @ 8:18 pm

      tau tau… syukur… tapi kecewa gak tak dapat nak tunaikan permintaan.. tak pe la.. hope next time dia ngidam mende senang senang skit. pucuk paku ker… ulam petai ke.. :wek:

      Reply

  5. eyra
    21/01/2010 @ 10:01 am

    erk? jagung celup tepung? ape tuh? naseb la sepupu i ngidam br ni mntak ikan kerisi je. hahaaha

    Reply

    • Azman Ishak
      21/01/2010 @ 8:17 pm

      wah.. ikan kerisi senang jer nak carik kat pasar.. hahaha ini popcorn + celur tepung + yang dihidangkan di McD *pengsan nak carik* :hehe:

      Reply

  6. fahmi ibrahim
    20/01/2010 @ 8:22 pm

    Bro kau buat air liurku meleleh… teliur nak kawin.. camne nih…

    Reply

    • Azman Ishak
      20/01/2010 @ 9:05 pm

      air liur meleleh pasal terliur nak kawin ke?
      hahaha… kumpui le duit dari sekarang :sengeh: :hehe:

      Reply

      • fahmi ibrahim
        20/01/2010 @ 10:59 pm

        ye betul teliur nak kawin… mmg posting2 ko lps kwin ni mmbuatkan aku terliur bro.. hakhak… aiyak.. duit.. duit.. mak aku pn slalu bebel pasal duit kawin….tak lupa jugak si dia..

        Reply

        • Azman Ishak
          20/01/2010 @ 11:57 pm

          erm… apa lagi.. ikat perut la.. aku dulu sebelum kawin series ikat perot wo.. sampai badan pun kurus melengkung. tapi lepas kawin.. nah.. hahaha dah kembang semula.. tapi still maintain tough guy la :wek:

          Reply

  7. izz
    20/01/2010 @ 6:59 pm

    status ‘uncle’ anda tidak lama lagi akan ditransform menjadi ‘granny’ kerana akan dpt anak. walaupun begitu, status ‘budak’ saya tetap maintain kerana saya awet muda. terima kasih. :takut:

    Reply

    • Azman Ishak
      20/01/2010 @ 8:12 pm

      chis… kau mulut yang cabol… apasal gain-kan aku nye
      status… aku still younger laa demmm :sengeh:

      Reply

  8. kisahsensasi
    20/01/2010 @ 5:59 pm

    lepas nie nak kena cari gak jagung tangkai tu yerk…..huhuhu…

    Reply

    • Azman Ishak
      20/01/2010 @ 8:11 pm

      huhuhuh thanks… hari ni tak mintak mende pelik-pelik dah.. legaa :wek:

      Reply

  9. denaihati
    20/01/2010 @ 10:38 am

    Ada yang lansung tak suka dengan bau suami..lansung tak nak dekat dengan suami…ni lagi parah..dekat je muntah.

    Reply

    • Azman Ishak
      20/01/2010 @ 11:39 am

      aku ade gak terkene macam tuh.. tapi still ok lagi la.. kire exceptable reason ok.. aku senyum jer.. pasal dah tau kerenah orang berbadan dua macam tuh kan, hehehe :sengeh:

      Reply

  10. Dr House
    20/01/2010 @ 1:13 am

    Alahai tag kau. :lawak:

    Reply

    • Azman Ishak
      20/01/2010 @ 8:55 am

      weehh.. sila baca karangan saya ye.. hahah
      tag itu adalah penambah perisa yang tertinggal :wek:

      Reply

  11. Si Naga
    19/01/2010 @ 11:46 pm

    haha..
    dah mengidam dah..
    hehe..
    ni part paling thriller utk seorang bakal bapa..

    Reply

    • Azman Ishak
      20/01/2010 @ 8:55 am

      erm.. memang tak mampu la aku nak carik..
      kalau buat sendiri pon belum tentu kot..
      nak masak popcorn bukan ade tempat sesuai.
      kang tak pasal umah aku berterabur dengan
      bertih jangung plak.. :lawak-gile:

      Reply

  12. paeh
    19/01/2010 @ 11:40 pm

    hahaha…. tu kira logik la ckit. buat nye ngidam lagi pelik susah. tapi payah gak ea. xdpt kang muka mencuka…. hoho

    Reply

    • Azman Ishak
      20/01/2010 @ 8:54 am

      logik? mane nak suruh tukang masak kat mekD
      tuh celur tepung kat popcorn. boleh pitam
      depa nak buat nanti woo :lawak-gile:

      Reply

  13. Akuro San
    19/01/2010 @ 11:36 pm

    ish, lapar seh malam-malam nih tengok makanan~ huhu~ :gersang:

    Reply

    • paeh
      19/01/2010 @ 11:41 pm

      tau xpe. tmbhn die punya close up tuuu.. wooot~~ :tunggu:

      Reply

      • Azman Ishak
        20/01/2010 @ 8:53 am

        hehehe… aku suke gambar closeup.
        sangat menyelerakan :sengeh:

        Reply

    • Azman Ishak
      20/01/2010 @ 8:53 am

      kalau malam lapar.. lain kali tengok ar thari.. hehe
      pst.. malam tadi makan per? tak kuar dating ke? :wek:

      Reply

Leave a Reply to denaihati Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge