Back to Home

Artikel Seterusnya

Awan-awan petang di PPUM

Anak » Motivasi Diri | 28 Mar 2012 | 7

Panass… keluar terus dari kamera.. tadek nak high impact editing.. macam mane tangkap.. macam tu la publish. Kalau boleh.. etika macam ni aku nak apply setiap kali aku petik camera […]

Monolog dalam hujan.

Live Posting | 26 Mar 2012 | 12

Antara betul dengan idak, pasti atau angan-angan, aku rasa masih terlalu awal la untuk menjangka. Tapi perasaan dalan hati tu… Macam yakin sangat…. ada!!!! Kalau ada… Syukur sesangat, alhamdulillah la. […]

Widget pertama Negaraku.My

Blogger » Promosi | 23 Mar 2012 | 22

Hampir 3 hari siapkan widget termasuk beberapa aspek dititik-beratkan ini termasuk branding Negaraku.My. Chellange dari Founder Negaraku, kalau boleh dia tak mau jenis widget yang pakai iFRAME sebab nanti susahkan […]

Artikel Terdahulu

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!


Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013