Back to Home

Artikel Seterusnya

Plugin “Saya telah membaca post ini” dah berjaya disiapkan

Blogger | 29 Apr 2012 | 53

Dah lama dah aku bercita-cita nak buat plugin ni. Bukannya apa, kadang-kadang kita merepek jer kat blog. Orang nak komen pon tadek idea. Jadi plugin ni sedikit sebanyak dapat membantu […]

Daripada 10 hanya dua. Syarat kelayakan adalah 7

Blogger » Fotografi » Motivasi Diri | 28 Apr 2012 | 7

Hari ni baru aku berpeluang tengok apa sebab gambar aku kene rejek dengan ShutterStock. Nice jugak la, dia siap komen kasik tau apa kelemahan untuk setiap gambar yang di rejek […]

Thank you for your submission

Blogger » Motivasi Diri | 25 Apr 2012 | 4

Atas nasihat abang @ZamFoto, maka aku beranikan diri jugak untuk daftarkan diri kat ShutterStock. Cuba je la dulu kan. Kalau kene rejek pon, tadek masalah sebab permohonan semua online. Abang […]

Artikel Terdahulu

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!


Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013