Back to Home

Artikel Seterusnya

Cara atasi masalah gelembung pada printer topup ink

Fotografi » Tutorial | 19 Apr 2012 | 30

Apa nama istilah sebenar nak bagi kat printer yang dah di-modified ni pon aku tak tau. Tapi aku rasa, ramai yang paham dan rasanya ramai jugak yang mengalami masalah yang […]

Kembara ke dunia macro edisi kedua

Fotografi | 18 Apr 2012 | 21

Kiranya ini boleh dikategorikan sebagai siri kedua untuk kembara ke dunia separa macro. Belum fully macro lagi sebab aku belum beli extension tube untuk jadikan kit-lense sebagai macro lense. Modal […]

Cubaan pertama bersama 3rd Party Speedlight

Fotografi | 11 Apr 2012 | 7

Cubaan pertama menggunakan speedlight. Boleh aku katakan… aku haram tak pernah plakai pon flash pacak. Bukan saje menjadikan kamera aku bertambah berat, masalah nak setting pon tak berapa paham. Sebelum […]

Artikel Terdahulu

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!


Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013