Back to Home

Artikel Seterusnya

Antara kesah tak paham bahasa dengan kegilaan trafik

Blogger | 01 Apr 2012 | 32

Aku tak paham jugak la dengan perangai sesetengah penggila trafik. Perkara macam ni bukan saja menyusahkan pengguna yang lain, tapi pada aku mengganggu sensitiviti dowh. Kalau nak gile trafik sekali […]

Speechless Saturday – Tanda dua datang lagi!!!

Live Posting | 31 Mar 2012 | 10

Alhamdulillah… Syukur pada Tuhan. Lepas ni aku perlu kerja lebih kuat untuk pastikan keluarga aku dalam keadaan selesa. Nota: *Flip mustache* – hahaha…

Awan-awan petang di PPUM

Anak » Motivasi Diri | 28 Mar 2012 | 7

Panass… keluar terus dari kamera.. tadek nak high impact editing.. macam mane tangkap.. macam tu la publish. Kalau boleh.. etika macam ni aku nak apply setiap kali aku petik camera […]

Artikel Terdahulu

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!


Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013