Back to Home

Artikel Seterusnya

Tenangkan pikiran sambil mengadap matahari jatuh

Live Posting | 21 Dec 2011 | 4

Kengkadang kat atas bumbung ni… aku dok lepak sorang je. Kalau dah putus sangat idea nak coding projek aku. Tempat paling best jugak ar nak carik ilham waktu kusut-kusut macam […]

Entah kenapa…

Live Posting | 12 Dec 2011 | 13

Aku sendiri pon tatau macam mane nak cerita perkara ni. Antara logik dengan tidak. Antara betul atau pembawakan… Antara sahih ataupon khurafat. Rasa lain macam kat aku. Ada rasa macam […]

Wordless Wednesday – MC

Live Posting | 07 Dec 2011 | 3

Sent from my HTC

Artikel Terdahulu

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!


Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013