Back to Home

Artikel Seterusnya

Quick Post – Custom Template Comment without reloading the whole page

Blog & Tutorial | 14 Mar 2012 | 14

Terpaksa tukar tajuk Bahasa Inggeris sebab hari tu ade kawan-kawan yang tanya pasal ni. Ini adalah masalah utama untuk mereka yang buat template sendiri. Kebiasannya kalau pakai WordPress, kotak komen […]

Koleksi awan dari Kawasan Perindustrian Sungai Buloh

Fotografi » Motivasi Diri | 08 Mar 2012 | 4

Hari ni dok mengantok giler la. Mungkin sebab semenjak dua menjak ni asyik tidok lewat jer. Sekarang ni tengah siapkan projek usaha-sama dengan sorang rakan. Jadi masa untuk ber-social dalam […]

Cerita dah nak basi.. hari ni baru nak story – Cerita pergi Bukit Gambang

Anak » Fotografi | 01 Mar 2012 | 15

Dah dekat seminggu dah kot ceirta ni. Minggu sudah la ni punye citer dia… Mama Amirul tetibe jer ajak aku pergi mandi kat Bukit Gambang Water Park dengan kengkawan tempat […]

Artikel Terdahulu

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!


Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013