Back to Home

Artikel Seterusnya

Coolie – Gangster Paradise

Anak » Hiburan | 30 May 2011 | 20

Penyanyi dia.. kalau sekali tengok.. macam muka Predator pon.. dua kali tengok.. macam Donal Duck. Tapi tak pe la kan.. dia best sebab satu ketika dulu.. lagu ni pernah menjadi […]

Had pemikiran manusia terhadap kehidupan bernyawa.

Motivasi Diri | 27 May 2011 | 11

Kalau kita tengok la… citer omputeh tak kira la zaman dulu.. zaman sekarang sama jer. Sebab apa? Pemikiran manusia ni terbatas pada rupa bentuk dan figura semula jadi manusia dan […]

Saya dah muak blogging….

Blog & Tutorial » Motivasi Diri | 25 May 2011 | 21

Sambungan ayat di atas adalah… “saya dah muak blogging…” bila tengok setiap kali ada lahhh kawan-kawan update dok asyik citer pasal SEO, pasal teknik letak iklan kat blog.. pasal teknik-teknik […]

Artikel Terdahulu

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!


Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013