Back to Home

Artikel Seterusnya

Pagi-pagi muhasabah diri dulu. Lepak termenung…

Live Posting | 21 Dec 2010 | 7

Sambil tengok pemandangan dari atas bumbung kat tempat kerja ni, kire rasa sikit freedom jugak la. Tugasan baru telah pun diterima, manakala yang lepas pulak dah disempurnakan dengan jayanya. Rasa […]

Love in Brick DOODLE

Live Posting | 20 Dec 2010 | 8

Dah lama tak mensenikan diri. Ternyata sekarang ni jari dah keras kematu sebab dok taip keyboard jer. Kalau nak cerita duluuu… Buat DOODLE atas kaca pon boleh. Sila hejer betoi-betoi… […]

Nak cuba aplikasi WordPress untuk WP7

Live Posting | 19 Dec 2010 | 4

Ni nak test jer… Bangun pagi… Usha market place… Tengok ada apps untuk wordpress wp7. HAHAHA… Ape lagi.. Download jer la… Barang baek yang percuma… Jangan lepaskan peluang la kan. […]

Artikel Terdahulu

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!


Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013