Back to Home

Artikel Seterusnya

Nak cuba aplikasi WordPress untuk WP7

Live Posting | 19 Dec 2010 | 4

Ni nak test jer… Bangun pagi… Usha market place… Tengok ada apps untuk wordpress wp7. HAHAHA… Ape lagi.. Download jer la… Barang baek yang percuma… Jangan lepaskan peluang la kan. […]

Berehat kat rumah sambil termenung kesah semalam. Jangan ikut panas hati….

Live Posting | 18 Dec 2010 | 2

Setiap yang berlaku tu ada hikmahnye la kan. Janji redo la dengan apa yang berlaku. Kalau ikut panas hati… Memang rasa bengang bukan main pasal kejadian kereta kene langgar semalam. […]

Adoi ai… Penat weh…

Live Posting | 17 Dec 2010 | 17

Konfident je tadi serah diri kat balai polis. Cadang nak terus buat report la…. Sekali tengok lesen plak dah mati. Haru kan? Takkan nak teruskan report…. Mujur la kerani Adik […]

Artikel Terdahulu

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!



Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013