Back to Home

Artikel Seterusnya

Terima Kasih @AffanRuslan & @Carnine9 – Tak perlu paksa bagi password – Siri 2

Motivasi Diri » Tutorial | 24 Mar 2011 | 13

Awal pagi dah dapat email dari blog ni kalau ada orang komen. Email tu terus masuk ke telefon bimbit. Gileee glamour mengalahkan artis. Tak kesah la orang cakap ape pon… […]

If mysql_num_rows($result) == 0

Blog & Tutorial » PHP SQL | 23 Mar 2011 | 5

Susah sangat nak carik menatang ni dalam Google. Memang ade. Tapi saya ni masih lagi merangkak dalam bab PHP dan & mySQL. Jadi dengan itu, seperti biasa… saya catatkan kat […]

Dah besar dah anak abah yeee…

Live Posting | 22 Mar 2011 | 11

Tadi masa dalam kerete sebok merengek nak tidok. Sekarang? CARGASS!!! Malam ni Mama Amirul belanje makan siakap stim. Alhamdulillah… Lama tak makan siakap stim kegemaran. “Budget circulation” hampir-hampir pupus… Tapi […]

Artikel Terdahulu

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!


Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013