Back to Home

Artikel Seterusnya

Fotografi : Hasilkan studio mini fotografi ringkas tanpa perlu keluarkan modal yang besar?

BigPicture » Fotografi | 24 Apr 2014 | 12

Pagi ni, macam dah gian sangat nak main macro… dah gian sangat nak petik kamera… dah gian sangat nak update blog sendiri untuk meletakkan sekeping dua foto untuk tema #FotoBESAR. […]

Aktiviti berjalan kaki meredah belantaran di FRIM

BigPicture » Blogger » Fotografi » Info | 21 Apr 2014 | 8

Sebenarnya perkataan FRIM atau dengan nama penuhnya Forest Research Institute Malaysia [sila klik pada pautan]¬†aku baru je tahu pada hari Jumaat yang lepas. Haaaa kelakar kan? Dah bertahun duduk KOLUMPO, […]

Setelah hampir dua minggu tidak merokok

Live Posting | 17 Apr 2014 | 16

Setelah hampir dua minggu tidak merokok, LiveBlog melalui akaun AI MEDIA NETWORK (aimedianet) di Flickr. Alhamdulillah, kalau habis dalam minggu ni, kiranya genap lah masuk dua minggu aku tak merokok. […]

Artikel Terdahulu

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!


Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013