Back to Home

Artikel Seterusnya

Greetings from Chuck – The Volvo Reverse Parody by Chuck Norris

Hiburan » Info » Promosi | 20 Dec 2013 | 0

Ini bukan satu ucapan selamat tahun baru dari aku, aku cume nak tergelak dengan idea yang ditiru oleh Chuck Norris ekoran dari Van Damme punye stunt epic iklan di atas […]

Korn – Coming Undone : Cubaan youtube thumbnail pada FotoBESAR

Hiburan » Info | 19 Dec 2013 | 1

Sebenarnya dah lama dah nak buat mende alah ni. Kalau sebelum ni, kelemahan FotoBESAR ni kalau berhadapan dengan content yang ada hanya YouTube sahaja sebagai media contentnya. Jadi template FotoBESAR […]

#WW – Setiap hampir hujung tahun.

Live Posting | 18 Dec 2013 | 3

#WW – Setiap hampir hujung tahun., LiveBlog melalui akaun AI MEDIA NETWORK (aimedianet) di Flickr. Dulu, masa 5 6 tahu dulu… Tengok je la bos-bos dapat mende alah macam ni. […]

Artikel Terdahulu

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!


Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013