Back to Home

Artikel Terkini

Setelah hampir dua minggu tidak merokok

Setelah hampir dua minggu tidak merokok

Live Posting | 17 Apr 2014 | 6

Setelah hampir dua minggu tidak merokok, LiveBlog melalui akaun AI MEDIA NETWORK (aimedianet) di Flickr. Alhamdulillah, kalau habis dalam minggu ni, kiranya genap lah masuk dua minggu aku tak merokok. […]

Foto-Foto Sekitar Jom Outing Taman Tasik Perdana Bersama Tarmizi Shukri dan Rakan Media

Foto-Foto Sekitar Jom Outing Taman Tasik Perdana Bersama Tarmizi Shukri dan Rakan Media

BigPicture » Blogger » Fotografi | 13 Apr 2014 | 5

Alhamdulillah, akhirnya acara yang aku plan untuk berkolabrasi bersama Tarmizi Shukri, akhirnya berjaya. Nak kata perancangan rapi sangat tu idak la. Sebab pada aku, aku tak berani nak berjanji dengan […]

Perbuatan mencuri “side mirror” motosikal

Perbuatan mencuri “side mirror” motosikal

Live Posting | 10 Apr 2014 | 13

Perbuatan mencuri "side mirror" motosikal, LiveBlog melalui akaun AI MEDIA NETWORK (aimedianet) di Flickr. Adik-adik yang membaca blog ni sekalian… Nkorang tahu tak perbuatan mencuri side mirror ni boleh mengundang […]

Artikel Terdahulu

Carian

SPONSOR!



Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013