15 Comments

  1. Bos Informasi
    28/02/2016 @ 12:05 am

    Makin besar tampilan makin puas dalam mengendalikannya bro. Ane juga salah satu pengguna tablet ini
    Bos Informasi´s last blog post ..Macam-Macam Teknik Black Hat SEO yang Harus DihindariMy Profile

    Reply

  2. puanbee
    21/01/2013 @ 6:41 pm

    besar sgt galaxy note 10 ni , sbb tu sy ambik galaxy tab 2 7.0 tp gambar kureng
    puanbee´s last blog post ..Debaran menanti majlis sepetang bersama blogger #SBB2013My Profile

    Reply

  3. hafizmd
    12/12/2012 @ 1:05 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  4. hafizmd
    12/12/2012 @ 1:05 am

    besarpun nampak mcam puas hati jer ni…hehe..

    tunggu next review
    hafizmd´s last blog post ..Malaysia vs Thailand Tanpa Wan Zack?My Profile

    Reply

  5. MyJourneyMyPhoto
    08/12/2012 @ 1:27 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  6. Mak Dara
    06/12/2012 @ 12:19 am

    wahhhhhhh besttt tu.. mobile.. boleh update blog di mana mana saja
    Mak Dara´s last blog post ..iPhone 5 Gadget ImpianMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      06/12/2012 @ 10:02 pm

      tapi aplikasi wordpress untuk android yang lattest update ni macam hampeh sikit la. kotak text dia tadek yang toolbar. so nak kene masuk code html secara manual.

      Reply

  7. akubiomed
    05/12/2012 @ 1:28 pm

    Puas tengok gambar besar-besar. 🙂

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      06/12/2012 @ 10:02 pm

      hehehe…. dah lame tak buat bigpicture la. rindu plak nak carik artwork bigpicture

      Reply

  8. Aizat
    04/12/2012 @ 9:00 pm

    wahh..dasat ar encik man.best ke galaxy note?? btw, apa kaba ko man??
    Aizat´s last blog post ..United’s Next FixturesMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      05/12/2012 @ 1:46 am

      best sesangat.. hehehehe… kabo baik bro. hang lame tak dengar citer kan. kejap tenggelam.. kejap timbul. FB dengan twitter pon lame tak nampak. per cer? skang kat mane? area kl lagi ke?

      Reply

  9. syu90
    04/12/2012 @ 5:29 pm

    cntik gak gmbr dia..bape MP ye?

    p/s:nak tnya, camne nak amik button G+1 untuk entri iphone 5 tu ye? mekasih.
    syu90´s last blog post ..iPhone 5 gadget impianMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      06/12/2012 @ 10:06 pm

      camera tablet je. sekadar 5mpx.

      ps: itu hari saya ade share button Google+ tu. jap test kat comment, kalau jadi la… ade kat bawah. kalau tak jadi.. nanti poke kat FB ok!

      
      

      Reply

  10. Anarm
    04/12/2012 @ 2:07 pm

    untung laaa dapat Galaxy Note 10.1
    Anarm´s last blog post ..Durian Crepe SedapMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge