14 Comments

  1. Kauthar mohd
    04/05/2018 @ 6:03 pm

    Cantik2 gamba shoot ni. Clear sgt
    Kauthar mohdĀ“s last blog post ..7 Tips Hilangkan Parut Jerawat Dengan Selamat & MudahMy Profile

    Reply

  2. Mama Hakim
    15/04/2017 @ 3:33 pm

    Haha. Dah tak ada model lain betul ni
    .
    Tukar posisi dan teknik je
    .
    Abang abang blogger mesti keciwa tak ada model adik manis
    Mama HakimĀ“s last blog post ..Panduan Makanan Terbaik untuk Kencing Manis 2017My Profile

    Reply

  3. Hank T Jr Croslin
    24/03/2017 @ 2:15 pm

    Afraid to fail? Be confident! Use enhancement pills! http://canadian-rx-online.xyz

    Reply

  4. Nor hazmira
    09/01/2017 @ 3:42 pm

    Bercahaya gambar gambar yg diambil… Kena banyak lagi ilmu peelu di hadam sebelum boleh amik kontrak ni
    Nor hazmiraĀ“s last blog post ..Sel badan boleh bertukar kepada ā€˜Sel Zombieā€™My Profile

    Reply

  5. saps ibubapa
    22/03/2016 @ 8:00 am

    dulu selalu terfikir untuk apa payung payung yang banyak masa orang buat shoot..rupanya untuk pencahayaan ye..
    saps ibubapaĀ“s last blog post ..SAPS Ibu Bapa – Semakan Keputusan PeperiksaanMy Profile

    Reply

  6. Bos Informasi
    27/02/2016 @ 11:59 pm

    Harus mengeluarkan biaya yang tidak sedikit
    Bos InformasiĀ“s last blog post ..Cara Cek Artikel Blog dengan Copyscape Anti PlagiarismeMy Profile

    Reply

  7. semak saman
    09/02/2016 @ 5:48 pm

    nampak bidang fotografi ni bukan benda senang.. nampak je macam klik sana klik sini..rupa2nya banyak kena belajar kan.
    semak samanĀ“s last blog post ..Semak Saman Trafik PDRM dan JPJ OnlineMy Profile

    Reply

  8. Belang Tarung
    13/08/2015 @ 9:57 am

    ISO setting dan guna speedlite…tu komponen penting kalau main cahaya suria ni
    Belang TarungĀ“s last blog post ..MH17 Malaysia Airlines Bukan Pesawat Komersil Pertama Ditembak JatuhMy Profile

    Reply

  9. wildan
    18/03/2015 @ 3:04 pm

    Expresi yang sangat menarik,
    wildanĀ“s last blog post ..Perbaikan Kulit Malam HariMy Profile

    Reply

  10. islam di dadaku
    18/02/2015 @ 10:05 am

    memang perlu untuk belajar memahami arah cahaya
    islam di dadakuĀ“s last blog post ..Tidaklah Selalu Meninggalkan Perkara Haram itu BerpahalaMy Profile

    Reply

  11. akubiomed
    25/10/2014 @ 10:07 am

    Mana model awek-awek cun? šŸ™‚
    akubiomedĀ“s last blog post ..Contoh soalan peperiksaan PTD Pegawai Tadbir dan Diplomatik Gred M41My Profile

    Reply

  12. Mus
    25/10/2014 @ 7:56 am

    mahal nak bayar model ni bro..
    MusĀ“s last blog post ..Pesta Jagung Kota Marudu 2014 Pada 8 – 9 November 2014My Profile

    Reply

  13. titan
    25/10/2014 @ 7:11 am

    gambar last paling comel.
    titanĀ“s last blog post ..Hari-hari dapat email cinta dari Lazada.My Profile

    Reply

  14. Blogger Babyface
    25/10/2014 @ 4:33 am

    insyaAllah di lain masa Gua akan join juga kelas Cikgu Arif.

    kena semak jadual kelas agar tak bertembung dgn jadual kerja dan aktiviti bersama keluarga
    Blogger BabyfaceĀ“s last blog post ..Cabaran 30 hari |Hari ke 4 – Buku Kegemaran |My Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge