Back to Home

Kategori: Fotografi

#FOTOBESAR EVENT REVIEW: Majlis Pelancaran Butik JelitaSARA di Bangi Gateway, Bangi.

BigPicture » Fotografi | 26 Dec 2013 | 18

Alhamdulillah, hari semalam Team AI MEDIA NETWORK dijemput untuk membuat EVENT COVER bagi majlis perasmian Butik JelitaSARA yang bertempat di Bangi Gateway, Bangi, Selangor. Majlis dirasmikan sendiri oleh Founder JelitaSARA […]

Macam nak hujan jer…

Fotografi » Live Posting | 22 Nov 2013 | 8

Tu la dia sejak dua menjak ni nak upda blg pon tak sempat sudah. Tak kira la ribut petir ke, hujan gerimis ke… Kalau dah busy tahap menteri di parlimen, […]

#FotoBESAR – Back Dated : Hari Keluarga AI MEDIA NETWORK di Kelana Beach Resort, Port Dickson

Anak » BigPicture » Blogger » Fotografi | 17 Nov 2013 | 13

Siap ade back dated post lagi. Itu la, syukur kepada Tuhan, akhirnya tercapai cita-cita nak bawak crew AI MEDIA NETWORK ni pergi makan angin bersama keluarga. Meskipun hari keluarga ni, […]

Cubaan live blog yang pertama

Fotografi » Live Posting | 15 Nov 2013 | 5

Cubaan yang pertama untuk kali ini. Sungguhpun macam tu, wordpress untuk iphone sangat-sangatlah tak bestnye. Agak kurang user friendly lah. Tapi ok ar dari tadek langsung. Awak tau komen je, […]

#FotoBESAR – Kelana Beach Resort, Port Dickson.

Anak » BigPicture » Blogger » Fotografi | 10 Nov 2013 | 10

Nah kau… sebesar alam gambar di taruk. Alhamdulillah, akhirnya tercapat hajat kat hati nak bawak crew AI MEDIA NETWORK pergi bercuti minggu ni. Bercuti untuk tenangkan fikiran. Kami juga seperti […]

REVIEW: Seminar Hartanah Abang Ensem PKNS BIZPOINT

Blogger » Fotografi » Info » Promosi | 02 Nov 2013 | 14

Alhamdulillah, persoalan yang membelenggu dalam kepala aku sudahpun terjawab. Selama hari ni, banyak yang bermain dalam kepala hotak aku terhadap perkara yang berkaitan dengan properties (perumahan dan hartanah). Bayangkan anda […]

Apa yang tak kena lagi dengan nkorang ni?

Blogger » Fotografi » Motivasi Diri | 30 Oct 2013 | 19

Dah banyak kes tembak-menembak terjadi sejak kebelakangan ni. Aku jugak tak nak ketinggalan melepaskan serangan bertubi-tubi. Ku pikirkan nasihat aku terkesan, rupanya nkorang semakin angkuh. Kalau nak diikutkan, pihak yang […]

Pembentangan Bajet 2014 – Program Affiliate Template FotoBESAR versi 3.0

Blogger » Fotografi » Promosi | 24 Oct 2013 | 12

Bersempena dengan pembentangan Bajet 2014 ni, aku kat sini nak kongsikan berita gembira bersama kawan-kawan pembawa yang mungkin singgah ke blog ni. Pihak AI MEDIA NETWORK telah melaksanakan program Affiliate […]

#WW : FotoBesar – Bonus Bulanan

BigPicture » Fotografi » Wordless Wednesday | 23 Oct 2013 | 23

NOTA: Catatan ini adalah catatan bergambar tanpa nota. Ianya seolah-olah tradisi pada hari Rabu untuk Blogger melepaskan catatan yang bisu tanpa perlu banyak menghabiskan idea menulis artikel.

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!


Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013