Back to Home

Kategori: Fotografi

Keceriaan hilang seketika.

Anak » Fotografi | 10 Oct 2013 | 14

Dugaan yang Tuhan bagi untuk kita, sebab Tuhan tau kita boleh hadapi ujian yang bakal dilalui. Begitu juga dengan keluarga aku minggi ni. Adik Amirul Azhar ditahan di wad PPUM […]

FOTOBESAR Outing Bersama Tarmizi Shukri dan Rakan-Rakan Blogger.

BigPicture » Blogger » Fotografi | 30 Sep 2013 | 23

Alhamdulillah, petang tadi jumpe jugak cikgu kamera aku, Saudara Tarmizi Shukri, kat Tasik Putrajaya dalam siri pengembaraan “Jom Outing”. Perancangan awalnya aku memang tak boleh nak pergi, sebab wife aku […]

Banyak yang nak dicerita, tapi tak mampu dicurahkan.

Anak » Blogger » Fotografi | 28 Sep 2013 | 36

Semakin hari semakin tepu dan semakin beku. Otak menjadi tepu. Fokus aku kini agak bercelaru. Celaru antara membahagi masa. Kalau dulu, pantang jari ku letakkan kat atas papan kekunci, ianya […]

FOTOBesar : Luangkan masa beharga.

Anak » BigPicture » Fotografi | 17 Sep 2013 | 25

Kelmarin, sekali lagi aku bawak Amirul Amin pergi ke Taman Tasik Perdana. Kali ni, aku bawak dia seawal pagi. Kebetulan pulak pada hari kelmarin tu, isteri kerja shift pagi. Agak […]

BigPicture: Party 50mm di Taman Tasik Perdana

Anak » BigPicture » Fotografi | 10 Sep 2013 | 22

Ini semua gara-gara dah berjanji dengan anak. Nak tak nak, terpaksa jugak bawak. Minggu lepas aku janji kat Along, nak bawak dia pergi taman. Anak-anak kita ni kan… kalau dah […]

Rentetan dari screening “Jobs”, apa yang aku dapat?

Blogger » Fotografi » Motivasi Diri | 06 Sep 2013 | 23

Malam kemarin iaitu pada 4/9/2013, Team Ai Media Network telah dipelawa oleh Amanz Media untuk turut sama menontot filem yang diperkatakan hangat yang penuh motivasi. Filem ini berkisahkah biografi seorang […]

Semalam berjumpa, hari ni diberi hadiah

Blogger » Fotografi » Promosi | 05 Sep 2013 | 5

Semalam masa screening Jobs kat TGV KLCC, ada la dok jumpa orang kuat Telekom Malaysia. Tup tup hari ni, dapat parcel dari diaorang. Hahahaha… dah habis raya pon dapat jugak […]

BigPicture: Artwork Sehari Sekali

BigPicture » Fotografi » Motivasi Diri | 01 Sep 2013 | 18

Seni atau fine art ni, kalau tak diprektikkan memang makin lama, makin luput dalam diri. Agak lama juga aku tak buat sketch. Jadi semalam sementara nak tunggu wife aku balik […]

Perkhabaran

Anak » Blogger » Fotografi » Seni Rekaan & Grafik | 29 Aug 2013 | 12

Alhamdulillah, masih lagi berkesempatan nak menebas semak samun kat blog ni. Pendek kata, dah dekat dua minggu tak berapa nak sihat. Bukan aku sorang je tak sihat, satu keluarga demam, […]

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!



Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013