10 Comments

  1. sepol
    11/11/2013 @ 3:04 pm

    syioqqq ooo iphone5s nya pukulan… hebattt..
    sepol´s last blog post ..instagram : Ahmad Adib Dan Dam UlarMy Profile

    Reply

  2. hatiputera
    11/11/2013 @ 2:11 pm

    Memang terbaik pemandangan tu. Aku guna DSLR pun tak boleh tangkap gambar selawa ini.
    hatiputera´s last blog post ..Badminton Menjadi PenggantiMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      12/11/2013 @ 2:09 pm

      aishhh jangan ar cenggitu, boleh kot, mane nak tanding dengan slr, ni sebab gambar dah edit pakai lightroom.

      Reply

  3. muktasim
    11/11/2013 @ 7:34 am

    memang sedang mencari smartphone yg boleh hasil gambar yang cantik terutama dlm ISO tinggi.. hehe..
    muktasim´s last blog post ..NUTP gesa KPM mansuh PBSMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      11/11/2013 @ 10:06 am

      boleh dikatakan, pukulan iphone5s ni pada high ISO sangat mengkagumkan. walaupon dah modified pakai lightroom, noise dia tak berapa nak ketara.

      kalau pergi pantai dengan anak, memang tak la kalau nak suruh pacak tripod… kejap lagi anak tah kemana, kamera tah kemana. pasal tu beli gak mende alah ni.

      Reply

  4. Azahairi
    10/11/2013 @ 10:22 pm

    lawa …….memang cantik. ingatkan dlsr ….dah macam dlsr punya quality
    Azahairi´s last blog post ..Afiq Umar Thaqif 1 tahunMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      12/11/2013 @ 2:10 pm

      namun kepuasan membidik memang terletak padal dlsr jugak la. kalau orang dah biasa meneropong pakai view finder, sekali pakai kamera henpon, mesti rasa macam buang tebiat je dia pada hari tu. hahaha

      Reply

  5. Mus
    10/11/2013 @ 10:09 pm

    memang awesome!!!
    silap pandang mcm hasil dari dslr
    Mus´s last blog post ..50% Discount for Sony Alpha NEX-5T Mirrorless Digital Camera (Malaysia) – RM1,750.00My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      12/11/2013 @ 2:10 pm

      ye betei… pandang sekali je, jangan banyak-banyak. nanti kantoi la. hahaha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge