24 Comments

  1. Syarif
    25/09/2015 @ 8:33 pm

    Street“Let someone else do the banikg.”Check out what is available for gift ideas, stocking stuffers and more.Homemade/Handcrafted: Peanut Brittle, Cookies sold by the pound, Noodles, Pies, Muffins, Fudge, Jewelry, Purses,crocheted and knitted items along with Scentsy, Rada, Pampered Chef, Lia Sophia and a variety of other items for the upcoming holidays. Sponsored by the District 14 Chapters of the Order of the Eastern Star. All blooth rental proceeds to go to Honor Flights of Northeast Indiana.

    Reply

  2. aman
    22/11/2013 @ 8:52 pm

    tahniah bro. harap dapat ajarkan cam mana nak jana wang sebegitu.
    aman´s last blog post ..Google Mula Memfokuskan Bahagian Tablet Pada Play StoreMy Profile

    Reply

  3. hazman aka species1980
    24/10/2013 @ 11:45 am

    Tu dia…. Inilah yang dikatakan rezeki jatuh ke riba…. sain bersimpul banyak tu… hehehehe
    hazman aka species1980´s last blog post ..HAZMAN vs FOOD – Nasi Goreng Ayam KLUANG STATION Setia City MallMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      24/10/2013 @ 11:50 am

      rezeki anak-anak. hang cepat2 la bertemu jodoh aku doakan.. cepat kawin.. cepat dapat anak… murah rezeki habaq hang. hehehe

      Reply

  4. Izwan
    23/10/2013 @ 10:20 pm

    kena lebih belajar banyak lagi dari abang AI kita ni. serius.
    Kalau ada kekosongan jawatan 3rd photographer nak hantar resume. 🙂
    Izwan´s last blog post ..Convocation Ceremony Muazan MahbolMy Profile

    Reply

  5. reezluv
    23/10/2013 @ 8:06 pm

    ok, jeles….pffttt

    Reply

  6. akubiomed
    23/10/2013 @ 12:58 pm

    Sudah boleh angkat senjata baru atau body baru. 🙂

    Reply

  7. blogger lelaki
    23/10/2013 @ 12:30 pm

    besar angkanya..semoga terus dimurahkan rezeki
    blogger lelaki´s last blog post ..Apa Kata OrangMy Profile

    Reply

  8. wazy
    23/10/2013 @ 10:04 am

    Terbaik bro,semakin murah rezeki
    wazy´s last blog post ..Neesya : Set Penjagaan Kulit Untuk Lelaki Dan WanitaMy Profile

    Reply

  9. Azman Ismail
    23/10/2013 @ 9:32 am

    Inikah yang dinamakan cheque? har..har..har…semua akan dapat lebih lagi 🙂
    Azman Ismail´s last blog post ..Kenapa Banyak Rokok Seludup?My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      24/10/2013 @ 11:52 am

      dak aih… ini nama dia keping kertas. haha

      p/s: amin… so macam mane? dah apply cuti ke?

      Reply

  10. Megat
    23/10/2013 @ 9:21 am

    Tahniah En Azman! Alhamdulillah sudah kelihatan keberhasilannya. Lepas ni jangan lupa share dengan aku pulak :p

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      24/10/2013 @ 11:51 am

      insyaallah encik megat. saya sedang merangkak sikit-sikit. nak naik terus mendadak memang tak dapat la.

      Reply

  11. Muktasim
    23/10/2013 @ 7:53 am

    wah.. ni mesti projek hari tu punya hasil.. memang terbaik la.. 🙂
    tahniah AI Media..
    Muktasim´s last blog post ..Potrait Perkahwinan MelayuMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      23/10/2013 @ 9:15 am

      iye.. seperti yang diceritakan tempoh hari masa kita chat. tunggu pelancaran lanjut. insyaallah.

      Reply

  12. Mus
    23/10/2013 @ 7:43 am

    Tahniah bro.. semoga pendapatan semakin bertambah…
    Mus´s last blog post ..Promosi RM99 Sehala Malindo Air Sempena Perayaan DeepavaliMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      23/10/2013 @ 9:16 am

      terima kasih en mus. hasil sokongan dan moral support isteri dan kawan-kawan sekeliling.

      Reply

  13. Eizil Network
    23/10/2013 @ 2:21 am

    Tahniah bro, semoga akan menerima lebih banyak cheque dengan jumlah yang lebih besar… 🙂
    Eizil Network´s last blog post ..Pentingnya pengurusan struktur permalinksMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      23/10/2013 @ 2:58 am

      terima kasih bro atas tunjuk ajar selama hari ni. jasa baik cikgu tak dapat saya nak balas sampai bila2. terima kasih banyak2.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge