About Me~

seiko-kinetic4Assalamualaikum. Alhamdulillah.. akhirnya pada 18 November 2008 tepat jam 01.35am saya telah berjaya menghostingkan blog sendiri. Sebelum ini, saya pernah menggunakan Blogspot dalam kira-kira setahun lebih. Kemudiannya di sposer selama setahun langganan menggunakan hosting FIVIO dari saudara Roszizul.

Blog ini diwujudkan adalah sebagai tempat untuk saya melepaskan segala yang tependam dan terbuku kat hati saya. Kalau kamu merasakan ketidakselesaan semasa berada di blog ni, saya memohon maaf dan anda cume perlu [klik disini]. Blog ini tidak menjanjikan gambar artis yang seksi mahupun perbincangan politik tanah air. Saya cuma suka bergambar dan bermain internet.

Macam-macam perkara terlahpun berlaku sepanjang pembabitan dalam dunia blog. Di sini saya cuba berkongsi pengalaman yang tak seberapa dengan pembaca semua. Di sini juga tersimpan segala kenangan pahit manis dalam mendirikan rumah tangga. Mungkin tak semua perkara dapat diluahkan seraca telus di sini. Tapi sedikit sebanyak ianya dapat untuk meleraikan ketengangan yang di hadapi. Jutaan terima kasih kepada yang sudi berkomentar. Kepada kamu yang ingin berkongsi artikel ataupon bertukar LINK, perkara tersebut amat dialukan.

Terima kasih untuk kamu ¬†yang mane mengikuti episode perjalanan saya dari seorang anak Teruna Bujang Yang Suci… sampai laa ke Alam Berumah Tangga, beranak pinak, bercucu-cicit. Ok, salam hormat dan salam ceria dari saya untuk anda sekeluarga.

Amin~

28 Comments

  1. chempiang
    05/05/2010 @ 8:22 pm

    alo bro..dah naik pangkat kiter ye..lama tak berkontek dh mcm2 meletup kat perjalanan menuju destinasi ko. kalu tak ingat gua..lu ingat2kan la nama yg tercatat kat log book round correct duty malam..hahaha

    Reply

    • Azman Ishak
      05/05/2010 @ 10:32 pm

      hahaha bila pakai jer nick cempiang… tadek orang lain dah.. gua tau lu la sapa lagi. round correct? lame betoi tak dengar perkataan tu… erk.. kesah lame tak mo nak ungkit.

      nak kate berjaya tak jugak la.. atlease… aku dah buktikan kat kengkawan dulu yang aku boleh survice kat dunia luar. since lu pon dah jadi big boss… tak mo offer aku job ke? keh keh keh

      P/S: macam mane hang bleh jumpe blog aku ni agaknye… hadoi ai~ :sengeh:

      Reply

    • chempiang
      06/05/2010 @ 11:28 pm

      gua tak jumpe kontek no lu kat hp gua..so gua google nama lu..skali scan..memang sah..ni org nyer. sori bro..gua tak sempat nak ucap selamat pengantin baru kat lu..tak lamer lagi jadi bapak kiter yer..nak hidup banyak cara nyer bro..bukan pecah ombak jer..

      Reply

      • Azman Ishak
        07/05/2010 @ 12:13 am

        keh keh keh.. jap lagi gua send email no handpon gua, hang ade mane bro? duk Sawarak ke? bile nak mai KL neh? :sengeh: Tahniah jugak utk lu bro. Selamat pengantin baru jugak. Erk… dah berapa anak eh? tetibe lost contact lepas lu balik Sarawak kan…

        P/S: aku send no fone aku by mail. thanks~ :sengeh:

        Reply

  2. Nagobonar
    28/04/2010 @ 2:08 pm

    jobberies.com/subscribe/

    Reply

    • Azman Ishak
      28/04/2010 @ 6:06 pm

      ok dah update.. check page bahagian link kat header ye :bye:

      Reply

  3. botak
    28/04/2010 @ 1:13 am

    salam..
    ntah bro..
    aku pun nk jugak..

    Reply

    • Azman Ishak
      28/04/2010 @ 6:06 pm

      ok dah update.. check page bahagian link kat header ye :segan:

      Reply

      • botak
        29/04/2010 @ 10:50 pm

        cun ah!
        time kasih banyak

        Reply

  4. farhan
    23/04/2010 @ 12:56 pm

    nak jugak bolh ?

    Reply

    • Nagobonar
      28/04/2010 @ 2:10 pm

      apa salahnya

      Reply

    • Azman Ishak
      28/04/2010 @ 6:05 pm

      ok dah update.. check page bahagian link kat header ye :sengeh:

      Reply

  5. Nagobonar
    20/04/2010 @ 8:06 pm

    bro, nak letak link cmna

    Reply

  6. Baloot
    17/04/2010 @ 6:29 pm

    Orait thanks bro..
    Blog bro ada wat khidmat review blog/produk tak?
    Berapa harga per post?

    Reply

    • Azman Ishak
      20/04/2010 @ 8:32 pm

      salam bro. nak review tadek masalah. boleh je.
      bak sini content. gambar. send ke admin[at]azmanishak.com
      dengan kengkawan kasik murah je la. RM35 sudah untuk satu entri.

      Reply

  7. Baloot
    17/04/2010 @ 4:18 pm

    Saiz banner? letak kat sidebar ke? :kelip:

    Reply

  8. Baloot
    17/04/2010 @ 3:45 pm

    Bro, mana contact form? Nak hubungi bro ni. Nak letak iklan kat sidebar. :sengeh:

    Reply

    • Azman Ishak
      17/04/2010 @ 4:15 pm

      contact form? ade je. kenapa eh? admin[at]azmanishak.com
      ataupon kat freadykreuger[at]gmail.com. bile nak banner exchange?

      Reply

  9. Firdaus
    23/02/2010 @ 4:30 pm

    Salam bro…nk letak iklan boleh x?tq

    Reply

    • Azman Ishak
      17/04/2010 @ 4:13 pm

      wsalam. boleh je. jom link exchange or banner exchange.

      Reply

  10. Sweet Thinker
    21/02/2010 @ 2:56 pm

    kalau pasal about me nie kan…. akoo ske baca pasal ppuan. bkn ape. sbb dia org selalu tulis ttg tahap2 pembelajaran dia org. dr upsr smpi la phd.

    akoo nk baca yg laki punye. ko stat dlu. sbb laki slalunye kecundang dlu baru bangkit.

    sbb ko da kawen kna lebih skit ar. study… kije… kawen. haaa. ade brani? cabaran ari ahad :bagus:

    Reply

    • Azman Ishak
      21/02/2010 @ 3:09 pm

      amboi.. menjadi komentar pertama. aku baru jer bukak comment kat page ni. sebelum ni aku close jer. haha.. thanks~ :sengeh:

      Reply

      • Sweet Thinker
        22/02/2010 @ 6:02 pm

        bila nk apdet nie :tention:

        Reply

        • Azman Ishak
          17/04/2010 @ 4:14 pm

          ade masa nanti update la kot. tunggu dapat baby.
          hehehe :lawak-gile:

          Reply

Leave a Reply to farhan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *