44 Comments

  1. NoktahHitam
    24/07/2013 @ 4:00 pm

    itu dia, seronok betul tengok ramai blogger macam tu.

    Semoga tuan DenaiHati dapat lebih banyak lagi rezeki untuk adakan majlis sebegini ­čÖé
    NoktahHitam┬┤s last blog post ..Berbuka Dengan Jus KurmaMy Profile

    Reply

  2. Hairul Azni
    23/07/2013 @ 12:57 pm

    Seronok berbuka puasa bersama rakan2 blogger macam ni..gambar yang tengah mencedok tu terbaik bro..
    Hairul Azni┬┤s last blog post ..Komisen Kelima Dan Keenam Job Di RumahMy Profile

    Reply

  3. ejam
    23/07/2013 @ 8:11 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  4. Myra Jay
    22/07/2013 @ 2:49 pm

    Memang ramai dan meriah… beruntung korang2 yang tinggal kat sana ­čÖé

    Cheq hanya mampu memandang ­čśÇ
    Myra Jay┬┤s last blog post ..HomeMade Popia GorengMy Profile

    Reply

  5. sepol
    22/07/2013 @ 2:12 pm

    meriah sungguh… aku tgk dari jauh saja lah…
    sepol┬┤s last blog post ..DIARI RAMADHAN #4 Masa Untuk MenyimpanMy Profile

    Reply

  6. staibaqhang
    22/07/2013 @ 2:10 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  7. mijie
    22/07/2013 @ 11:42 am

    tang kandid si yan tu kalau hang dari belakang dia lagi stylo haha tapi apa2 pun hang memang dah hebat bab ambil gambar ni
    mijie┬┤s last blog post ..Pengalaman membeli rumah pertamaMy Profile

    Reply

  8. cikgu naman
    22/07/2013 @ 11:31 am

    nanti nak cilok sikit┬▓ gambar ye ..hehe

    hari tu bawak kamera tak amik gambar sangat, sibuk ngan anak┬▓
    cikgu naman┬┤s last blog post ..Melayu BolehMy Profile

    Reply

  9. akuzle ayu
    22/07/2013 @ 2:34 am

    keh3.. kelakau caption anda kat gambo hubby saya tuh. sesambil dok ngejar anak, sempat juga awk mengkandidkan kita yea?

    Reply

  10. Ladfe Amir
    22/07/2013 @ 12:02 am

    memang terbaik majlis berbuka ni. tapi gua tak dapat beramah mersa sangat. jadi tukang jaga meja dan pantau anak2.
    Ladfe Amir┬┤s last blog post ..Buffet Ramadan Cyberview Lodge Resort & SpaMy Profile

    Reply

  11. Ainaa Roseberry
    21/07/2013 @ 11:22 pm

    Sangat meriah.. terima kasih Tuan Denaihati.. ­čÖé
    Ainaa Roseberry┬┤s last blog post ..IFTAR DENAIHATI NETWORK AND AEMy Profile

    Reply

  12. Eizil
    21/07/2013 @ 10:54 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  13. akubiomed
    21/07/2013 @ 10:22 am

    Nampak meriah. Wah dah test lens baru nampak. ­čÖé

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      22/07/2013 @ 12:12 am

      hahaha lens sudah test la bang. ini raya balik kampung… pergi main macro sama abang azman ismail la.. gue ade geng raya tahun ni.. hahahaha

      Reply

  14. Kak Mahh
    21/07/2013 @ 9:59 am

    Seronoknya…makan ramai-ramai…dapat kawan baru dan kongsi idea baru.
    Kak Mahh┬┤s last blog post ..Three Pagoda Pass ,Sangklaburi Thailand Part 2My Profile

    Reply

  15. Man
    21/07/2013 @ 9:53 am

    bestnya…berapa berat naik malam tadi. haha
    Man┬┤s last blog post ..Wallpaper Hari Ini #01My Profile

    Reply

  16. Juan
    21/07/2013 @ 9:34 am

    adehhh, jeles la tgk korang semua berkumpul nih
    Juan┬┤s last blog post ..Google Keyword Planner Tool Terbaru Dari GoogleMy Profile

    Reply

  17. Kujie
    21/07/2013 @ 7:39 am

    sheikh sheikh arab tu tengah sembang pasal minyak tu… minyak atar nak raya ni
    Kujie┬┤s last blog post ..Tak Pergi Majlis Iftar Ramadan Anjuran DenaiHati Network KeranaÔÇŽMy Profile

    Reply

  18. Mus
    21/07/2013 @ 7:05 am

    Tanpa speedlight pun dah cun bro.. untung ada lens power. Low light no hal..
    Mus┬┤s last blog post ..Bahayanya Kanak-Kanak Bermain Di Tepi Tasik Masjid BandarayaMy Profile

    Reply

  19. Zuan
    21/07/2013 @ 7:04 am

    lepas iftar, waktu aku nak balik time bagi kad, baru orang perasan “laaa zuan ke?” aku dah, ok, patut la xde orang nak bergambar, xde yang perasan muka maskulin ni rupanya.. huhu kena rajin rajin ke majlis majlis macam ni lepas ni so orang boleh kenal muka huhu
    Zuan┬┤s last blog post ..Nostalgia Kerepek Pisang YatiMy Profile

    Reply

  20. Mus
    21/07/2013 @ 7:03 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  21. sumijelly
    21/07/2013 @ 5:52 am

    Nak ambik gmbr ngan eizil dan azman tp sgt segan…. sbb x tau mcm mana nak panggil…

    Lg pun eizil nampak serius…hik3. Tp dia yg tegur masa memula masuk…

    Apa2 dpt.juga jumpa.muka baru walaupun biasa bertegur sapa di FB….
    sumijelly┬┤s last blog post ..Cepat sungguh masa berlalu……My Profile

    Reply

  22. hafizrahim
    21/07/2013 @ 4:04 am

    Eizil dengan kid janggut dah lebih kurang..jubah pun lebih kurang..dah macam adik bradik..hehe
    hafizrahim┬┤s last blog post ..Zakat Keatas DirikuMy Profile

    Reply

  23. titan
    21/07/2013 @ 3:22 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  24. titan
    21/07/2013 @ 3:21 am

    best la lu orang..gua tak dapat pergi. Kena cancel last minit. sekali semua ahli keluarga ada..dan mak gua kata buka dirumah sahaja.

    Arahan mak gua adalah muktamad..
    titan┬┤s last blog post ..Apa kebaikan makan Petola?My Profile

    Reply

  25. nizam ijam
    21/07/2013 @ 3:14 am

    alamak xde pulak gambar den..hahaha
    nizam ijam┬┤s last blog post ..Jin Pun Ada TwitterMy Profile

    Reply

  26. kak jie
    21/07/2013 @ 3:10 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  27. Tak Pergi Majlis Ifrar Ramadan Anjuran DenaiHati Network Kerana… | Hidup Biar Sedap
    21/07/2013 @ 2:56 am

    […] pukul 1.30 pagi…. tengok notification Facebook bersepah… amboi, dia orang pakat tag Majlis Ifrar Ramadan Anjuran DenaiHati Network┬á, saya pun sambung parti malam sampai ke pagi. ┬áParti buih mencuci pinggan mangkuk. Ini round ke […]

    Reply

  28. sweetkurma
    21/07/2013 @ 2:36 am

    wahhhh memang nampak meriah sekali

    Reply

  29. azman
    21/07/2013 @ 1:44 am

    Nampak cam best jer lens baru tu ­čÖé
    azman┬┤s last blog post ..Iftar Ramadhan Bersama Denaihati NetworkMy Profile

    Reply

  30. Azuan
    21/07/2013 @ 1:39 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  31. Azuan
    21/07/2013 @ 1:38 am

    Nampak meriah sekali… mengidam kambing bakarlah…
    Azuan┬┤s last blog post ..Melayu BolehMy Profile

    Reply

  32. profhariz
    21/07/2013 @ 1:25 am

    Segak-segak semua. Mula2 nak pergi tapi takde member. Jadi abaikan….
    profhariz┬┤s last blog post ..Aura Hot Produk Kesihatan Dalaman WanitaMy Profile

    Reply

  33. Iftar Ramadhan Bersama Denaihati Network | www.azmanisma.com
    21/07/2013 @ 1:17 am

    […] Ganbar nilah yang buat saya dikandidkan oleh blogger ini┬áKlik Sini […]

    Reply

  34. sohoque
    21/07/2013 @ 12:58 am

    hhahahaha.. terbaik bro. aku memang tak snap gambar langsung td. so, blh ler copy gambar2 hang ni. hahahah
    sohoque┬┤s last blog post ..Buffet Ramadhan Di Hotel Singgahsana PJ Anjuran Denaihati (Live Blogging)My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      21/07/2013 @ 1:16 am

      hahaha copy je la. silakan. ni pon tak banyak la amik gambar. pasal penat kejar anak berlari kesana kemari.

      Reply

  35. muja
    21/07/2013 @ 12:32 am

    wah!!!! kecoh!!! best ni,,, hehehe,, moga muja dapat sertai satu hari nanti,, ­čśÇ
    muja┬┤s last blog post ..Iftar Dengan Family Di Restoran Terapung, BB JoranMy Profile

    Reply

  36. reezluv
    20/07/2013 @ 11:57 pm

    ohoo..best la dpt pegi..aku jauh..mampu tgk je le..hehe
    reezluv┬┤s last blog post ..Buyer Atau Seller Yang Betul?My Profile

    Reply

  37. azwan
    20/07/2013 @ 11:52 pm

    hasil dari lens baru..terbaik !
    azwan┬┤s last blog post ..Ganjaran Besar Bersedekah Di Jalan Allah S.W.TMy Profile

    Reply

  38. Irwan Alessa
    20/07/2013 @ 11:43 pm

    Rugi tak dapat join di sebab kan kena kerja luar selangor.. Baru sampai, kalau tk dapat jumpa bro dan yang otai2 lain.. Haha sembanglebat yang tak menahan tu, pape pon memang meriah!
    Irwan Alessa┬┤s last blog post ..Muka Baru BlogMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge