Terima kasih tak terhingga kepada pihak penganjur.
Terima kasih tak terhingga kepada pihak penganjur.

Alhamdulillah baru sekejap tadi berlangsung sudah Majlis Iftar Ramadan Anjuran DenaiHati Network untuk para blogger-blogger. Sungguh tak terkata jumlah yang hadir. Menurut agensi REUTERS terdapat sejumlah 135 buah keluarga yang mendaftar untuk program bersama pada kali ini.

Seperti biasa, dah kenyang makan nak ucap terima kasih kepada Tuan Amir Hassan aka Tuan Ilham ataupun Tuan DenaiHati, banyak betul nama pena dia. Heheheh… terima kasih tak terhingga membuat majlis berbuka puasa ni. Semoga tuhan membalas ganjaran yang berlipat kali ganda untuk tuan. Tak lupa juga kepada sponser-sponser majlis ni.

Ramaii takk? Ramai takk....??? Ramaaiiiiiii...
Ramaii takk? Ramai takk….??? Ramaaiiiiiii…

Majlis berlangsung dengan begitu lancar. Ramai yang datang pada kali ni dah tak segan nak bertegur sapa. Tak macam mula-mula dulu. Masing-masing dah tau apa nak buat. Dalam pada tu, ada juga yang kekok. Adat la tu. Apa-apa pon, pada aku, selain dapat berkenalan, beramah mesra sesama blogger, peluang macam ni juga untuk pasangan kita (isteri, tunang, awek, pakwe, suami dsb) yang tak berkecimpung dalam dunia blog, mengenali rakan-rakan kita secara terus.

Jadi selama ni, pasangan kita dok tengok kita bersengkak mata, tulis blog umpaca cakap sorang-sorang… chatting dengan tak tau sapa, maka ini lah peluang kita kenalkan kepada mereka siapa rakan-rakan online kita. Untuk aku, kalau ada event kekeluargaan macam ni, memang aku akan angkut semua anak-beranak aku. Jadi isteri aku tahu batas pergaulan aku seharian. Maka dia pon tak perlu rasa hairan atau nak kene upah Spy Kak Tipah.. opss..

Koleksi BigPicture kali ni, agak kelaut. Alasan aku sebab aku tak bawak speedlight. Dalam masa yang sama jugak aku dok sebok kejar Amirul Amin yang berlari ke sana sini. Ok.. JOM! Ada beberapa keping je…

NOTA: Semoga Allah melimpahkan rahmat serta kesejahteraan kepada mereka penderma-penderma dan juga penymbang. Amin…

Yeahhhh cedok kak... jangan tak cedok!
Yeahhhh cedok kak… jangan tak cedok!
Akak Akma Omar dan Adam
Akak Akma Omar dan Adam
Orang-orang kuat DenaiHari dari Eizil Network &  IT Solution
Orang-orang kuat DenaiHari dari Eizil Network & IT Solution
Kekekeke... kann dah kenaaaa!!!! Gelak gelak gelakk..
Kekekeke… kann dah kenaaaa!!!! Gelak gelak gelakk..
Instagrammm sepam hehehehe..
Mesej: “Kitaorang berbuka di hotel hari ni… hehehehe…”
#SembangLebat - Projek juta-juta lemon
#SembangLebat – Projek juta-juta lemon – Eizil, MelastikBintang dan KiD
Haaa... kan dah kene interview..
Haaa… kan dah kene interview..
Masa ni je yang sempat aku rakamkan..
Masa ni je yang sempat aku rakamkan..
Kak Yanmie... dia ngusha Irfan mane tah orang bawak..
Kak Yanmie… takut kene candid kata dia.
Ok.. macam biasa gambar pengelas. Hehehehe..
Ok.. macam biasa gambar pengelas. Hehehehe..