20 Comments

  1. chempaka
    01/06/2011 @ 12:05 am

    Happy birthday!!!!! hahaha… tua dah ko… hahhaha

    Reply

  2. Incik RestNrilekS
    31/05/2011 @ 2:40 pm

    Salam,

    Owh lama giler , oppss bukan giler, lama bijaksana. Ni coolio lagu gangsta Paradise dari filem Dangerous Mind. Hehe.

    Zaryl : masa tu kru dah lepas jadik budak hingusan. Album AWAS KRU dah keluar dah pun masa tuu.. heheeee

    Lagu dia aku suka arrr, tapi cerita Dangerous Mind tuuu boleh boleh la. Kisah Cikgu Sekolah Mengajar di sekolah bebudak gangsta.Macam biasaka la jalan chiter… akhirnya budak berjaya, heheee.

    p/s : aku nak Nenek Power buat entri khas di sini dengan tema “I am Simply the Best!” Hooo Yeahh.
    Incik RestNrilekS´s last blog post ..Nokia N8 – A Day in My LifeMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      31/05/2011 @ 2:47 pm

      lagu nenek power? bhahahaa.. lagu yang hang kalah tu? lalalala.. get ready list hang malam ni.. kite nak kene berentap lagu zapin mak limah cak lempong plak. haha

      Reply

    • zaryl
      01/06/2011 @ 12:59 am

      kru baru kering idung la masa tu haha… ooo masa tu ac mizal penjual gelang dgn group dia apa nama ntah baru nk naik… ye ke masa tu eh.. lama la pulak dh tak ingat timeline hehe
      zaryl´s last blog post ..Tarif Baru Bil Elektrik 1 Jun 2011 Dan Petua Jimatkannya Oleh Tenaga Nasional Berhad TNBMy Profile

      Reply

  3. Spell Checker
    31/05/2011 @ 2:03 am

    nama dia Coolio la cendol.

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      31/05/2011 @ 7:53 am

      ok thanks sebab jadi kamus.. erk.. kenapa nak jadi annon kalau diri tu betoi?

      Reply

      • zaryl
        31/05/2011 @ 12:40 pm

        cendol sedap apa… kena pulak cendol pulut wuhuuuu
        zaryl´s last blog post ..Tarif Baru Bil Elektrik 1 Jun 2011 Dan Petua Jimatkannya Oleh Tenaga Nasional Berhad TNBMy Profile

        Reply

        • Muhamad Azman Ishak
          31/05/2011 @ 2:46 pm

          cendoi pulut setiawan lagi syok layan. +__+” sengal annon!

          Reply

          • Anarm
            31/05/2011 @ 7:13 pm

            anon anon ni aku kategorikan sbg takdak teloq.. kalo betul, tunjuk la diri tu.. tak gitu abam azman? huhu..
            Anarm´s last blog post ..Giveaway- Hosting dan Domain PercumaMy Profile

            Reply

            • Muhamad Azman Ishak
              31/05/2011 @ 7:23 pm

              tu la pasal.. nak betoi kan orang.. konon tanak tunjuk diri sape.. padahal bacul lahanat.. jadi annon berani nak maki kutuk orang. bodoh la.. stupid..

              saje je aku kasik approved komen dia pasal nak antam kat sini.

            • Anarm
              31/05/2011 @ 7:47 pm

              hang memang kejam.. kalo aku, aku tak layan anon2 ni.. nampak takdak email ke takdak URL blog ke, aku delete teruih permanently..
              Anarm´s last blog post ..Giveaway- Hosting dan Domain PercumaMy Profile

            • Muhamad Azman Ishak
              31/05/2011 @ 7:49 pm

              kasik chance dia tunjuk kebodohan dia sendiri. judul lagu salah ejer.. kalau nak betoikan.. betoikan la.. taip bebaik.. tadek sape nak marah kan.. ni dah bodohkan diri sendiri.. lantak dia.

  4. Anarm
    31/05/2011 @ 1:44 am

    kalau tak silap aku ada 1 lagu yg mcm ni.. Weird Al Yankovic – Amish Paradise..
    Anarm´s last blog post ..Giveaway- Hosting dan Domain PercumaMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      31/05/2011 @ 2:46 pm

      itu weird alyankovic sangat sengal.. hahaha.. lagu orang abis dia rosakkan

      Reply

      • Anarm
        31/05/2011 @ 7:11 pm

        tapi lagu2 yang dia rosakkan tu sedap dengar.. kreatif jugak la dia tu.. haha..
        Anarm´s last blog post ..Giveaway- Hosting dan Domain PercumaMy Profile

        Reply

        • Muhamad Azman Ishak
          31/05/2011 @ 7:24 pm

          ada lagi lagu paveret aku yang weird alyankovic ni nyanyi.. malam ni aku try carik..

          Reply

  5. zaryl
    31/05/2011 @ 1:28 am

    ohoo lagu lama nih. masa rap baru nk naik kat malaysia lagu ni top. kru masa tu budak hingusan lagi haha

    kadang-kadang layan lagu lama (lagu masa remaja dulu) best jugak. terimbau kenangan persekolahan haha

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      31/05/2011 @ 2:45 pm

      masa ni kire aliran pakaian pon KRU copycat dari ala-ala cenggini gak ah kan?

      Reply

  6. Piston Pecah
    31/05/2011 @ 12:28 am

    tak pernah dengar..
    dgr music dgn video tu rasa macam masuk plak..
    best kot..dari cerita ape eh?
    Piston Pecah´s last blog post ..Mudah lembut hati- pada kaum-kaum beginiMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      31/05/2011 @ 2:45 pm

      tuu… citer lame tuu dangerous mind. zaman aku kekanak lagi.. kalau tak silap :p

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge