22 Comments

  1. yayuk
    21/06/2013 @ 6:30 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  2. yayuk
    21/06/2013 @ 6:30 pm

    wahh,,,namanya untuk anak,mahal pun dibeli juga

    Reply

  3. NoktahHitam
    17/06/2013 @ 2:45 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  4. Mus
    17/06/2013 @ 8:55 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  5. terbaek network
    16/06/2013 @ 3:42 am

    klu nk beli kt sane kene pandai pilih brg ada yg murah ada yg mahal..huhu.

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      17/06/2013 @ 1:09 am

      baru pertama kali bawa anak pergi Wangsa Walk. Seblum ni bawak pergi AEON je

      Reply

  6. puanbee
    16/06/2013 @ 12:54 am

    naib la , anak perempuan tk minta mainan , minta baju , kasut , headband mcm tu haha .. kalau mahal ckp je kat anak2 mahal la kat sini , nanti kita ppg tesco sama harga .. diorang blh terima alasan tu .. syukur ..save duit ibu … dengan ayah diorang tk minta apa2 .. bagus kan ?
    puanbee´s last blog post ..Skrin samsung galaxy tab 2 7.0 terpadam dan ” hang “My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      17/06/2013 @ 1:09 am

      owh.. kalau dia orang mengerti tak pe. along ni.. kalau dia dah pegang, sorry la nak lepas. hahaha

      Reply

  7. izwanyusof
    15/06/2013 @ 9:32 pm

    brand merepek2 ni.. boleh buat makan chicken chop tadi.. haha
    izwanyusof´s last blog post ..Menang Giveaway WordPress Theme dari ColorlabsMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      17/06/2013 @ 1:10 am

      tau tak pe. makan chiken chop, dah lepas sepinggan kot. mainan ni, tak sampai sehari.. dah lekang la jawab dia.

      Reply

  8. Kujie
    15/06/2013 @ 8:11 pm

    bagus juga lah kalau kita boleh nampak beza harga, jadi boleh kita buat kira2 sebelum nak pergi tu..arah mana.
    Kujie´s last blog post ..Sesuaikan Diri Dengan Keadaan Raih KemahiranMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      17/06/2013 @ 1:11 am

      betul kak jie. lepas ni serik dah nak bawak pergi Wangsa Walk. Tapi kalau nak carik gadget.. boleh katakan alternatif kepada Digital Mall dan Lowyat. tapi harga masih jugak bertekan.

      Reply

  9. MK Kimi
    15/06/2013 @ 4:27 pm

    anak buah saya bila keluar dgn saya tak berani mtk mainan. tp bila keluar dgn atuk dia, semahal yg boleh dia nak. budak2… 🙂
    MK Kimi´s last blog post ..Kenapa Asus A45V Lebih Baik Berbanding Acer Aspire V5?My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      17/06/2013 @ 1:12 am

      hehehe.. anak buah, kalau kita cakap, dia lebih rela dengar.. kalau mak ayah dia.. standby je la. nanti tunggu anak Kimi plak. hehehe

      Reply

  10. titan
    15/06/2013 @ 1:40 pm

    nama pun budak-budak. biasalah tu. haha
    titan´s last blog post ..Cerita seram malam Jumaat.My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      17/06/2013 @ 1:13 am

      aku wish satu hari nanti aku mampu cakap kat along:
      along.. pilih mana suka.. nanti abah bayar. hahaha.

      p/s: by that time.. anak pon dah besar.. mungkin dia pilih sport car barangkali. kui kui kui. botak gak abah nak membayar. lol~

      Reply

  11. sohoque
    15/06/2013 @ 1:33 pm

    dulu aku selalu gak lepak wangsa walk ni. lps pindah shah alam ni dah jarang pergi. unless ada appoinment kat area sana.
    sohoque´s last blog post ..Minyak Atar Berbau Wangian Hajarul AswadMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      17/06/2013 @ 1:14 am

      owh rajin ye main area sini. nanti kalau tersinggah hujung minggu boleh la roger bro. kita ngeteh sekali sekala.

      Reply

  12. azman
    15/06/2013 @ 1:30 pm

    Lainkali bawah dekat kedai borong sebelah hotel aku nih,nangis la amirul tgk,harga pun murah.
    azman´s last blog post ..Cara nak hilangkan seduMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      17/06/2013 @ 1:14 am

      aku nak pergi la bro. nanti tunjukkan aku ke jalan yang benar. hahaaha.

      Reply

  13. akubiomed
    15/06/2013 @ 1:27 pm

    Habislah jadi modal bapanya membidik makro. 🙂
    akubiomed´s last blog post ..Babah tolong kakiku sakitMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge