11 Comments

  1. mijie
    11/05/2012 @ 12:25 am

    Aku dulu letak 50-50 utk bini n mak aku
    mijie´s last blog post ..Kelahiran anak kedua – Muhammad HazimMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      11/05/2012 @ 3:38 pm

      itu dulu.. so now sekarang ni hang buat pembahagian macam mane eh bro? bley tau? anak dah dua. next aku plak punye turn. canner eh?

      Reply

      • mijie
        11/05/2012 @ 3:41 pm

        aku sekarang dah tukar kepada skim pencen so kwsp semua dah keluarkan beli rumah ehehehe

        skrg ni aku namakan pewaris untuk rumah aku je tu then pencen tu bini n anak aku dapat automatik
        mijie´s last blog post ..Kelahiran anak kedua – Muhammad HazimMy Profile

        Reply

        • Muhamad Azman Ishak
          11/05/2012 @ 3:44 pm

          owh lupa la plak… hang dah tukaq ke gomen. hadeii betoi betoi.. gomen pakai skim pencen. so kwsp dah bleh skip.

          tak hengat plak aku lol~ maklum la.. awak kijer kuli.. tak macam mijie.. pegawai kerajaan.

          yahoooo… kene, mari kita larikkk!

          Reply

  2. mijie
    11/05/2012 @ 12:24 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  3. infotenet
    10/05/2012 @ 5:13 pm

    aku tak der kwsp. tapi aku da pesan awal2 kat orang uma aku, dan penama semua letak nama anak2 aku

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      10/05/2012 @ 8:57 pm

      tak pe, yang penting, hajat dan amanah kita dah disampaikan kat yang sepatutnye 😀

      Reply

  4. life4hire
    10/05/2012 @ 3:31 pm

    aku pn dah wat dah….letak nama bini n mak…nak letak nama anak xleh lagi….anak kucing diorang tak terima dalam tuh…

    penamaan penting kalau duit KWSP ko dh lebih rm50k camtuh…kalau kurang..takpe lagi…pasal diorang senang nk release kalau waris tuntut…

    kalau lebih rm50k n tak wat penamaaan, Amanah Raya akan pegang duit tuh dulu n leceh giler waris nak tuntut
    life4hire´s last blog post ..iThankYou SJ : Steve Jobs career infographicMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      10/05/2012 @ 8:54 pm

      aku ni, dari hari tu lagi dok tertangguh-tangguh bro. masalah macam aku cakap ah, nak ke kwsp jalan gasing tu, kene cuti, kalau tak.. jangan harap la. konfem terkejar-kejar.

      Reply

  5. azmanisma
    10/05/2012 @ 3:21 pm

    Aku dah lama buat,banyak kelebihan,senang nanti kalau ada apa yg berlaku,duit cepat dapat kat pewaris..
    azmanisma´s last blog post ..Lelaki Kacak Kena SabarMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      10/05/2012 @ 8:56 pm

      duit simpanan pon tadek la banyak sangat. daripada tersiksa azab sebab nanti depa berebut duit secupak, baik bagikan siap-siap. ehehehe… lagi pon kita bukan sangka apa yang boleh jadi masa depan kan 😀

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge