21 Comments

  1. am
    11/08/2013 @ 2:15 pm

    wah..menarik…jangan mercun dahla

    Reply

  2. master slave
    05/08/2013 @ 4:58 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  3. master slave
    05/08/2013 @ 4:57 pm

    main bunga api tak apa..jgn ajar main mercun sudah lah bro
    master slaveĀ“s last blog post ..Tips Cara Mendapatkan Backlinks BerkualitiMy Profile

    Reply

  4. muhammad fakhruddin
    04/08/2013 @ 1:59 am

    Tu jawabnya kena tunggu adiknya besar kawankan abangnya main sekali šŸ˜‰

    Reply

  5. muazfaris
    02/08/2013 @ 10:31 pm

    sangat terbaik lighting tu.. saya suka !
    muazfarisĀ“s last blog post ..Stylus dengan Fiber Optic untuk iPadMy Profile

    Reply

  6. eddie
    02/08/2013 @ 1:31 pm

    hati-hati main bunga api, nanti terbakar jari, tak sempat sambut raya nanti

    artikel menarik tentang Melayu boleh

    Reply

  7. titan
    31/07/2013 @ 2:29 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  8. titan
    31/07/2013 @ 2:28 am

    beli mana itu bunga api??
    titanĀ“s last blog post ..Inilah akibatnya..My Profile

    Reply

  9. akusape
    30/07/2013 @ 4:45 pm

    Kalo main sorang-sorang aku pon leh jadi giler….ko tak main skali ke Man ngan anak ko…ajak la main bakor-bakor rumah baru syok..
    akusapeĀ“s last blog post ..Penyelam Hampir Dimakan PausMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      02/08/2013 @ 10:49 pm

      hahaha aku tukang tangkap gambar. kalau aku join sekali.. dah sape nak tangkap gambar kitaorang šŸ˜€

      Reply

  10. akusape
    30/07/2013 @ 4:43 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  11. AkmaOmar
    30/07/2013 @ 4:40 pm

    Memang betul..aritu beli bunga api tuk anakbuah..tak sampai sejam habis dah..terbakor duit hehe..
    Cantik shot picture2 ni…
    AkmaOmarĀ“s last blog post ..Kualiti MyKad Malaysia Tak Berapa BagusMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      02/08/2013 @ 10:50 pm

      kalau ramai kawan, memang sah habis cepat. ni dia main sorang.. satu ikat bunga api tu boleh main dua malam kot. hehehe

      Reply

  12. Kujie
    30/07/2013 @ 4:35 pm

    memang lah sopan..dah main sorang
    lawak giler kalau budak2 dok berlari meloncat sesorang
    dia kena aga geng…. cuba balik kampung
    KujieĀ“s last blog post ..Jalan Gua Musang ā€“ Tasik Kenyir Melalui Felda AringMy Profile

    Reply

    • akusape
      30/07/2013 @ 4:50 pm

      Saya sokong yang ini…kalo takde kawan feel tu takde…ada kawan baru la best nk buat jahat…tak kene marah sorang2…
      akusapeĀ“s last blog post ..Penyelam Hampir Dimakan PausMy Profile

      Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      02/08/2013 @ 10:58 pm

      satu kotak masih belum habis dimain hehehe. kalau bawak balik kampung.. jawab dia. konfem tak dan seminit, langsai abis ar.

      Reply

  13. azman
    30/07/2013 @ 3:43 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  14. akubiomed
    30/07/2013 @ 12:47 pm

    Fuh melopong melihat bunga api. šŸ™‚
    akubiomedĀ“s last blog post ..Persiapan Raya biarlah bersederhanaMy Profile

    Reply

  15. Mus
    30/07/2013 @ 12:42 pm

    seronok melihat anak-anak bergembira..
    namun keselamatan harus diutamakan.
    gambar tetap terbaik bro!!!
    MusĀ“s last blog post ..AirAsia Tawarkan 12,000 Tempat Duduk PercumaMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge