11 Comments

  1. Mus
    10/10/2011 @ 1:30 pm

    kamera murah /mahal.. skill tu kena ada..
    Mus´s last blog post ..Ujian Ringan Untuk Toyota Hilux 3.0L D-4DMy Profile

    Reply

  2. wazy
    02/10/2011 @ 4:38 pm

    Gambar sunset tu serius memang cantik la bro
    wazy´s last blog post ..Slot Akasia Soffiya di TV3My Profile

    Reply

  3. Muhamad Azman Ishak
    02/10/2011 @ 1:42 am

    erm… sekarang ligat berlari 😀

    Reply

  4. kerja kosong
    01/10/2011 @ 5:03 pm

    Cantik tu gambar2x… boleh la keje paruh waktu jadi photografer freelance..
    kerja kosong´s last blog post ..Lee Eye Centre Private Eye Specialist Centre Job Vacancies Ipoh 2011My Profile

    Reply

  5. Santai dihujung minggu
    01/10/2011 @ 12:39 pm

    […] si Azman Ishak buat entri gambar-gambar yang diambil menggunakan kamera DSLR dia yang canggih manggih itu memang […]

    Reply

  6. mijie
    01/10/2011 @ 10:19 am

    Wah kakjie pun huhuhu pedih menusuk kalbu, hoho

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      01/10/2011 @ 10:50 am

      kak jie… dia gergaji 2 2 belah bleh makan… haha.. sorong aku kene.. tarik hang kene. lol…

      Reply

  7. Kak Jie
    30/09/2011 @ 6:35 pm

    Lantak komelahhhh…janji blog ade update. Apa guna kamera canggih kalau blog pun bersawang,

    Eeehhhhhh…kejap, sawang pun leh jadi subjek ape! Hahahahaha

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      01/10/2011 @ 10:50 am

      yang tu kene kasik perangat kat si mijie tu.. kita tengok minggu ni.. dia pergi kenduri kawen kampung dia plak

      Reply

  8. mijie
    30/09/2011 @ 5:40 pm

    giler ko man, sanggup ko buat entri sebab nak membahan aku yer, ok takper at least aku ada modal nak balas balik….bangsat luuuuuuuuuuuuuuuu
    mijie´s last blog post ..Dari dunia online turun ke dunia realiti bersama @kujie dan @azmanishak di rumah kakjieMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      02/10/2011 @ 1:43 am

      aku tunggu entri hang hari senin nanti ye… besok off day. jadi tadek aktiviti bergambar… mungkin ade.. kalau rajin kot. jom nembak…. ok?

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge