16 Comments

  1. azwan
    24/06/2013 @ 11:23 am

    risiko yang sangat berbaloi. memang best
    azwan´s last blog post ..JomNiaga Summit 2013My Profile

    Reply

  2. staibaqhang
    24/06/2013 @ 10:12 am

    ini baru photojurnalism… teruskan berkarya….
    staibaqhang´s last blog post ..Adib dan FordMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      26/06/2013 @ 12:02 pm

      wooiiii hai.. tak layak lagi bro perkataan tu. hehehe terlampau hebat sangat perkataan tu. blom sampai tahap tu lagi

      Reply

  3. hazman aka species1980
    24/06/2013 @ 10:08 am

    Gambar kandid muka buat buat terkezut tu lagi sempoi….cuma kalu nampak misai tu lagi macho….hehehehe
    hazman aka species1980´s last blog post ..Cubaan SOGOK RASUAH juri Digi WWWOW AWARDS 2013My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      24/06/2013 @ 4:29 pm

      hahaha siakk.. tu bukan buat buat. aku tak aspect si abang azman amik gambar aku time tu. aku just toleh dgn anak mata je kot.

      Reply

  4. akubiomed
    23/06/2013 @ 11:50 pm

    Besaq-besaq gammbaq semua. 🙂
    akubiomed´s last blog post ..Fenomena Supermoon di sebalik jerubu.My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      26/06/2013 @ 12:02 pm

      rasa cam baru puas. kalau tengok pada 640, kecik sangat la plak. ehehehe

      Reply

  5. Sop
    23/06/2013 @ 11:34 pm

    nice shoot
    Sop´s last blog post ..Nikon DSLR – Cannot display this fileMy Profile

    Reply

  6. Gambar peserta perhimpunan blackout 505
    23/06/2013 @ 10:37 pm

    […] *Jom layan gambar terbaik dari rakan saya klik sini. […]

    Reply

  7. Mus
    23/06/2013 @ 7:51 pm

    dapat rasa suasana di sana..
    gambar semuanya terbaik!!
    Mus´s last blog post ..Gambar Terkini Jerebu Di Kota Kinabalu, SabahMy Profile

    Reply

  8. Mus
    23/06/2013 @ 7:51 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  9. azman
    23/06/2013 @ 2:59 pm

    Perghh naik dah photo besar,baru puas tengok…kalau ada lagi dalam k.l kita turun ambik gambar ramai-ramai,baru syiok!Hasil buruan yang terbaik kali ni 🙂
    azman´s last blog post ..Buffet Ramadhan Restoran Rebung Chef IsmailMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      24/06/2013 @ 4:31 pm

      ok bro.. kalau dalam klang valley pon boleh rasanya. insyaallah. walaupon 35mm dengan 50mm. cam aku cakap ar.. kita buat apa yang kita ade. lagi pon hasil dia boleh la kita banggakan. walaupon ada orang lain tak hargai. hehehe

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge