Masa ni ayam nara blom sampai
Masa ni ayam nara blom sampai

Dah TUJUH tahun? Ye, tujuh tahun tanpa gagal. Meskipun ada cubaan menggagalkan… tapi ramai plak yang request untuk diadakan. Hahaha… Begitulah ragam kami setiap tahun. Setiap tahun ini lah muka-muka dia. Kalau dulu, boleh la nak melepak selalu. Tapi sekarang ni, masih-masing dah kawin, dah ada anak. Komitment semua kelain.

ThenThung, tiap-tiap tahun tak pernah miss kalau buka pose kat ayam nara
ThenThung, tiap-tiap tahun tak pernah miss kalau buka pose kat ayam nara

Bila sekali sekala dapat peluang berkumpul dengan kenalan-kenalan lama, memang banyak perkara nak dicerita. Biasanya kami akan makan, lepas tu solat maghrib… kemudian, sambung makan.. sambil makan sambil pusing meja. Maknanya ahli akan singgah kat meja-meja sebelah lain pulak untuk betukar-tukar cerita.

Owner Negaraku.My, saudara Edwin Masripan
Owner Negaraku.My, saudara Edwin Masripan

Dah habis air sejuk, order pulak air panas. Haaa… seronok. Masa ni memang dapat Greenlight dari pasangan masing-masing. Setahun sekali, hanya sehari dibulan Ramadhan untuk berjumpa kawan-kawan seperjuangan. Kalau dulu, sembang pasal trafik ribu-ribu. Tapi sekarang, semua cerita projek juta-juta. Hahahaa..

Usha dulu kat meja orang.
Usha dulu kat meja orang.

Semoga berjumpa lagi #Negaraku, #BlogrMY dan #EhApesal. Persatuan komuniti Aggregator Malaysia :p Mintak ampon, mintak maap, gambar agak kureng skit kualiti dia.

Tomyam Campur dia, memang mabelesssss...
Tomyam Campur dia, memang mabelesssss…
Ini le Aman Firdaus. Katanya gossip terbaharu, Aman Firdaus dah bertunang? Jeng... jenggg....
Ini le Aman Firdaus. Katanya gossip terbaharu, Aman Firdaus dah bertunang? Jeng… jenggg….
Orang Siam kata... Krabu Pele.. :p Amboiiii jangan gelak-gelak #slang orang lain ye.
Orang Siam kata… Krabu Pele.. :p Amboiiii jangan gelak-gelak #slang orang lain ye.
Mujur la ramai yang datang. So tadek la membazir order.
Mujur la ramai yang datang. So tadek la membazir order.
Ini, saudara Shawn, CEO  dari Blogr.My. Dia memang konfem dah bertunang. heheheh.
Ini, saudara Shawn, CEO dari Blogr.My. Dia memang konfem dah bertunang. heheheh.
Ini pulak adalah pakar Front-end Web Designer, Saudara Abdus.  p/s: tu pi pi sapaaaa tuuu?
Ini pulak adalah pakar Front-end Web Designer, Saudara Abdus.
p/s: tu pi pi sapaaaa tuuu?
Ini adalah Alif Alfiandy. Dia adalah Founder Blogr.My
Ini adalah Alif Alfiandy. Dia adalah Founder Blogr.My
Ini la dia sebahagian ayam nara yang dikata tu. Tak sempat nak snap masa full plate. Masing-masing dah lapar
Ini la dia sebahagian ayam nara yang dikata tu. Tak sempat nak snap masa full plate. Masing-masing dah lapar
Siap ada yang datang dengan promosi kuih raya. Hebat...
Siap ada yang datang dengan promosi kuih raya. Hebat…
Itu yang baju merah tu... itu la dia Raksasa Oren dari Apesal.Com
Itu yang baju merah tu… itu la dia Raksasa Oren dari Apesal.Com
Otaimer sebelah Edwin tu adalah Abang Khairul. Dia adalah lawyer hartanah tersohor di Malaysia!
Otaimer sebelah Edwin tu adalah Abang Khairul. Dia adalah lawyer hartanah tersohor di Malaysia! Juga merupakan penulis Novel Pijam
Tengah pilih kuih yang mana berkenan ke cik akak? heheheh...
Tengah pilih kuih yang mana berkenan ke cik akak? heheheh…
Awek cun yang pakai baju purple tu adalah Fiona. Dia la yang satu masa dulu ber-colabrate dengan blogger untuk projek Maxis10. Sebelah dia pula adalah kak Nani. Cik Puan Besar Saudara Khairul (peguam hartanah tadi) kekekeke...
Awek cun yang pakai baju purple tu adalah Fiona. Dia la yang satu masa dulu ber-colabrate dengan blogger untuk projek Maxis10.
Sebelah dia pula adalah kak Nani. Cik Puan Besar Saudara Khairul kita (peguam hartanah tadi) kekekeke…
Masing-masing bersembang macam ingat duduk kat rumah sendiri. Tak hirau dah orang keliling.
Masing-masing bersembang macam ingat duduk kat rumah sendiri. Tak hirau dah orang keliling.
Ini dia tokey kuih raya. Roslan Nazri. Satu masa dulu dia blogger di Qiilans87.Com. Sekarang tak aktif dah.
Ini dia tokey kuih raya. Roslan Nazri. Satu masa dulu dia blogger di Qiilans87.Com. Sekarang tak aktif dah.
Ini pulak acik Odin Hassan. Sorry lupe nak ucap selamat Hari Ulangtahun Perkahwinan. Tahniah!
Ini pulak acik Odin Hassan. Sorry lupe nak ucap selamat Hari Ulangtahun Perkahwinan. Tahniah!
Daaannnnn.... Gambar pengelasss.... Bhahahaha rilek brader... brader rilekkk.... Mabuk air tembikai bhahahaha, larikkkk~
Daaannnnn…. Gambar pengelasss…. Bhahahaha rilek brader… brader rilekkk….
Mabuk air tembikai bhahahaha, larikkkk~