Ini aku guna browser aku. Aku tak clear cache. Aku tak pakai privet.
Ini aku guna browser aku. Aku tak clear cache. Aku tak pakai privet.

Gua nampak ade brader sorang tu beria-ria nak potong time corner. Ce ce ce… ambik kesempatan sebab dua tiga hari aku tak update… eh? Betul? Jap check tarikh. Hahahaha… untuk nkorang yang tak tau, sebenarnya aku saje ajak pakcik sorang tu main SEO Salam Media dengan keyword Salam MediaIslamic Marketing Agency. Sambil main, sambil mempromosikan Salam Media.

Ahhh... ini pulak kalau gunakan privet browser dan Google.Com.My
Ahhh… ini pulak kalau gunakan privet browser dan Google.Com.My

Permainan ini bukan ada hadiah, sebaliknya nak membuktikan masing-masing handal dalam teknik SEO. Tak kira la dari segi ape sekalipun. Matlamat utamanya adalah menjadikan blog sendiri menduduki carta pertama mengatasi orang lain untuk kata kunci Salam Media dan Islamic Marketing Agency pada SERP Google.Com dan jugak Google.Com.My. Plusss…. plusss… aku tambah lagi satu kriterianya adalah SERP pada Google Image. Kah kah kah… padan muka Pakcik tu..

Hasil carian gambar pada Google.Com dengan meletakkan diri di tempat pertama. lol~
Hasil carian gambar pada Google.Com dengan meletakkan diri di tempat pertama. lol~

Eh, untuk nkorang yang mungkin tercangang-cangang pasal perkara ni, aku mohon untuk semak artikel aku yang lepas. [Sila klik pada pautan ni] untuk maklumat lanjut mengenai Contest dari Salam Media. Ada hadiah iPad Mini 2 tahu. Tapi SEO Chellange yang aku adakan ni, memang tadek hadiah! Ini perlumbaan peribadi antara dua blogger. Psstt… dengar khabarnya, acik sorang tu pon nak join… abis punah harapan aku nak menang kalau macam ni.