14 Comments

  1. Mus
    14/03/2013 @ 8:56 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  2. Kujie
    13/03/2013 @ 12:06 am

    eleee…cakap je tergerak hati nak cek
    padahal tiap hati dia dok cek..haha
    tunggu pemenang diumumkan….piiiirah…hiks!

    sekian , terimakasih…wabillah hitaufik walhidayah…wassalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh
    Kujie´s last blog post ..Sweet SundayMy Profile

    Reply

  3. Eizil
    12/03/2013 @ 4:37 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  4. hafiz
    12/03/2013 @ 3:31 pm

    tahniah bro menang, dialog memang terbaik
    hafiz´s last blog post ..Panduan menjahit baju kurungMy Profile

    Reply

  5. hafizmd
    12/03/2013 @ 9:54 am

    hahahahha…patutlah tutup mulut, malu rupanya…

    tahniah bro!
    hafizmd´s last blog post ..Hari Minggu Yang Tak BosanMy Profile

    Reply

  6. KiD
    12/03/2013 @ 9:46 am

    hahahahahaaa…. lawak sungguh dialog itu.. mia mia… makan orang punya.. hahahaa
    KiD´s last blog post ..Hadiah dari Anarm.netMy Profile

    Reply

  7. hazman aka species1980
    12/03/2013 @ 9:43 am

    Okey la tue….TAHNIAH LA BRO !!! lepas la buat modal tukar KEPALA METER PAIP UMAH tu kan….. laariiikk lagi….
    hazman aka species1980´s last blog post ..Kemunculan BEN ASHAARI di MMA SANTAI CORNER NILAIMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      12/03/2013 @ 4:45 pm

      citer pasal kepala meter… cam haram jadah hari ni hang taw aku ke syabas gombak nun.. pergh.. besok je la up entri meletop. lol~

      Reply

  8. Ladfe Amir
    12/03/2013 @ 9:39 am

    tak sempat nak joi, baru nak join sudah diumumkan pemenang.

    tahniah buat bro
    Ladfe Amir´s last blog post ..Tika – OST Rock Oo – Rimba Bara KembaliMy Profile

    Reply

  9. wazy
    12/03/2013 @ 9:30 am

    tahniah bro..hehe
    wazy´s last blog post ..Komisyen Kedua Dari PostlinksMy Profile

    Reply

  10. Muktasim
    12/03/2013 @ 9:15 am

    hehe.. tahniah kepada pemenang.. 🙂
    Muktasim´s last blog post ..Gambar pertandingan memasak peringkat daerah barat daya 2013My Profile

    Reply

  11. Denaihati
    12/03/2013 @ 9:07 am

    Bro tahniah tu .. depan mata semalam Eizil buat pengumuman pemenang. Yg best tu lah dialog yg terfikir aku tapi sebab dah ada yg tulis terpaksa batalkan niat bak join
    Denaihati´s last blog post ..iPad Mini Rezeki yang tidak disangka-sangkaMy Profile

    Reply

  12. Anarm
    12/03/2013 @ 9:06 am

    fuhhh.. menang hadiah tuuu.. best best.. nak gelak tutup mulut macam mia jugak..
    Anarm´s last blog post ..Masalah Status Bayaran Bil Streamyx melalui Web MyTMMy Profile

    Reply

  13. fiezaradzi
    12/03/2013 @ 9:05 am

    wah, tahniah.. lepas ni kena gelak sopan lah..
    fiezaradzi´s last blog post ..Contest Kaca Mata PapaMifz.comMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge