12 Comments

  1. landax
    19/04/2011 @ 12:25 pm

    aku pernah buat Driver+ Makan+ Baca Paper haha..wat dang je orang pandang~ngehngeh

    p/s bapak polisi,tolong jangan tangkap saya =( saya dah tak buat lagi =_+

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      21/04/2011 @ 3:38 pm

      oittt… bahaya giler wehhh

      Reply

  2. wazy
    09/04/2011 @ 1:46 pm

    pehhhh
    sambil drive boleh minum nescafe tu
    wazy´s last blog post ..Passport Photo StudioMy Profile

    Reply

  3. luthfi
    09/04/2011 @ 11:01 am

    hehhe multi tasking memang hebat.
    jangan makan sambil berak dah.. haha

    Reply

  4. yusri
    08/04/2011 @ 5:13 pm

    superb bro…
    yusri´s last blog post ..Banyak sangat blog sampai tak tertulisMy Profile

    Reply

  5. afiqaiman
    07/04/2011 @ 3:38 pm

    terlampau hebat! hihi. sy baca bku smbil dgr lagu pun dah ke laut. eh, sy sempat belajar C language je. PHP xda sapa nak ajar hihi
    afiqaiman´s last blog post ..Panduan Lengkap Pengiklanan Blog 2My Profile

    Reply

  6. naimulfirdaus
    07/04/2011 @ 8:03 am

    bila dah terbiasa camtu lah..tapi kena hati2 gak takut terlepas pandang..
    naimulfirdaus´s last blog post ..bebaskan diri untuk ikhlasMy Profile

    Reply

  7. KNizam
    07/04/2011 @ 6:54 am

    Reply

  8. paeh
    07/04/2011 @ 6:38 am

    hebat hang… Aku buat 2-3 kerja pun terkial2… Ehehehe

    Reply

  9. syafiq
    07/04/2011 @ 6:37 am

    wow kalau boleh tengok buku, sembang ngan kawan, tengok code, tengah telefon memang hang hebat

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge