Back to Home

Kategori: Fotografi

#WW – Bukan untuk disuntik mahupon rawatan kecantikan

Blogger » Fotografi » Wordless Wednesday | 21 Aug 2013 | 8

NOTA: Catatan ini adalah catatan bergambar tanpa nota. Ianya seolah-olah tradisi pada hari Rabu untuk Blogger melepaskan catatan yang bisu tanpa perlu banyak menghabiskan idea menulis artikel.

BigPicture: Model Terpaksa

BigPicture » Fotografi | 18 Aug 2013 | 11

Anak-anak ni kan.. kalau nak tangkap gambar diaorang… kita cuma ada masa beberapa minit je, sebelum diaorang dah start bosan dengan lens kita. Lepas tu.. hancuss… semua kelaut. Pendek kata, […]

BigPicture: #WW – LEDAKAN!

BigPicture » Fotografi » Wordless Wednesday | 14 Aug 2013 | 7

NOTA: Catatan ini adalah catatan bergambar tanpa nota. Ianya seolah-olah tradisi pada hari Rabu untuk Blogger melepaskan catatan yang bisu tanpa perlu banyak menghabiskan idea menulis artikel.

Aidilfitri 2013 – Siri 1: Dayung Abang Jamil… dayung jangan tak dayungg…

Blogger » Fotografi » Motivasi Diri | 12 Aug 2013 | 11

Nampak sangat banyak perkara nak dicerita sampai tajuk pon macam tu. Tapi nak diikutkan, sebenarnya aku lost tatkala jari-jemari aku menyentuh papan kekunci ni. Alhamdulillah, aku kini selamat pulang ke […]

Matlamat tercapai

Blogger » Fotografi » Info » Motivasi Diri | 06 Aug 2013 | 6

Alhamdulillah, akhirnya matlamat aku untuk releasekan Ebook Teknik Asas Penggunaan dSLR tercapai. Namun… bukan satu je hasrat yang tercapai, tapi dua dan tiga. Sungguhpun macam tu, sebenarnya aku rasa sangat-sangatlah […]

Pertama kali main bunga api

Anak » BigPicture » Fotografi | 30 Jul 2013 | 21

Hentah tak tau apa la yang dok diherankan sangat dengan Amirul Amin. Waktu dia kecik dulu, aku ade jugak bagi dia main bunga api. Jenis anak aku yang sulong ni, […]

Iftar Ramadan Blogger-Blogger Pencen dan Hampir Pencen

Blogger » Fotografi » Motivasi Diri | 27 Jul 2013 | 23

Alhamdulillah… dah masuk 6 tahun rupanya Iftar Ramadan Blogger dibawah anjuran Negaraku.My. Sebenarnya, pada tahun pertama aku tak join. Kalau nak diikutkan, tahun ni, aku baru 5 tahun join. Macam […]

Info dari AI MEDIA NETWORK: Perkembangan terkini Ebook – Teknik Asas Penggunaan dSLR

Blogger » Fotografi » Info | 26 Jul 2013 | 9

Tiada perkataan lain layak aku ucapkan ketika ini melainkan bersyukur kepada Yang Maha Esa diberikan kesempatan menyiapkan Ebook: Teknik Asas Penggunaan dSLR untuk perkongsian bersama. Dah ramai sangat orang tanye, […]

BigPicture: #IftarRamadanDenaihati – Alhamdulillah, terima kasih

Anak » BigPicture » Blogger » Fotografi | 20 Jul 2013 | 44

Alhamdulillah baru sekejap tadi berlangsung sudah Majlis Iftar Ramadan Anjuran DenaiHati Network untuk para blogger-blogger. Sungguh tak terkata jumlah yang hadir. Menurut agensi REUTERS terdapat sejumlah 135 buah keluarga yang […]

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!


Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013