Back to Home

Kategori: Fotografi

BigPicture: #IftarRamadanDenaihati – Alhamdulillah, terima kasih

Anak » BigPicture » Blogger » Fotografi | 20 Jul 2013 | 44

Alhamdulillah baru sekejap tadi berlangsung sudah Majlis Iftar Ramadan Anjuran DenaiHati Network untuk para blogger-blogger. Sungguh tak terkata jumlah yang hadir. Menurut agensi REUTERS terdapat sejumlah 135 buah keluarga yang […]

BigPicture #WW: It’s a wordless.

Anak » BigPicture » Fotografi » Wordless Wednesday | 17 Jul 2013 | 7

NOTA: Catatan ini adalah catatan bergambar tanpa nota. Ianya seolah-olah tradisi pada hari Rabu untuk Blogger melepaskan catatan yang bisu tanpa perlu banyak menghabiskan idea menulis artikel.

Barang yang ditunggu telah tiba – Ebook Teknik Asas Penggunaan dSLR dari AI MEDIA NETWORK

BigPicture » Fotografi | 13 Jul 2013 | 38

Tanak buang masa.. tanak cerita panjang… sebelum aku nak lancarkan ebook ni, jadi aku nak mencarik sponser untuk EBOOK ni. Seperti yang semua sedia maklum, ebook adalah dalam BENTUK PDF. […]

[SOLD-OUT] – SAMYANG 35mm f1.4 – Canon Mount

BigPicture » Fotografi » Promosi | 13 Jul 2013 | 10

Ok oraite.. satu lagi lensa kesayangan terpaksa aku letgo sebab sekarang ni dah “under utilize”. Memang lens ni paling legend yang pernah aku guna setakat ni. Kemana-mana event aku pergi, […]

FOTOBESAR: Koleksi Pilihan Minggu Ini

BigPicture » Fotografi | 12 Jul 2013 | 6

Ini adalah antara koleksi pilihan yang nak aku terbitkan pada miggu ni. Pada mata aku, apa yang menarik dalam gambar ni.. bukan kerana sekarang bulan puasa.. dan kawan aku ni […]

Misi Menjejak Durian Ko`diang

Anak » Fotografi » Motivasi Diri | 08 Jul 2013 | 18

Seperti yang pernah aku rancangkan sebelum ni, setiap bulan kalau boleh aku nak keluar dari Kuala Lumpur. Tak kira la nak bercuti makan angin ataupun balik ziarah keluar. Alhamdulillah, bulan […]

Izinkan hamba kembang setalam

Blogger » Fotografi » Hiburan » Motivasi Diri | 02 Jul 2013 | 58

Mau tak kembang kalau muke masuk paper. Sebenarnya aku nak ucapkan terima kasih kepada rakan-rakan dan sahabat yang aku kenal dalam dan luar talian. Sedikit sebanyak melonjakkan nama aku sejak […]

[SOLD OUT] – SAMYANG 14mm f2.8 ED AS IF Ultra Wide Angle (canon mount)

Blogger » Fotografi » Info » Promosi | 29 Jun 2013 | 7

Orang tanye aku, kenapa nak jual? Sebenarnya sebab aku ni jarang sangat main landscape. Beli dulu, konon-kononnya nak main wide la. Tapi, sebenarnya dunia fotografi aku masih belum pada landscape. […]

Keadaan pulih seperti sediakala

Anak » Fotografi » Info | 27 Jun 2013 | 5

Alhamdulillah, sekarang dah masuk waktu maghrib. Hari ni jalan pon tak jem. Aku tiba awal di PPUM. Bila tengok langit… Lapangnye rasa nikmat Tuhan kan. Jom maghrib. Aku nak tunggu […]

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!



Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013