Back to Home

Kategori: Fotografi

Semalam berjumpa, hari ni diberi hadiah

Blogger » Fotografi » Promosi | 05 Sep 2013 | 5

Semalam masa screening Jobs kat TGV KLCC, ada la dok jumpa orang kuat Telekom Malaysia. Tup tup hari ni, dapat parcel dari diaorang. Hahahaha… dah habis raya pon dapat jugak […]

BigPicture: Artwork Sehari Sekali

BigPicture » Fotografi » Motivasi Diri | 01 Sep 2013 | 18

Seni atau fine art ni, kalau tak diprektikkan memang makin lama, makin luput dalam diri. Agak lama juga aku tak buat sketch. Jadi semalam sementara nak tunggu wife aku balik […]

Perkhabaran

Anak » Blogger » Fotografi » Seni Rekaan & Grafik | 29 Aug 2013 | 12

Alhamdulillah, masih lagi berkesempatan nak menebas semak samun kat blog ni. Pendek kata, dah dekat dua minggu tak berapa nak sihat. Bukan aku sorang je tak sihat, satu keluarga demam, […]

FotoBesar: Seleksi Pilihan Sepanjang Majlis Malam Mesra Aidilfitri Puteri Park Hotel, KL

BigPicture » Fotografi » Promosi | 23 Aug 2013 | 7

Alhamdulillah, selesai jugak task semalam. Owh semalam dapat satu invitation untuk merakamkan majlis Malam Mesra Aidilfitri kat Puteri Park Hotel, Kuala Lumpur. Selain dari majlis jamuan Hari Raya, dalam majlis […]

#WW – Bukan untuk disuntik mahupon rawatan kecantikan

Blogger » Fotografi » Wordless Wednesday | 21 Aug 2013 | 8

NOTA: Catatan ini adalah catatan bergambar tanpa nota. Ianya seolah-olah tradisi pada hari Rabu untuk Blogger melepaskan catatan yang bisu tanpa perlu banyak menghabiskan idea menulis artikel.

BigPicture: Model Terpaksa

BigPicture » Fotografi | 18 Aug 2013 | 11

Anak-anak ni kan.. kalau nak tangkap gambar diaorang… kita cuma ada masa beberapa minit je, sebelum diaorang dah start bosan dengan lens kita. Lepas tu.. hancuss… semua kelaut. Pendek kata, […]

BigPicture: #WW – LEDAKAN!

BigPicture » Fotografi » Wordless Wednesday | 14 Aug 2013 | 7

NOTA: Catatan ini adalah catatan bergambar tanpa nota. Ianya seolah-olah tradisi pada hari Rabu untuk Blogger melepaskan catatan yang bisu tanpa perlu banyak menghabiskan idea menulis artikel.

Aidilfitri 2013 – Siri 1: Dayung Abang Jamil… dayung jangan tak dayungg…

Blogger » Fotografi » Motivasi Diri | 12 Aug 2013 | 11

Nampak sangat banyak perkara nak dicerita sampai tajuk pon macam tu. Tapi nak diikutkan, sebenarnya aku lost tatkala jari-jemari aku menyentuh papan kekunci ni. Alhamdulillah, aku kini selamat pulang ke […]

Matlamat tercapai

Blogger » Fotografi » Info » Motivasi Diri | 06 Aug 2013 | 6

Alhamdulillah, akhirnya matlamat aku untuk releasekan Ebook Teknik Asas Penggunaan dSLR tercapai. Namun… bukan satu je hasrat yang tercapai, tapi dua dan tiga. Sungguhpun macam tu, sebenarnya aku rasa sangat-sangatlah […]

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!


Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013