Back to Home

Kategori: Fotografi

Perkhabaran

Anak » Blogger » Fotografi » Seni Rekaan & Grafik | 29 Aug 2013 | 12

Alhamdulillah, masih lagi berkesempatan nak menebas semak samun kat blog ni. Pendek kata, dah dekat dua minggu tak berapa nak sihat. Bukan aku sorang je tak sihat, satu keluarga demam, […]

FotoBesar: Seleksi Pilihan Sepanjang Majlis Malam Mesra Aidilfitri Puteri Park Hotel, KL

BigPicture » Fotografi » Promosi | 23 Aug 2013 | 7

Alhamdulillah, selesai jugak task semalam. Owh semalam dapat satu invitation untuk merakamkan majlis Malam Mesra Aidilfitri kat Puteri Park Hotel, Kuala Lumpur. Selain dari majlis jamuan Hari Raya, dalam majlis […]

#WW – Bukan untuk disuntik mahupon rawatan kecantikan

Blogger » Fotografi » Wordless Wednesday | 21 Aug 2013 | 8

NOTA: Catatan ini adalah catatan bergambar tanpa nota. Ianya seolah-olah tradisi pada hari Rabu untuk Blogger melepaskan catatan yang bisu tanpa perlu banyak menghabiskan idea menulis artikel.

BigPicture: Model Terpaksa

BigPicture » Fotografi | 18 Aug 2013 | 11

Anak-anak ni kan.. kalau nak tangkap gambar diaorang… kita cuma ada masa beberapa minit je, sebelum diaorang dah start bosan dengan lens kita. Lepas tu.. hancuss… semua kelaut. Pendek kata, […]

BigPicture: #WW – LEDAKAN!

BigPicture » Fotografi » Wordless Wednesday | 14 Aug 2013 | 7

NOTA: Catatan ini adalah catatan bergambar tanpa nota. Ianya seolah-olah tradisi pada hari Rabu untuk Blogger melepaskan catatan yang bisu tanpa perlu banyak menghabiskan idea menulis artikel.

Aidilfitri 2013 – Siri 1: Dayung Abang Jamil… dayung jangan tak dayungg…

Blogger » Fotografi » Motivasi Diri | 12 Aug 2013 | 11

Nampak sangat banyak perkara nak dicerita sampai tajuk pon macam tu. Tapi nak diikutkan, sebenarnya aku lost tatkala jari-jemari aku menyentuh papan kekunci ni. Alhamdulillah, aku kini selamat pulang ke […]

Matlamat tercapai

Blogger » Fotografi » Info » Motivasi Diri | 06 Aug 2013 | 6

Alhamdulillah, akhirnya matlamat aku untuk releasekan Ebook Teknik Asas Penggunaan dSLR tercapai. Namun… bukan satu je hasrat yang tercapai, tapi dua dan tiga. Sungguhpun macam tu, sebenarnya aku rasa sangat-sangatlah […]

Pertama kali main bunga api

Anak » BigPicture » Fotografi | 30 Jul 2013 | 21

Hentah tak tau apa la yang dok diherankan sangat dengan Amirul Amin. Waktu dia kecik dulu, aku ade jugak bagi dia main bunga api. Jenis anak aku yang sulong ni, […]

Iftar Ramadan Blogger-Blogger Pencen dan Hampir Pencen

Blogger » Fotografi » Motivasi Diri | 27 Jul 2013 | 23

Alhamdulillah… dah masuk 6 tahun rupanya Iftar Ramadan Blogger dibawah anjuran Negaraku.My. Sebenarnya, pada tahun pertama aku tak join. Kalau nak diikutkan, tahun ni, aku baru 5 tahun join. Macam […]

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

Carian

SPONSOR!


Google PageRank Checker

Komen Terkini

Pilihan Kategori

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AI MEDIA NETWORK untuk AzmanIshak.Com © 2013