30 Comments

  1. MyJourneyMyPhoto
    25/03/2013 @ 10:09 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  2. MyJourneyMyPhoto
    25/03/2013 @ 10:08 am

    wahahaha.. baru nampak.. ada temubual eksklusif pulak dah…
    gua dah lama pencen ‘bersukan’.. layan stock photo je skarang ­čśÇ
    MyJourneyMyPhoto┬┤s last blog post ..My Journey : Sunset 1313My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      25/03/2013 @ 11:10 am

      kekeke… credit untuk sifu. ni just untuk projek akan datang je ni.
      p/s: bila la gua nak menuntut ilmu stock photo ni gamaknye. hadeii..

      Reply

  3. Mus
    24/03/2013 @ 12:42 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  4. Norfanil
    23/03/2013 @ 10:26 pm

    cantiknyaaaa!!!… masih jauh lagi perjalanan.. nak jugak belajar photography.. sem depan rasa cam nak amik course photography..
    Norfanil┬┤s last blog post ..Belajar Cara Make Up dan Special Effect (SFX)My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      25/03/2013 @ 11:11 am

      ini memang bergantung pada minat. kalau “gear” canggih, tapi tak minat pon tak jadi jugak. ­čśÇ

      Reply

  5. wazy
    23/03/2013 @ 10:00 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  6. wazy
    23/03/2013 @ 10:00 pm

    Kalau dah release majalah ni nak langgan untuk setahun terus untuk isu-isu seterusnya ok tak bro ,support kawan-kawan la kan ­čÖé
    wazy┬┤s last blog post ..Seminar Buat Duit Dengan BlogMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      25/03/2013 @ 11:11 am

      hehehe… insyaallah, kalau dikeluarkan dalam bentuk hard copy. lalalalalala… :p

      Reply

  7. Kazen
    23/03/2013 @ 7:46 pm

    terbaik! gua pun dalam proses belajar ID and AI ­čÖé
    Kazen┬┤s last blog post ..Segmen Sabtu by Pn.Qaleshya & Emas PutihMy Profile

    Reply

  8. puanbee
    23/03/2013 @ 6:28 pm

    peminat dah tak sabar ni ­čÖé amin moga berjaya ai .. AJK tetap support ngeh~
    puanbee┬┤s last blog post ..VCO UNTUK RAMBUT GUGUR DAN TIPS LEBATKAN RAMBUT ( Hair Treatment Dan Hair Revitalizer VCO )My Profile

    Reply

  9. KiD
    23/03/2013 @ 5:59 pm

    huiyooooo… AI network hebat!!!
    KiD┬┤s last blog post ..Kaki Blogger OnlineMy Profile

    Reply

  10. Mus
    23/03/2013 @ 11:58 am

    Ingatkan tadi mmg dah realese majalah ni
    Mus┬┤s last blog post ..Gambar Instagram – Mainan Anak Si UltramanMy Profile

    Reply

  11. azwan
    23/03/2013 @ 11:56 am

    nak jadi part of A.I media network lah..buleh tak? jadi junior phography ke..
    azwan┬┤s last blog post ..FAM Gantung Pemain Selangor Dan ATMMy Profile

    Reply

  12. azman
    23/03/2013 @ 10:35 am

    Wah projek baru ke nih?
    azman┬┤s last blog post ..Bila Mak Mak Berjumpa!My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      23/03/2013 @ 10:39 am

      Insyaallah, sedikit masa lagi bang. perlukan sedikit latihan kendiri. hehehe.

      Reply

  13. hazman aka species1980
    23/03/2013 @ 10:25 am

    owwhhh… inilah cara nak buat design KOMPANG KAREN yea…. btw usaha yang bagus la bro….
    hazman aka species1980┬┤s last blog post ..Gambar Kumpulan U KISS di TWIN TOWERS @LIVE 2013 CONCERTMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      23/03/2013 @ 10:40 am

      hahahaha…. nanti aku buatkan vector design untuk kompang karen ye. lol~

      Reply

  14. Oneblogsocial
    23/03/2013 @ 9:15 am

    Amazing,saya akan cari tahu apa itu adobe Indesign.
    Oneblogsocial┬┤s last blog post ..Simple DNS Zone EditorMy Profile

    Reply

  15. titan
    23/03/2013 @ 5:22 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  16. Hairul Azni
    23/03/2013 @ 1:44 am

    Woo…memang menarik bro..terpegun sekejap..pertama kali?hasil macam orang dah lama guna INDESIGN?
    Hairul Azni┬┤s last blog post ..Seminar Buat Duit Dengan BlogMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      23/03/2013 @ 10:41 am

      memang pertama kali gunakan. mungkin sebab dah ade asas photoshop dan illustrator kot. pasal tu dah boleh sikit-sikit rasanya. kalau tak, mungkin agak meraba gak nak carik tools semua tu.

      Reply

  17. akubiomed
    23/03/2013 @ 1:14 am

    Sudah boleh buat muka majalah.
    akubiomed┬┤s last blog post ..Kenduri kahwin datang lagiMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge