11 Comments

  1. chempaka
    28/11/2013 @ 2:13 pm

    Dah besar dah dia. Sekejapnya….

    Reply

  2. zie fauzi
    22/08/2013 @ 10:11 pm

    terpaksa pun tersenyum manis je dia….
    zie fauzi´s last blog post ..Logo dan Tema Hari Kebangsaan Ke 56 Tahun 2013My Profile

    Reply

  3. JomJalan
    20/08/2013 @ 9:57 am

    Saya kalau gambar anak2 dah surrender suruh pose. Sekarang main candid aje lah
    JomJalan´s last blog post ..5 Tip Mengelak Bilik Hotel Berhantu di MalaysiaMy Profile

    Reply

  4. azman
    19/08/2013 @ 5:02 pm

    Manis sekali senyum nyaa hahaha………
    azman´s last blog post ..Kisah Raya – Buat LemangMy Profile

    Reply

  5. Bahrain
    19/08/2013 @ 11:49 am

    nie gambar kali keberapa tangkap nie, comel budak nie..
    Bahrain´s last blog post ..Adnan Sempit 3 Filem Komedi RinganMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      19/08/2013 @ 11:22 pm

      hahaha.. ni ade la dalam shoot yang ke 8 cam tu. paling banyak 10 shot la. lebih dari tu. semua kelaut jadinya.

      Reply

  6. akubiomed
    19/08/2013 @ 12:03 am

    Sukanya peluk pokok. 🙂
    akubiomed´s last blog post ..Membidik Silvery Lutung di Bukit MelawatiMy Profile

    Reply

  7. Mus
    18/08/2013 @ 7:40 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  8. Mus
    18/08/2013 @ 7:40 pm

    memang pon bro.. saya lebih suka candid dorang masa dorang leka bermain
    Mus´s last blog post ..Gambar Kenangan Hari Raya Tahun 2013My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      19/08/2013 @ 12:12 am

      anak2 saya kalau nak candid, saya perlu meniarap. ahaha. kalau pakai live view, macam tak puas je dengan bunyi shutter. ahak ahak.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge