17 Comments

  1. auc
    21/01/2013 @ 10:10 am

    kalau tengok waktu senja samar2
    pasti ingat ke bende lain dah ni ­čÖé
    auc┬┤s last blog post ..Strategi SEO ImejMy Profile

    Reply

  2. ohcikgu
    17/01/2013 @ 2:00 am

    ada juga peninggalan zaman perang ek. hehe
    ohcikgu┬┤s last blog post ..Isu listen, respect dan Forum Suara MahasiswaMy Profile

    Reply

  3. azman
    12/01/2013 @ 1:32 am

    Aku macam cam pili bomba nih..

    Reply

  4. puanbee
    11/01/2013 @ 3:43 pm

    tak pernah tengok kot pili bomba yg ni ..
    puanbee┬┤s last blog post ..Pejam celik .. sorang dah PRA sorang dah tahun 3My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      16/01/2013 @ 9:44 am

      Hehehehe tapi tak bley chellenge pili bomba kak jie.. lagi extreme dia punye ww

      Reply

  5. daddydee
    10/01/2013 @ 3:43 pm

    menyimpan 1001 misteri
    daddydee┬┤s last blog post ..Pentingnya Disiplin KerjaMy Profile

    Reply

  6. Mus
    10/01/2013 @ 1:11 am

    pili bomba ke tu bro?
    Mus┬┤s last blog post ..Aktiviti Nikon Club Malaysia Sepanjang Januari 2013My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      10/01/2013 @ 12:49 pm

      ye betul mus, pili bomba. hehehe.. 10 markah. erk.. dalam TAG list pon ade tulis. hehehe

      Reply

  7. Hairul Azni
    09/01/2013 @ 11:18 pm

    Agak menyeramkan…
    Hairul Azni┬┤s last blog post ..Apa Niche Blog Yang Sesuai?My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      10/01/2013 @ 12:50 pm

      kawasan dia pon memang agak suram jugak… bawah lereng bukit. kalau malam-malam anjing suka menyalak. hehehe

      Reply

  8. sharafie
    09/01/2013 @ 11:09 pm

    uik wujud lagi kejadian zaman perang ni..xlekang dek panas…
    sharafie┬┤s last blog post ..Perlu Ke Aku Submit URL Blog Aku ke Semua DirectoryMy Profile

    Reply

  9. Barang Dulu Memang Tahan Lama | Hidup Biar Sedap
    09/01/2013 @ 10:08 pm

    […] tadi ternampak WW kat blog orang dewasa bapa 2 anak tu, tergerak idea nak share gambar ni. Kira macam entri berbalas pantun. Entri ini edisi Wordless […]

    Reply

  10. hafizrahim
    09/01/2013 @ 10:41 am

    Ada penunggu ni bro..hehe
    hafizrahim┬┤s last blog post ..Wordless Wednesday : 9 TahunMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      10/01/2013 @ 12:51 pm

      hahaha.. nasib baik tadek orang tarok kain merah bersama pulut kuning. lol~

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge