25 Comments

  1. Azman Ishak
    28/04/2010 @ 10:40 pm

    ok aku redo jer :tention:

    Reply

  2. Azman Ishak
    28/04/2010 @ 10:39 pm

    line tepon aku tak pakai pon.
    so ignored je. cume aku harap jangan
    line browsing terganggu sudah la :wek:

    Reply

    • Syafrizal
      28/04/2010 @ 10:40 pm

      hari tu aku kene troubleshoot di HPA Cawangan Shah Alam.. line telefon kacau, internet kacau, dengan aku pun kacau. Pagi2 dah kene gi sana hehe. :wek:

      Reply

      • Azman Ishak
        04/05/2010 @ 2:11 pm

        HPA? waaaa… hang kije per? terernyeee… :wtf:

        Reply

  3. Azizuan
    28/04/2010 @ 4:18 am

    susah la hidop macam ni..
    .-= Azizuan entri terkini blog ..Travian Speed Server Malaysia Season 4 (MYX4) Bermula Malam Ini 28 April 2010 =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/04/2010 @ 10:42 pm

      keadaan macam ni akan kerap terjadi selagi kita
      tak mencapai 100Mb :kenyit:

      Reply

  4. sangilapi
    28/04/2010 @ 12:23 am

    alasan kabel bawah laut bermasalah ni entah kali yang ke berapa tah :tention:

    wahai TMNet bagilah pelanggan kamu rebet sikit bila talian bermasalah.
    .-= sangilapi entri terkini blog ..inner power dan color therapy =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/04/2010 @ 10:42 pm

      aku rasa pon dah banyak kali user terima email macam ni kan?
      TM nak bagi rebet? rentikan la… except kalau betoi betoi
      buat kempen bercerita tentang ISP :sengeh:

      Reply

  5. ishak
    27/04/2010 @ 6:24 pm

    kita blogger tak leh pakai line slow…..nanti idea blogging tak ada hhehehe 😛
    .-= ishak entri terkini blog ..TOTURIAL PHOTOSHOP : ADIK KU MR BEAN =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/04/2010 @ 10:41 pm

      bukan beb… kalau line slow nanti kite akan
      terperuk je depan pc nak tunggu download comple
      then kita akan cakap internet mengkhayalkan.. :lawak-gile:

      Reply

  6. ariff
    27/04/2010 @ 11:41 am

    biaser laa…kadang2 mendung..kadang kadang hujan…kadang2 cerah….sistem2 pn ccm2 gaks…orang pn bole sakit..takkan la system tak leh ‘weng’..tak cayer dgr lagu system of down…whahaha

    Reply

    • Azman Ishak
      28/04/2010 @ 10:40 pm

      :lawak-gile: nama pon dah buatan manusia.
      kita ni lagi tak cerita kat orang.. rasa macam
      nak jadi kudis je kat mulut… keh keh keh..
      mulut orang kita kan.. Canggey…

      Terima Kasih Malaysia~ :sengeh:

      Reply

  7. wazy
    27/04/2010 @ 9:40 am

    Adeh,teruk la cmni,huhuhu kene sabar je la
    .-= wazy entri terkini blog ..CONTEST MAI SECAWAN! =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/04/2010 @ 10:38 pm

      hang pakai semix gak kan? :wek:

      Reply

      • wazy
        28/04/2010 @ 11:21 pm

        A ah bro guna streamyx gak ni
        .-= wazy entri terkini blog ..Task Manager Disable =-.

        Reply

        • Azman Ishak
          04/05/2010 @ 2:10 pm

          dapat notification depa cakap cable dah ok.
          puas gak depa selam dalam laut tu nak
          kasi repair kabel :lawak-gile:

          Reply

  8. Tweets that mention TMNet – Kabel bawah tanah terputus lagi ke? | AzmanIshak.Com -- Topsy.com
    27/04/2010 @ 9:14 am

    […] This post was mentioned on Twitter by Denaihati, piston pecah. piston pecah said: RT @azmanishak TMNet – Kabel bawah tanah terputus lagi ke? http://bit.ly/bFTQdd […]

    Reply

  9. Kujie
    27/04/2010 @ 9:10 am

    erk..selamat berhoneymoon
    jgn ganas2…. ingat orang dalam sama…

    erk baby lah :lawak-gile:
    .-= Kujie entri terkini blog ..Komen Pun Kena Plagiat? =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/04/2010 @ 10:38 pm

      thanks… nanti orang kat dalam tu kita kasi pakai reben.
      jangan kacau mama dengan daddy.. hehehe.. :sengeh:

      Reply

  10. Kujie
    27/04/2010 @ 9:09 am

    hahaha…blogger dgn internet tak boleh dipisahkan
    .-= Kujie entri terkini blog ..Komen Pun Kena Plagiat? =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/04/2010 @ 10:37 pm

      bagaikan masak lemak ketam dengan cili api la. :gersang:

      Reply

  11. denaihati
    27/04/2010 @ 9:09 am

    Ni semua ujian kecil dalam service. Banyakkan bersabar je lah.
    .-= denaihati entri terkini blog ..Hikmah di sebalik ujian Allah swt =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/04/2010 @ 10:36 pm

      janji browsing laju… aku tak kesah bro.
      setakat download speed drop tu.. tak pe lah.
      aku amponkan dosa mereka.. amin~ :sengeh:

      Reply

  12. Piston Pecah
    27/04/2010 @ 9:04 am

    Patot ar pon..start minggu lepas ada time cam biol jek connection dia ek…
    .-= Piston Pecah entri terkini blog ..Selamat Tinggal Legasi Piston Pecah =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/04/2010 @ 10:36 pm

      hari pon biol jugak beb. msalah ni dah lame. tapi biaser la.. :hehe:

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge