15 Comments

  1. Bang Iwan
    18/12/2010 @ 12:08 pm

    pengambilan Pict yang sangat bagus..

    Reply

  2. Bang Iwan
    18/12/2010 @ 12:07 pm

    Subhanallah…. panorama yang sangat indah..

    Reply

  3. Azman Ishak
    18/12/2010 @ 11:32 am

    duduk tepi pantai memang ar best bro. hari hari tengok sunset. perghhhh~

    Reply

  4. dnoBiz
    15/12/2010 @ 2:47 pm

    cantik awan tu…
    heheh, kerja jangan sampai tetertekan dah la 😀
    .-= dnoBiz entri terkini blog ..Kerja Gila – Tony Fernandes Vs Richard Branson =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 11:33 am

      sedang cube kejar dateline. skang ni dah lega. siap sebelum dateline iaitu hujung bulan 12. horay. banyak masa nak touchup :sengeh:

      Reply

  5. mijie
    14/12/2010 @ 10:40 pm

    bro masih lagi pembakaran terbuka ke? heheh kalau dekat2 boleh join the club
    .-= mijie entri terkini blog ..Terpilih sebagai maxis10 Review HTC Desire Z =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 11:33 am

      hahaha… itu le pasai. pembakaran kecik-kecilan. :lawak-gile:

      Reply

  6. fikri91
    13/12/2010 @ 10:08 pm

    wah!!.
    best r tempat lepak bro…
    tersembunyi gitu..
    ala2 tempat rahsia yg betul2 privasi…
    best betul… :sengeh:
    .-= fikri91 entri terkini blog ..HUBLOT GENEVE BIG BANG KING POWER F1 RM335 =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 11:32 am

      tadek la privacy sangat. sebab kaki smoker pon lepak sini.

      Reply

  7. Kujie
    13/12/2010 @ 8:13 pm

    kalau jadi Goku bolehlah naik melepak atas awan pula..hehe :sengeh:
    .-= Kujie entri terkini blog ..Nota Selamat Malam =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 11:31 am

      kekeke.. ingatkan kak jie tak layan citer dragonball :sengeh:

      Reply

  8. Ryehanna
    13/12/2010 @ 1:39 pm

    aii.. buat pembakaran terbuka lg ke? ingtkan dah nak quit…

    btw, mmg lawa awan tu… kat Lumut tgh hujan….

    heheheh…
    .-= Ryehanna entri terkini blog ..Freshkon color contact lenses =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 11:31 am

      kalau kat lumut tuuu… toksah citer la. lagi-lagi lepak atas bukit kat lumut tu… erk bukit ape ye? lupe dah. owh bukit busu, lol :lawak-gile:

      Reply

  9. hakimfaridzul
    13/12/2010 @ 1:36 pm

    nice bro gmbr tuh!
    .-= hakimfaridzul entri terkini blog ..Jom Heboh di Perkarangan Stadium Bukit Jalil =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 11:31 am

      nice ke? tapi tak mencapai standard yang aku kehendaki la bro! :nanges:

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge