8 Comments

  1. awgmursyidin
    22/07/2014 @ 3:38 pm

    diaorang nie memang pandai cari makan…

    Reply

  2. hanari
    22/07/2014 @ 11:57 am

    Mahal ya..mengambil kesempatan dalam kesempitan

    Reply

  3. Hazman Fadzil
    14/07/2014 @ 7:03 pm

    Tengok la bila dekat nak raya time orang nak balik kampung confirm siap ada surcharge lagi…. hohohooo

    Reply

  4. akubiomed
    03/07/2014 @ 7:09 pm

    Sebab itu sekarang sudah ada spa untuk kereta. 🙂

    Reply

  5. miswadi mokri
    03/07/2014 @ 9:16 am

    Betul bang, sekarang ni kalau pergi carwash nak cuci kereta pasti pekerja carwash akan bisik kepada kita… Nak bagi asaplah, cuci enginelah, polish sport rimlah, tukar viperlah (konon-konon getah viper kita dah keras padahal benda tu baru saja kita tukar masa servis kereta) dan segala tuk nenek lagi servis yang harganya pasti mahal.. lepas tu diorang akan berbisik lagi konon-konon akan bagi harga murah (harga adik beradik) tapi yang pasti harga akan tetap sama dan mahal sebab memang diorang dah diajar oleh pemilik untuk buat macam tu… Saya dah try reccee kat beberapa carwash yang berlainan dan modus operandinya akan tetap sama walaupun kadang kala harganya berbeza…

    Reply

    • Azman Ishak
      03/07/2014 @ 12:04 pm

      setuju. memang betui tu. sebelum tu aku tanye carwash kat belakang.. logo kain bunting mereka sama je. tapi harga berbeza-beza. pakej lain-lain.

      yang buat sakit hati, bangla tu jawab macam nak makan pelempang… baik aku beredar sebelum ada bangla yang makan pasir.. bikin panas betul. dia macam lekeh sangat kita mai nak basuh tanye harga…

      p/s: bayar mahal… sape kuasa.. baik cari tempat lain kan? haha

      Reply

  6. azman
    02/07/2014 @ 3:41 pm

    Kereta Alphard memang mahei la, cuci, polish dsb hehehe

    Reply

    • miswadi mokri
      03/07/2014 @ 9:18 am

      kereta abang ni Perodua Alza je cik…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge