42 Comments

  1. adamfaiz
    06/10/2010 @ 10:48 pm

    sejak lebih sebulan lepas. aku dah beralih ke rokok gulung Harvest perisa double vanilla…tahan seminggu lebih
    .-= adamfaiz entri terkini blog ..Akan Berpindah Ke Rumah Baru =-.

    Reply

  2. Azman Ishak
    05/10/2010 @ 8:15 pm

    dah cube bro… same jer… nikotin aku dah macam jalan tar dah tebal dia :lawak-gile:

    Reply

    • Syafrizal
      05/10/2010 @ 8:18 pm

      ada lagi alternatif.. amalkan herba2 seperti Morin-a untuk paru-paru ko yg dah hitam tu hehe….

      Reply

  3. swagger
    05/10/2010 @ 3:58 pm

    mhlnye..huhu pdhal x isap p0n rokok ni
    .-= swagger entri terkini blog ..The Best Hacker of fear in the world =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      05/10/2010 @ 8:15 pm

      bagus… bagusss.. sila jangan isap :sengeh:

      Reply

  4. Nine
    05/10/2010 @ 8:43 am

    haha mmg tak siap rokok dunhill sebab sehari dua kotak isap..isap okok rm3 jer 🙂
    .-= Nine entri terkini undefined ..Response cached until Tue 5 @ 2:46 GMT (Refreshes in 60 Minutes) =-.

    Reply

  5. zik
    05/10/2010 @ 8:39 am

    macam ne nak behenti agaknya si perokok tegar nie… mungkin ramai akan buat rokok balut lepas ni…hehe
    .-= zik entri terkini blog ..Tips penjagaan gigi =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      05/10/2010 @ 8:14 pm

      rokok daun baru singgit lebih je speket.. balut sampai lebammm :lawak-gile:

      Reply

  6. wazy
    04/10/2010 @ 10:43 pm

    haizzz
    kene berhenti merokok gak la lepas ni
    .-= wazy entri terkini blog ..Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Kluang MPKluang Johor – Oktober 2010 =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      05/10/2010 @ 8:14 pm

      bleh caya ke? atau hanya dibibir saja.. hehehe

      Reply

  7. jawatan kosong
    04/10/2010 @ 9:58 pm

    baik ubah gaya hidup lebih sehat la :kompius:
    .-= jawatan kosong entri terkini blog ..Tradewinds Plantation Jobs HR- Estate Manager- Mill Manager =-.

    Reply

  8. menteil
    04/10/2010 @ 3:15 pm

    naik tak naik, isap je lah.. buat tak paham jer.. haha..
    .-= menteil entri terkini blog ..Cinta di Akhir Usia =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      05/10/2010 @ 8:13 pm

      tau tak pe.. hahaha salute ar :lawak-gile:

      Reply

  9. abu zaid
    04/10/2010 @ 2:22 pm

    kandungan nikotin dalam rokok makin lama makin naik so bertambah tinggi la tahap ketagihan rokok.. bila dah bertambah tinggi ketagih, maka bertambah sukarla nak tinggalkan..

    Reply

    • Azman Ishak
      05/10/2010 @ 8:13 pm

      bukan bro.. kadar permintaan lebih dari kadar keluaran. pasal tu harga mahal. perokok semakin ramai dan bukan berkurang :hehe:

      Reply

  10. matjoe
    04/10/2010 @ 1:45 pm

    sib baik dah quit

    Reply

    • Azman Ishak
      05/10/2010 @ 8:13 pm

      pakai ubat ape eh? mintak sket :hehe:

      Reply

      • matjoe
        06/10/2010 @ 8:47 am

        sedar byk makan duit. so quit laa pelan2

        Reply

  11. mrnamie
    04/10/2010 @ 1:05 pm

    Dunhill memang mahal.. *cakap macam bukan perokok* hehe
    .-= mrnamie entri terkini blog ..Bayar tol dulu ye =-.

    Reply

  12. afiqaiman
    04/10/2010 @ 1:04 pm

    apa yg best sangat dengan rokok ni…korang just isap then hembus…korang isap duit then hembus duit…betul la syafiq..korang mmg pemurah…ekeke
    .-= afiqaiman entri terkini blog ..Mengidam DSLR Dari Nikon =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      05/10/2010 @ 8:12 pm

      hehehe… sedap??? tak bleh citer.. nanti ramai plak perokok. bila perokok ramai.. lagi mahal la rokok. :lawak-gile:

      Reply

  13. Affan
    04/10/2010 @ 12:23 pm

    hehe. padan muka. harap ramai yg boleh kurangkan.
    Amin. 😀

    Reply

    • Azman Ishak
      05/10/2010 @ 8:11 pm

      mungkin tidak.. mereka akan beralih kepada alternatif lain plak kot. :lawak-gile:

      Reply

  14. syafiq.net
    04/10/2010 @ 12:12 pm

    perokok adalah pemurah.

    semua berkata, keep da change!
    .-= syafiq.net entri terkini blog ..Teman baru aku- Holga =-.

    Reply

  15. mijie
    04/10/2010 @ 11:50 am

    aku setuju dengan eizil cakap, dah genapkan jadi rm10 pasti lepas ni gi kedai hulur duit kertas warna merah dapat rokok terus blah, haha

    dulu time rokok 7 takder aku nak berhenti, tapi pastu layan 14 pula, bila 14 dah mansuh layan 20 pula, pastu nak berhenti bila rokok naik, sampai skrg masih lagi tegar, aduh….
    .-= mijie entri terkini blog ..Cara baru pengiklanan blog dengan pixel iklan =-.

    Reply

  16. Kujie
    04/10/2010 @ 11:05 am

    senang,…………. kept the change :lawak-gile:
    .-= Kujie entri terkini blog ..Tips Tetap Kurus Di Syawal Yang Gemuk Dengan Pesta Makan =-.

    Reply

    • Eizil
      04/10/2010 @ 11:19 am

      betul gak tuh, takyah susah2 nak tunggu baki, terus boleh beredar lepas bayar…

      seb baik tak hisap rokok, klu tak dah terganggu belanjawan bulanan…
      .-= Eizil entri terkini blog ..Anda ingin belajar WordPress dengan lebih mendalam =-.

      Reply

      • Azman Ishak
        05/10/2010 @ 8:09 pm

        mudahkan urusan la katenye… :tention:

        Reply

    • Affan
      04/10/2010 @ 12:24 pm

      senang, sekeping je. takyah tungu2.

      Reply

      • Azman Ishak
        05/10/2010 @ 8:10 pm

        nak kene bagi duit sekupang ni. penuh genggam, :lawak-gile:

        Reply

    • Azman Ishak
      05/10/2010 @ 8:09 pm

      bukan ah…tapi… “cheap the cain” :lawak-gile:

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge