8 Comments

  1. Kujie
    08/04/2014 @ 10:59 am

    Abg balik kul 2 pagi… dia tidur entah pukul berapa
    cergas aje… korang pi mana sebenanrya ni….baik habaq
    Kujie´s last blog post ..Bayar RM99 Beralih Ke NJOIMy Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      08/04/2014 @ 11:09 am

      hahahaha, kami pi kelab dangdutt…. boipren kak jie, bawak baju spare… kakakakkaka…. lariikkk

      jangan marah ah… kami ngopi kat bawah tu le. saje seronok dengar boipren kak jie cerita pasal macam mana nak buat demp. cerita pasal constructrion. tu yang ralit tu. sampai kene sound dengan kedai, kata nak tutup… kendian baru kami balik. hahaa. andai kata, tak tutup, maunye tambah lagi segelas dua ayaq tu.

      Reply

  2. zik
    06/04/2014 @ 9:38 pm

    semoga berjaya bro… boleh jatuh demam, sakit pun boleh… amik masa sikit2 bro..
    zik´s last blog post ..Kisah kejayaan orang yang gagalMy Profile

    Reply

  3. Hairul Azni
    06/04/2014 @ 2:05 pm

    Anggap je semua naga2 tu macam anak2 naga..agak kalau lebih2 sangat hembus, kasi hantam sekor2.. teruskan usaha bro..jangan esok tengok update entri start isap rokok balik sudah.. 😉
    Hairul Azni´s last blog post ..Shawl Bercirikan Hijab Dari Hijabterkini.comMy Profile

    Reply

  4. mohd yazed
    05/04/2014 @ 7:34 pm

    Kuatkan semangat bro..jangan ikut sangat hasutan bapak2 naga tu..hehehe
    mohd yazed´s last blog post ..Mari Kenali Penyakit TibiMy Profile

    Reply

  5. titan
    05/04/2014 @ 4:19 pm

    gua doakan lu berjaya. 🙂
    titan´s last blog post ..Rutin harian.My Profile

    Reply

  6. sukma
    05/04/2014 @ 3:59 pm

    Tahniah baru 4 hari stop smoking…tapi jgn on off jer…mcm my hubby dah beberapa kali on off…now smoking…tunggu aku kerat 18 putung rokok tu…
    sukma´s last blog post ..CPUV Nuffnang – 2014 OHM ColgateMy Profile

    Reply

  7. akubiomed
    05/04/2014 @ 12:45 pm

    Selamat berjaya mengurangkan nikotin secara beransur-ansur. Jangan lakukan secara mendadak.
    akubiomed´s last blog post ..Projek hujung minggu DIY bersih air duct Proton Gen2My Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge