11 Comments

  1. wazy
    18/12/2010 @ 1:51 pm

    kena letak lagu dari scorpions ni bro -still loving u ,lagu best kalau mood macam ni
    hehe
    .-= wazy entri terkini blog ..E-Book Rahsia Adsense =-.

    Reply

  2. mijie
    17/12/2010 @ 2:14 pm

    memang perlu sangat tu bro gi bercuti…ambil angin baru :sengeh:
    .-= mijie entri terkini blog ..Jem di Kuala Lumpur itu biasa =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 11:44 am

      lalalla.. nak lepak tepi pantai… fuh… nak lepak tepi pantaiii…

      Reply

  3. Kujie
    16/12/2010 @ 6:12 pm

    entry malam jumaat…hahaha :lawak-gile:
    .-= Kujie entri terkini blog ..Bintang Malberi Dan Ikan Guppy =-.

    Reply

  4. dnoBiz
    16/12/2010 @ 3:46 pm

    Tak salah kalau bulan madu banyak kali 😀

    sambil kenang cita lama hehehehe
    .-= dnoBiz entri terkini blog ..Budak Terlampau – Gambar Video Panas Dua Beradik =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 11:42 am

      ce ce ce.. citer lame la plak. ni mesti hang ni mat bunga dulu neh :wek:

      Reply

  5. Ryehanna
    16/12/2010 @ 12:07 pm

    nape lak nak private… xde ape2 pun yg personal sgt.. biase la ni… hehehe…

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 11:42 am

      segan.. entri jiwang wife jer bace, hahaha :gersang:

      Reply

  6. eiman
    16/12/2010 @ 10:57 am

    Harus pergi cuti2 tu.. Tenangkan fikiran.. Mana tau dapat anak sorang lagi.. Haha

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 11:41 am

      rasa nak lepak tepi pantai dengan anak isteri la.. lol~
      anak sorang lagi? hahaha amirul pon tak besar lagi.
      still tak puas nak manje la..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge