13 Comments

  1. titan
    24/12/2013 @ 5:30 pm

    camana gua tak tahu nih..
    titan´s last blog post ..Rabbit comel.My Profile

    Reply

  2. azwan
    24/12/2013 @ 3:28 pm

    lupa dah akaun flickrr tu
    azwan´s last blog post ..Pemain Bola Sepak Malaysia Perlukan PengurusMy Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      24/12/2013 @ 4:28 pm

      rugi-rugi… flickr kasik 1TB sorang.. ape lagi.. kasik antam la lenjan.

      Reply

  3. Incik RnR
    24/12/2013 @ 1:50 pm

    Assalammualaikum wbt.

    Hang punya fasal. Hang punya fasal la.

    Hehee. 😀

    Sebab terbaca tajuk blog teknik 5 minit ni, langsung tak fasal-fasal terus tangan aku gatai dok godek blog live aku yang dah jadi pekasam. Fuh, mmg tak sangka, UI Flickr pun dah berubah (tandanya dah berkurun tak bukak flickr).

    Mobile blogging ni best nak jadi tempat luah angin. Hehee.

    Orait, Selamat Menyambut Tahun 2014. Semoga semuanya baik dan dipermudahkan buat bro sekeluarga.

    Reply

    • Azman Ishak
      24/12/2013 @ 4:28 pm

      keh keh keh. 5 minit je kan. seronok lagi update cara lama… menggunakan email terus ke flickr dan masuk ke blog. kalau pakai APS, tak terasa monolog feeling dia tu.

      p/s: lame tak dengar berita. harap hang sihat ye encik rehat. hehehe selamat tahun baru. semoga urusan dunia dan akhirat dipermudahkan untuk mu, keluargamu dan seluruh kaum kerabatmu. amin.

      Reply

  4. life4hire
    23/12/2013 @ 9:58 pm

    waaaaaaaaaaaaa…hebat nyer leh update blog guna email n flickr…tak tahu pon ada teknik nii..ajar sket sifu azman…

    Reply

  5. MK Kimi
    23/12/2013 @ 3:47 pm

    Flickr? Plugin flickr ke macam mana ni? ajaq sket 🙂
    MK Kimi´s last blog post ..SalamMedia: Medium Pengiklanan Berunsurkan IslamMy Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      23/12/2013 @ 10:28 pm

      insyaallah, nanti berkelapangan, aku buat tutor pasal ni. ada kebaikan dan ada keburukan berblog macam ni.

      Reply

  6. akubiomed
    23/12/2013 @ 1:03 pm

    Tulis tanpa tekanan adalah terbaik.
    akubiomed´s last blog post ..Petik buah Strawberry di Genting Strawberry Leisure FarmsMy Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      23/12/2013 @ 10:29 pm

      menulis dalam ertrikata bermonolog memang idea mencurah curah bak limpahan coklat di ladang gandum. haha

      Reply

  7. Mus
    23/12/2013 @ 11:14 am

    nak guna teknik ni jugak nanti bro
    Mus´s last blog post ..Gambar Pemenang ‘National Geographic Photo Contest’My Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      23/12/2013 @ 11:18 am

      boleh bro pakai teknik ni. cume kelemahan dia, hanya ada satu kategori default akan dipilih, base on kita punye setting sebelum kita membuat liveblog. selain dari tu, hanya satu post satu gambar.

      tapi memang memudahkan. sebab tak ambil masa yang lama untuk berblog. ranking blog pon cepat naik. sebab always update. lagipun, berkawan dengan flickr pon bagus, sebab SERP dan KEYWORD pada flickr agak kuat. jadi tak salah kita bergantung pada flickr.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge