37 Comments

  1. Kawin itu bukan noktah kepada percintaan @ Kaki Komplen Malaya
    07/12/2010 @ 9:49 am

    […] Jeng jeng jeng… Lihatlah apa yang sedang ku bawa – #Maxis10 […]

    Reply

  2. jawatan kosong
    02/12/2010 @ 8:51 pm

    :hehe: Handphone baru ni bro.. :segan:

    Reply

  3. akusape
    28/11/2010 @ 10:41 pm

    Man…

    Giler la best dpt review hp…aku dh lame menyepikan diri dari dunia blog ni…keje aku byk kat site..Man…aku doakan semoga ko sukses selalu…blog smpai mati…

    akusape!

    Reply

  4. Azman Ishak
    28/11/2010 @ 8:52 am

    nanti dari semasa ke semasa boleh komen ye. nak tau function jenis ape.

    Reply

  5. techtalk res-q
    25/11/2010 @ 9:35 am

    amacam review bro? bila nak release ni… buleh tumpang sedut nanti :sengeh:
    .-= techtalk res-q entri terkini blog ..Maxis HTC HD7 Windows Phone 7 =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/11/2010 @ 8:53 am

      hahha… insyaallah… dalam masa terdekat review secara hardcores

      Reply

  6. Blog Sensasi
    24/11/2010 @ 11:58 pm

    wow hebat2…aku pun nak
    .-= Blog Sensasi entri terkini blog ..TAKZIAH- Lim Chong Eu meninggal dunia =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/11/2010 @ 8:52 am

      boleh… sila apply dengan maxis untuk jadi reviewer.

      Reply

  7. Azizwan
    24/11/2010 @ 9:49 pm

    tahniah dpt gadget free.. buat review paling terbaik yer takut nanti maxis ambil balik plak gadget tu.. hehee :sengeh:

    Reply

    • Azman Ishak
      28/11/2010 @ 8:52 am

      pinjaman selama 2 minggu. harus ingat tu :sengeh:

      Reply

  8. wazy
    24/11/2010 @ 9:40 pm

    perghh
    cayalah bro
    tak sabar nak tengok entri review dari bro ni
    .-= wazy entri terkini blog ..Wallpaper Ubuntu Yang Menarik =-.

    Reply

  9. zik
    24/11/2010 @ 8:20 pm

    wah sedang menunggu bro punya review nih….
    .-= zik entri terkini blog ..Tiga tetamu misteri part 1 =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/11/2010 @ 8:51 am

      rilek-rilek sudeh… takkan nak review lamsam kot. nanti bosan plak.

      Reply

  10. Farahwahida
    24/11/2010 @ 5:40 pm

    weee bestnyer dapat tu!!
    .-= Farahwahida entri terkini blog ..Produk Termahal Ciptaan Bill Gates – Produk Hidup Ni-Korang Nak =-.

    Reply

  11. h3r0
    24/11/2010 @ 4:30 pm

    aiseymen.. jelesnya aku.. :tention:

    Reply

    • Azman Ishak
      28/11/2010 @ 8:51 am

      rilek rilek.. sila apply borang yang meksis bagi ok! :sengeh:

      Reply

  12. techtalk res-q
    24/11/2010 @ 1:35 pm

    sabar menanti review dari bro azman.. :tunggu:
    .-= techtalk res-q entri terkini blog ..Yes 4G – Internet Mudah Alih Terbaru di Pasaran =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/11/2010 @ 8:50 am

      sabar ye.. banyak spect haris di ambil kira.

      Reply

  13. slimdiet2
    24/11/2010 @ 1:01 pm

    pe benda tu?hp htc ke?
    .-= slimdiet2 entri terkini blog ..Dare to fail =-.

    Reply

  14. fikri91
    24/11/2010 @ 9:05 am

    wah!!…aku baru kumpul duit nak beli iphone4..
    skng macam lebih tertarik dngan HTC..
    tak sabat tunggu pos seterusnya… :sengeh:
    .-= fikri91 entri terkini blog ..HUBLOT GENEVE FC BARCELOna SUPERSTAR LIONEL MESSI RM255 =-.

    Reply

  15. arnamee
    24/11/2010 @ 2:44 am

    :matila: oh shaye sedang jeles. Tahniah:)
    .-= arnamee entri terkini blog ..Harry Potter and the Deathly Hallows =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/11/2010 @ 8:49 am

      jangan jeles lelebih. nanti retak screen pc tu.

      Reply

  16. mijie
    23/11/2010 @ 11:47 pm

    aku pun sangat jeles bila bro dapat peluang ini, aku dah daftar, tunggu je la untuk next
    .-= mijie entri terkini blog ..Cik Shida dari parit =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/11/2010 @ 8:49 am

      insyaallah… henpon makin lame makin banyak… ade peluang tu nanti bro.

      Reply

  17. Piston Pecah
    23/11/2010 @ 9:32 pm

    berdebar menunggu saat unboxing HTC itu…
    .-= Piston Pecah entri terkini blog ..Kesan terhadap badan selepas meminum coca-cola =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/11/2010 @ 8:48 am

      hehehe.. xceli aku dah unboxing masa kat meksis hari tu.

      Reply

  18. Tweets that mention Jeng jeng jeng… Lihatlah apa yang sedang ku bawa – #Maxis10 | AzmanIshak.Com -- Topsy.com
    23/11/2010 @ 9:31 pm

    […] This post was mentioned on Twitter by Merpati Putih, Mr Piratz. Mr Piratz said: Oh tidak!!! henfon yang aku idam selama ini..RT @azmanishak Jeng jeng jeng… Lihatlah apa yang sedang ku bawa – #Maxis10 http://bit.ly/g591Mm […]

    Reply

  19. aizuddin
    23/11/2010 @ 9:00 pm

    best gila kalau dapat ni :kompius:
    .-= aizuddin entri terkini blog ..Tutorial Cara Nak Buat Facebook Shoutbox Di Blog =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      27/11/2010 @ 11:44 am

      sila apply borang yang diedarkan oleh maxis ye. check twitter @maxiscomms

      Reply

  20. Piratz
    23/11/2010 @ 8:51 pm

    Serius aku jeles.. harap sangat dapat review henfon nie.. argh tidak… :nanges:

    p/s : ko pakai ubuntu kan.. bagi la geek windows 7 nie review windows phone 7
    .-= Piratz entri terkini blog ..Dapatkan AntiVirTuneUp Utilities™ 2010 Bundle Pack Sekarang =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      27/11/2010 @ 11:44 am

      MaxisComms dah buat announce for next project. hang dah apply belum?

      Reply

      • Piratz
        27/11/2010 @ 2:13 pm

        tiap kali announce, tiap kali tuela aku apply.. fail skit nak jawab yang kolum bawah skali tu.. :nanges:
        .-= Piratz entri terkini blog ..Trick Paparkan Classic RT Di NewTwitter =-.

        Reply

        • Azman Ishak
          28/11/2010 @ 8:47 am

          lupe nak mention, nak jadi review pada musim ni agak ketat triteria. setiap peserta yang request mesti ade unique tallent. macam hang dah ade talent. tapi kenerapan update pon diambil kira.

          Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge