8 Comments

  1. Hazman Fadzil
    18/02/2014 @ 11:47 am

    Dan blog nie pun biasanya ada trademark gambar hiasan tanpa kena mengena dengan tajuk…. hehehehe
    Hazman FadzilĀ“s last blog post ..HAZMAN vs FOOD – Restoran CHAWAN Citta Mall SubangMy Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      18/02/2014 @ 11:56 am

      kah kah kah itu perkara normal tu šŸ˜€

      Reply

  2. Fadhil
    17/02/2014 @ 10:21 pm

    Walaupun gambar tu macam takde kaitan je, tapi aku berminat tentang smart blogging tu. kena buat research ni.
    FadhilĀ“s last blog post ..Jalan-Jalan di Taman Saujana Hijau PutrajayaMy Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      18/02/2014 @ 2:00 am

      setiap individu penulis blog ni ada tredmark/signature dia sendiri semasa menulis blog. ini adalah satu trend saya dari dulu sampai sekarang.

      dalam entri ni ada dua cerita:
      1. cerita yang ada pada kibaran bendera yang sudah usang.
      2. cerita pasal smart blogging.

      tersurat dan tersirat. jadi cerita apakah yang anda paham? ehehehe.

      Reply

  3. Kujie
    17/02/2014 @ 7:09 pm

    pi update blog kak jie la pula aihhh….kalo smart sangat

    muahahaha
    KujieĀ“s last blog post ..Tak Balik Semalaman Sambut Valentines DayMy Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      17/02/2014 @ 9:44 pm

      bhahaha boleh je. itu lagi perkara kacang. mintak email flickr please. keh keh keh.

      Reply

  4. reezluv
    17/02/2014 @ 1:22 pm

    ada aku pernah join seminar smartblogging dlu…:D memang best juga
    reezluvĀ“s last blog post ..Warna Baru, Theme BaruMy Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      17/02/2014 @ 9:45 pm

      dulu Rohaizad ada buat kelas smart blogging. la ni tak tau ape jadi kat rohaizad. lame betul tak dengar cerita dia.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge