13 Comments

  1. zik
    19/11/2010 @ 5:01 pm

    macam letusan gunung berapi dekat indon sana.. apa nampanya merapi…
    .-= zik entri terkini blog ..Maha International 2010- 26 november ini! =-.

    Reply

  2. Azman Ishak
    18/11/2010 @ 12:49 am

    blogger tegar :wek:

    Reply

  3. Azman Ishak
    18/11/2010 @ 12:46 am

    aku usha gak kan..kot kot ade plane langgar bangunan ke. tapi tadek plak :lawak-gile:

    Reply

  4. nasfachocolate
    13/11/2010 @ 6:57 pm

    pe yang berasap tu?
    .-= nasfachocolate entri terkini blog ..Khasiat koko =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/11/2010 @ 12:49 am

      aku cube perhati gak.. tapi tadek plak yang aku nampak puncanya

      Reply

  5. jawatan kosong
    13/11/2010 @ 5:41 pm

    Memang senang kalau pergi pulang kerja tentang arus traffic. :bangge:
    .-= jawatan kosong entri terkini blog ..Foto Prime Vacancy in Miharja- KL =-.

    Reply

  6. akubiomed
    12/11/2010 @ 11:12 am

    Asap macam berlaku kebakaran kot?
    .-= akubiomed entri terkini blog ..Tanda awal tekanan =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/11/2010 @ 12:48 am

      rasanya le… tapi masa lalu bawah lintasan asap… tadek plak bau macam asap rumah terbakar ke… getah terbakar ker…

      Reply

  7. catzer
    12/11/2010 @ 1:47 am

    kalau kat shah alam ni yg selalu berkepul2 tu kat area kilang2..heheheh
    .-= catzer entri terkini blog ..Pantang Larang Berkawan Sesama Jenis =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/11/2010 @ 12:46 am

      erk… gombak ade kilang ke? tadek kan? itu yang pelik tu..

      Reply

  8. matjoe
    11/11/2010 @ 9:41 am

    jem laa paling bosan nak hadapi. sib baik bermoto
    .-= matjoe entri terkini blog ..70 Pembiayaan- Tahniah dan Terima Kasih Bank Negara =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/11/2010 @ 12:46 am

      aku kalau tidak nak naik motor gak beb. tapi sebab wife aku pakai untuk sampai ke LRT Station terdekat. so terpaksa la naik keter. series aku lagi selesa naik motor je pergi kijer :wek:

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge