12 Comments

  1. wazy
    18/12/2010 @ 1:56 pm

    Syukur bro xde pape
    .-= wazy entri terkini blog ..E-Book Rahsia Adsense =-.

    Reply

  2. Azman Ishak
    18/12/2010 @ 12:09 pm

    memang redo jer la. so lepas ni claim atas keter tu punye insuren ar :sengeh:

    Reply

  3. techtalk res-q
    17/12/2010 @ 4:55 pm

    inilah kejadian yg tidak kita ingini.. teringat masa zaman mula2 pakai kereta dulu, bila kena langgar ngan org mmg tak best betul rasanya, dah tu damage tu sikit je plak tu, setakat kena ketuk ngan cat je, tapi masa yg terbuang untuk setel kan semua tu yg leceh tu.. :tention:
    .-= techtalk res-q entri terkini blog ..Notebook dengan Chrome OS dari Google – Google Chrome Cr-48 =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 12:11 pm

      tau tak pe… bila keter kemek ni.. rasa tadek mood jer. memanjang nak moody selagi kereta tak ok. hadoi ai~

      Reply

  4. NoktahHitam
    17/12/2010 @ 3:49 pm

    kuar kot tingkap la man!

    Takpe, kite satu geng laa.. kene ketuk + cat baru. btw, lawa gambar ko! 🙂
    .-= NoktahHitam entri terkini blog ..Maxis10- HTC Desire Z Feel =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 12:10 pm

      kot tingkap mende.. aku tendang je pintu tu semalam sampai terbukak jugak. now dah kemik. aku nak claim atas insuren dia. macam mane eh? tau tak? report dah buat.

      Reply

  5. mijie
    17/12/2010 @ 2:13 pm

    habis tu bro keluar sebelah pintu penumpang yer, hehe
    .-= mijie entri terkini blog ..Jem di Kuala Lumpur itu biasa =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 12:10 pm

      haha… tak ah.. aku tendang jer pintu aku tu sampai terbukak :wek:

      Reply

  6. Kujie
    17/12/2010 @ 2:09 pm

    ‘hidup’ on the road sesekali akan bertemu masalah mcm ni
    tempuh saja…
    .-= Kujie entri terkini blog ..Kemahiran Hidup – Intai Anak Dara =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 12:09 pm

      gosshhh… dah la tengah bulan ni :nanges:

      Reply

  7. ejam
    17/12/2010 @ 8:35 am

    biar keter kemek bro janji takde apa2 melibatkan diri, punca dr pemilik alza tu kau kasi suruh dia setelkan…
    sabar byk2 yer…
    .-= ejam entri terkini blog ..Sample Produk BeneFiber =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 12:09 pm

      syukur tadek ape ape.. n mujur jugak aku tak bawak amirul pagi tu. aku nak claim atas keter alza tu macam mane bro? bleh ajar aku tak?

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge