28 Comments

  1. Ali ridha
    24/08/2010 @ 10:37 am

    dilanda dugaan………kesian

    Reply

  2. ishak
    27/07/2010 @ 3:18 pm

    sabar jer bro.itu semua dugaan.mana tahu..blog dapat top rangking dunia nanti..dapat sambar ferari sebijik..pastu seponser sebijik lagi kat aku heheheh :sengeh:
    .-= ishak entri terkini blog ..Profile pelakon my fair lady korean drama =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      27/07/2010 @ 8:40 pm

      yok o… top ranking dunia.. hahaha.. tak bleh blah betoi. :lawak-gile:

      Reply

  3. Azman Ishak
    24/07/2010 @ 12:53 am

    bukan stakat motor.. keter pon jadi mangsa paku sengaja ditabur… :tention:

    Reply

  4. MokhZam
    22/07/2010 @ 5:25 pm

    tensen betul kalau motor asyik pancit je… :sengeh:

    Reply

    • Azman Ishak
      24/07/2010 @ 12:53 am

      bukan setakan tension.. rasa frust satu macam.. macam nak sepak motor.. tapi sayang… bukan salah dia pun.. kekadang ade gak kutu yang pedajal taruk paku. :tention:

      Reply

  5. mijie
    22/07/2010 @ 11:59 am

    asyik pancit mesti sakit hati kan, sabar bro, itu semua adalah dugaan
    .-= mijie entri terkini blog ..Masalah Unidentified network dalam windows 7 =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      24/07/2010 @ 12:52 am

      cobaan bro.. hehehe.. tapi nak bawak keter memang tak sempat la nak berkejaran antar wife pergi kijer dengan amik kijer. main dengan jalan jem macam haram jer.. haha :wek:

      Reply

  6. Aman
    22/07/2010 @ 4:31 am

    Dia suruh tukar tayar baru lah tuh bro

    Reply

    • Azman Ishak
      24/07/2010 @ 12:52 am

      alhamdulillah.. tayar dan sepotrem jugak dapat :gersang:

      Reply

  7. Tweets that mention Motorku pancit lagi. | AzmanIshak.Com -- Topsy.com
    22/07/2010 @ 2:34 am

    […] This post was mentioned on Twitter by Denaihati, Kaki Komplen. Kaki Komplen said: PING: Motorku pancit lagi. – http://tinyurl.com/39p4xnz via http://goo.gl/8FLH […]

    Reply

  8. denaihati
    22/07/2010 @ 2:23 am

    Teringat zaman-zaman naik motor entah berapa kali lah kena pancit tengah jalan. Baru ni ontheway balik selatan kereta pancit kat farmosa tengah malam pulak tu …apa lagi call Plus ROda…selamat diaorang tolong…tqvm abang PLUS ronda.
    .-= denaihati entri terkini blog ..Google PageRank update besar-besaran =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      24/07/2010 @ 12:51 am

      saya penah sekali tayar meletup kat highway… fuh.. tobat dah nak bawak laju. kopak la carik tayar.. bayar tonto upah lagi.. haha… deym.. masa jiwa remaja. tengah gile stereng masa tu :lawak-gile:

      Reply

  9. Azman Ishak
    21/07/2010 @ 7:21 pm

    :lawak-gile: lawak gile citer hang bro… kire ok jugak la..
    aku mujur la ade baju ujan agak mahal skit nak redah ujan pon tak
    rasa kesejukan. selamber badak je redah pagi tadi.
    tapi kesian la kat wife aku dengan sarat mengandung kene jalan kaki,

    Nota: pagi tadi terus aku tak punchkad. hahaha amik kau.. kaver line. :lawak-gile:

    Reply

  10. zik
    21/07/2010 @ 7:13 pm

    sabar bro… tak tukar ke tubeless ke bro??? huhuhu
    .-= zik entri terkini blog ..Google PR zikrihusainicom kembali ke 2! =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      21/07/2010 @ 7:24 pm

      dah tukar… sila semak entri terbaru ye.. hahah
      sengan sepotrem lagi cenggituuu :bangge:

      Reply

  11. mrnamie
    21/07/2010 @ 12:31 pm

    memang DUGAAAAAN…..hehe

    Reply

  12. adamfaiz
    21/07/2010 @ 12:10 pm

    cobaan bro..sabo sabur..
    .-= adamfaiz entri terkini blog ..Dulu &amp Sekarang – Duit Jajan =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      21/07/2010 @ 7:23 pm

      haha.. aku rileks je. sebab ade orang yang selalu bagi
      semangat.. sapa lagi.. wife aku la :kelip:

      Reply

  13. idalara
    21/07/2010 @ 10:45 am

    :sengeh: nota kat kaki yg akak sukeeeerrrr sgt..kalau boleh ucapkan 10 kali kata2 sayang kt wf sehari…insyallah kasih sayang akan sentiasa mekar.

    ps dah nk jadi bapak dah?alhamdulillah…
    .-= idalara entri terkini blog ..Bunuh Diri =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      21/07/2010 @ 7:23 pm

      setiap hari.. memang itu menjadi amalan
      tak kire sms ke… tepon ke.. sebelum keluar umah
      ke.. sebelum pegi kijer ke… lepas solat dah ade 5 kali
      setiap salam… wajib tu… hehe

      P/S: erm… dalam bulan 8 ni akan due la kak. bile la
      bleh jumpe akak plak eh.. :hehe:

      Reply

  14. zaryl
    21/07/2010 @ 9:34 am

    dugaan dugaan…
    banyakkn bersabar bro.
    kalau takpun…
    angkat motor besar seketul la :lawak:

    jgn marah aaa :mrgreen:
    .-= zaryl entri terkini blog ..CommentLuv Tak Berfungsi Bila Komen =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      21/07/2010 @ 7:21 pm

      pasal tengah bersabar la ni.. hahaha…
      motor besar? hahaha aku ni tak reti bwak
      motor ade clutch la bro :lawak-gile: series tak tipu :lawak:

      Reply

      • Incik RestNrilekS
        21/07/2010 @ 9:15 pm

        Ahaks. camtu go go chayuk.. aku pun sama macam ko jugak. series tak tipu.. :lawak-gile: :lawak-gile: :mrgreen:
        .-= Incik RestNrilekS entri terkini blog ..NEVER say NEVER =-.

        Reply

        • Azman Ishak
          24/07/2010 @ 12:50 am

          hahaha… ooooo hang pon same :lawak-gile: aku ingat aku sorang je penyakit bawak motor clutch mati kat trapik lite.. hahaha :lawak-gile:

          Reply

  15. Incik RestNrilekS
    21/07/2010 @ 8:53 am

    Ohh memang dugaan betul tu. Eh i love ku sayang tuu kat che adik ke kat bini no.2 warna merah tu.. : )

    Sabar, insyaALLAH ada hikmah di sebalik ini. : )
    .-= Incik RestNrilekS entri terkini blog ..NEVER say NEVER =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      21/07/2010 @ 7:19 pm

      of cos la sayang kat wife.. hahaha motor ni
      tak boleh samekan dengan wife. dia transportation.
      tapi mesti jugak di jaga dan diberi kepercayaan. :sengeh:

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge