14 Comments

  1. zik
    19/11/2010 @ 4:56 pm

    biasalah dah bergelar daddy.. botol susu dan pampers tidak boleh dipisahkan…hehe
    .-= zik entri terkini blog ..Maha International 2010- 26 november ini! =-.

    Reply

  2. Azman Ishak
    13/11/2010 @ 2:37 pm

    semua sebab ade amirul. kalau tak, sampai sekarang tak paham. haha

    Reply

  3. akubiomed
    12/11/2010 @ 10:46 am

    Cantik juga night mode walaupun N95 dah kira outdated<—jangan maree
    .-= akubiomed entri terkini blog ..Tanda awal tekanan =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      13/11/2010 @ 2:38 pm

      tadek duit lagi nak beli henpon baru. dah la masa 1st model n95 ni beli RM2k++ masa tu bujang. bleh la. sekarang ni better beli susu dengan pampers anak jer :wek:

      Reply

  4. Anarm
    10/11/2010 @ 1:45 am

    german ye? okey.. orait..
    .-= Anarm entri terkini blog ..Pengalaman guna Sistem Operasi Ubuntu =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      13/11/2010 @ 2:37 pm

      hahaha.. itu video yang hari tu. :lawak-gile:

      Reply

  5. jawatan kosong
    09/11/2010 @ 11:13 pm

    kekeke cakap german ni yea…
    .-= jawatan kosong entri terkini blog ..Foto Prime Vacancy in Miharja- KL =-.

    Reply

  6. OhMelaka
    09/11/2010 @ 9:31 pm

    nampak sweet jer papa man dgn botol susu…alahai…
    .-= OhMelaka entri terkini blog ..Alaisyah – Sesi Beramah Mesra Bersama Fouziah Gous =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      13/11/2010 @ 2:36 pm

      ce ce ce… hang? bile lagi bro? usaha tangga kejayaan. mungkin satu hari eh.. kalau ade.. cepat cepat bagi taw aku. bleh tumpang berita gembira :kenyit:

      Reply

  7. Fatehah A.
    09/11/2010 @ 9:27 pm

    anak pandai ckp german, bapaknye balas la ckp thaiand.hahaha
    .-= Fatehah A. entri terkini blog ..Ibarat ada beban yang berat di bahu aku =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      13/11/2010 @ 2:35 pm

      itu dah jadi ayam dengan itik.. hahah sawadhikapp…

      Reply

  8. Piratz
    09/11/2010 @ 9:14 pm

    Haha.. Pandai speaking german si Amirul ea…
    kena blaja nie..
    .-= Piratz entri terkini blog ..Muat Turun Kaspersky Internet Security 2011 Percuma 1 Tahun =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      13/11/2010 @ 2:35 pm

      lame gak nak paham bahasa baby ni weh. kene ade anak baru bleh belajar. haha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge