9 Comments

  1. Azman Ishak
    28/11/2010 @ 9:25 am

    mbuahahaha…. hang sangat memahami apa yang aku cuba sampaikan. terima kasih :sengeh:

    Reply

  2. EiNS
    27/11/2010 @ 8:13 pm

    Bro, try buat compatibility windows 7/windows 7 64 bit…right click pada installer zune, tekan compatibilities…

    if x jadi, try buat download full complete zunepackage: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=ab377432-756a-4089-84f4-776ce7bbaff2

    ok nie satu lg solution: http://goo.gl/WPArJ

    harap dapat membantu

    Reply

    • Azman Ishak
      28/11/2010 @ 9:28 am

      semua dah buat. tapi tak berjaya. yang sekarang boleh berjaya sebab downgrade dari Win7 64bit kepada WinXP SP3. So.. tadek masalah. haha. – terima kasih ye bro.

      erk.. bila hang nak tolong aku JB ni. aku buat tak jadi ar. mencikkk

      Reply

  3. techtalk res-q
    27/11/2010 @ 5:38 pm

    mujur tak keluar the famous microsoft blue screen 🙂

    Reply

    • Azman Ishak
      28/11/2010 @ 9:27 am

      mbuahaha.. BSOD… owh waderpark! :lawak-gile:

      Reply

  4. zik
    27/11/2010 @ 5:03 pm

    saya takda pengalaman guna nie bro…
    .-= zik entri terkini blog ..Kadar inflasi naik 2di negara kita- bulan lepas 2010! =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/11/2010 @ 9:26 am

      tak pe.. terima kasih kerana meramaikan majlis :sengeh:

      Reply

  5. wazy
    27/11/2010 @ 3:16 pm

    pelik gak tu
    kalau dah banyak kali install dan uninstall still sama gak
    maybe ade something wrong :kompius:
    .-= wazy entri terkini blog ..Cara Mendaftar Email Di Gmail =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      28/11/2010 @ 9:26 am

      ade sesetengah orang berjaya. dan ade yang tidak. mungkin sebab os piret kot. hahaha.. tapi now dah ok

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge