12 Comments

  1. wazy
    22/12/2010 @ 2:40 pm

    fuhhh
    ni betul-betul cun pic tu
    wazy´s last blog post ..The Art of Computer Virus Research and DefenseMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      24/12/2010 @ 2:08 am

      aku pon tak sangka dapat snap pic macam ni pakai HTC HD7

      Reply

  2. Roslan Nazri
    21/12/2010 @ 6:56 pm

    damn! apakah ini? macamana nak join?
    .-= Roslan Nazri entri terkini blog ..Maxis10 – Berkelah Di Ulu Kenas- Kuala Kangsar =-.

    Reply

  3. jard
    21/12/2010 @ 6:42 pm

    huhuhu.. i dont have tht much time to spare
    .-= jard entri terkini blog ..HTC Desire Z – Bhgn 1- Sekilas Pandang =-.

    Reply

    • NoktahHitam
      21/12/2010 @ 7:53 pm

      Same here. but tibai je la.. hehe
      .-= NoktahHitam entri terkini blog ..Maxis10- Pisang Goreng Time Hujan =-.

      Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      24/12/2010 @ 2:08 am

      just selamber kodok jer bro. we’ll set the time. move by public transportation together-gether. lol… it will be nice as a amazing race KL

      Reply

  4. NoktahHitam
    21/12/2010 @ 5:56 pm

    Kite ajak ramai2 blogger. Pastu suruh die rank image ke.. highest rank menang. Syarat? Tak leh bawak charger. Hahahaha ok?
    .-= NoktahHitam entri terkini blog ..Maxis10- Pisang Goreng Time Hujan =-.

    Reply

    • KNizam
      21/12/2010 @ 6:02 pm

      Reply

      • Azman Ishak
        21/12/2010 @ 6:19 pm

        boleh.. boleh.. sila naik kl pada hari minggu ni ok! nanti kami akan confirm. insyaallah battle start dalam minggu ni kot.. kene tanye eddie. die kepala nak buat battle live blog ni hahaha :lawak-gile:

        Reply

    • Azman Ishak
      21/12/2010 @ 6:18 pm

      cantek gak bro. so nak publish kat mane? kita tadek pon satu tempat untuk kumpul semua live blogger kan? ape kata hang buat plak bro… boring la aggregator sekarang ni. kalau kita buat macam ni.. image pon tak simpan kat blog kita… rite? save dah di sana. :sengeh:

      Reply

    • Mohd Isa
      23/12/2010 @ 2:47 am

      pergh…ganas ni…aku nak join gak weh…haha
      Mohd Isa´s last blog post ..Waktu Untuk Muncul KembaliMy Profile

      Reply

      • Muhamad Azman Ishak
        24/12/2010 @ 2:07 am

        nanti aku dengan eddie set time ok. so ramai kengkawan live blogger bleh join.

        Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge