16 Comments

  1. mama pipie
    22/04/2014 @ 5:25 pm

    semoga impian murni terlaksana.. ayah mama dulu perokok tegar susah sgt nak berhenti.. tetiba bila disahkan ada sakit jantung terus plak boleh berhenti ASAP
    mama pipie´s last blog post ..Gigi susu tercabut lagiMy Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      24/04/2014 @ 12:50 am

      ahahhaha sama lah. cume saya tak disahkan secara klinikal. tapi dah dapat firasat yang sedang sakit. jadi elok lah berhenti sebelum parah.

      Reply

  2. akubiomed
    20/04/2014 @ 1:31 pm

    Semoga impian bebas dari nakotin bebas sepenuhnya.

    Reply

  3. Hairul Azni
    19/04/2014 @ 1:47 pm

    Haha..tahniah bro..boleh jimat duit..torbaeekkk…
    Hairul Azni´s last blog post ..Kenapa Saya Tak Gunakan Screen Protector Pada SmartphoneMy Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      24/04/2014 @ 12:32 am

      alhamdulillah, dah nak masuk 3 minggu. memang terasa jimatnye

      Reply

  4. azlanvai
    18/04/2014 @ 11:45 pm

    Tahniah bro..
    azlanvai´s last blog post ..Facebook Ibarat PisauMy Profile

    Reply

  5. Mus
    18/04/2014 @ 11:35 pm

    jimat banyak kalau tak merokok
    Mus´s last blog post ..Festival Betitik Dan Pertandingan Karaoke Anjuran UMNO TuaranMy Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      24/04/2014 @ 12:48 am

      memang keterasaan penjimatannya bro. hahaha. balik kerja lepak je. tak perlu kelam kabut beli rokok macam selalu.

      Reply

  6. Azman Ismail
    18/04/2014 @ 9:31 am

    Kuatkan semangat yea.
    Azman Ismail´s last blog post ..Hidup pun susah, mati pun susahMy Profile

    Reply

  7. sepol
    18/04/2014 @ 8:18 am

    Hg sakit apa bro?
    sepol´s last blog post ..Staibaqhang.com dah PR1, apa kelebihan pagerank ?My Profile

    Reply

  8. abdusfauzi
    17/04/2014 @ 5:49 pm

    🙂 semoga semangat kekal kental

    Reply

    • Azman Ishak
      17/04/2014 @ 5:54 pm

      thanks bro. bila rajin bersembang dgn kawan-kawan yang dah berhenti merokok, baru dia ada motivasi. kalau tak, dia akan rasa alone. haha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge