27 Comments

  1. MokhZam
    22/07/2010 @ 5:14 pm

    time training blehla buat muka camtu…cuba tgk nnt kalau betul2 KLCC terbakar… :sengeh:

    Reply

  2. Azman Ishak
    17/07/2010 @ 9:30 pm

    dah awek-awek sekalian tergoda kot dengan kekacakkan aku :lawak-gile:

    Reply

  3. zik
    16/07/2010 @ 10:39 pm

    wah lau… sapa yaang buat muka kat depan tuh bro… hehe :sembang:
    .-= zik entri terkini blog ..Zikrihusainicom di googlecommy part 1 =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      17/07/2010 @ 9:35 pm

      itu mamat yang sangat gedik nak masuk blog :lawak-gile:

      Reply

  4. adamfaiz
    16/07/2010 @ 11:09 am

    Opis aku buat drill asyik fail je…lambat sangat turun..ye la turun tangga 30+ tingkat..sampai bawah lutut macam nak tanggal….(pastu terus tak naik dah!!)
    .-= adamfaiz entri terkini blog ..Dulu &amp Sekarang – Duit Jajan =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      17/07/2010 @ 9:32 pm

      muahaha… patut la lambat.. no wonder kan..
      mau tercabut tali spender broo :lawak-gile:

      Reply

  5. ishak
    15/07/2010 @ 11:31 pm

    fire drill …teringat time orientasi kat kolej
    .-= ishak entri terkini blog ..Top 20 senarai blog-web berbahasa inggeris paling popular 2010 =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      17/07/2010 @ 9:32 pm

      masa belajar menatang macam ni paling tak suke kan..
      kekadang pukui 2 3 pagi nak buat.. dah la besok ade kelas :tention:

      Reply

  6. mijie
    15/07/2010 @ 9:40 am

    selalunya bila nak buat fire drill kadang2 maklumat bocor, ada kdg2 org dah siap turun tunggu kat bawah sebelum alarm bunyi

    pastu ada juga yg buat bodoh…kalau kn yg real baru tahu mcm mana gelabah nya
    .-= mijie entri terkini blog ..Demam yang tak sudah =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      17/07/2010 @ 9:31 pm

      erk.. xceli memang kami diberi tahu,
      depa nak tengok berapa lama masa yang
      diambil untuk berkumpul jer bro. kalau real…
      aku rasa.. aku capai kunci motor ngan helmet… lari jejauh.
      hahaha :lawak-gile:

      Reply

      • mijie
        17/07/2010 @ 9:33 pm

        oo mcm tu ka? selalunya mengikut konsep fire drill, tanpa pengetahuan, jd kita boleh tgk berapa lama respon di ambil untuk turun dari bngunan
        .-= mijie entri terkini blog ..Akhirnya streamyx tiba jua =-.

        Reply

        • Azman Ishak
          17/07/2010 @ 9:38 pm

          amat bermasalah bro kalau Suria KLCC buat macam tu
          tanpa bagi tau customer atau staff.
          nanti orang panik.. abis jugak ade yang berterabur kene pijak :wek:

          Reply

          • mijie
            17/07/2010 @ 9:46 pm

            memang betul, tapi tu lah keadaaannya, em hari tuh pernah gi fire drill untuk kat hotel, mereka tak maklumkan pada semua, dan hasilnya

            semua org berlari turun, cuma bila org2 kita ni mcm buat donno jer, turun pun pelan2, kalau betul2 memang dan terbakar la jawabnya..yg paling dipuji ialah pelancong asing, mereka turun dgn begitu pantas dan ada yang hanya turun dgn pakai underwear jer

            bila dah selesai, kebanyakkan orang kita akan marah2 dan tak puas hati, tapi bagi pelancong asing mereka memuji dgn apa yg kita lakukan

            sekian
            .-= mijie entri terkini blog ..Akhirnya streamyx tiba jua =-.

            Reply

            • Azman Ishak
              17/07/2010 @ 9:50 pm

              mentaliti orang kita memang macam tu bro.
              orang putih lain… ni la masalah dan sikap
              kita. selalu je sambil lewa… by the way..
              thanks berkomen panjang berjela.
              hahaha…

              meh la buat satu banner 230×60
              aku bagi free advertising sebulan kat blog aku.
              jangan lupe taw.

            • mijie
              17/07/2010 @ 10:18 pm

              ok terima kasih bro, saje berkongsi penglaman sbgai pegawai bomba

              oh bro tima kasih bro offer yg diberikan, nanti jap lagi sy siapkan then sy send through email
              .-= mijie entri terkini blog ..Akhirnya streamyx tiba jua =-.

  7. wazy
    14/07/2010 @ 5:59 pm

    Fuhh sempat tersenyum member tu
    .-= wazy entri terkini blog ..Taugeh-Bersama-Selamanya =-.

    Reply

  8. h3r0
    14/07/2010 @ 4:58 pm

    Ada gak interframe cam tue..
    .-= h3r0 entri terkini blog ..Widget Untuk Entry POPULAR! =-.

    Reply

  9. Kujie
    14/07/2010 @ 2:57 pm

    boleh lenggang kangkong lagi —- kalau real baru gelabah! :lawak:
    .-= Kujie entri terkini blog ..Bayang tergantung pada cahaya – Langkah tersandar pada niat =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      17/07/2010 @ 9:29 pm

      ni kalau reality KLCC terbakar atau runtuh..
      forsure ade orang terjun dari tingkat atas neh. :lawak-gile:

      Reply

  10. zaryl
    14/07/2010 @ 11:32 am

    hehe opis aku tak penah lg buat fire drill.. kalau sekali terbakar mau terjun tingkap je smua hahaa
    .-= zaryl entri terkini blog ..Kisah Malang Seorang Saudara Dan Dilema Menjadi Penjamin Pinjaman Bank =-.

    Reply

  11. Tweets that mention Suasana yang buat-buat panik dan kalut sempena Latihan Kebakaran Tahunan Suria KLCC. | AzmanIshak.Com -- Topsy.com
    14/07/2010 @ 11:01 am

    […] This post was mentioned on Twitter by mx510. mx510 said: RT @azmanishak: Suasana yang buat-buat panik dan kalut sempena Latihan Kebakaran Tahunan Suria KLCC. http://tinyurl.com/22ns4pe […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge