17 Comments

  1. Himpunan cerita internet
    21/04/2011 @ 9:50 pm

    Wkakakakak, nak lawan facebook la agaknya tu.

    Reply

  2. landax
    19/04/2011 @ 12:22 pm

    ni mesti kes ko tak dapat buat Advertorial dia kan?hahah
    alahai..kalau kene scrap pun,dia kesah apa..tak mana ruginya dia~hahaha
    tu barulah infection sebenar untuk warga DBKL..penat wo nak buang semua ni~kan2?

    Reply

  3. afiq aiman
    17/04/2011 @ 4:44 pm

    kat as ni rasanya dah penuh kat tiang2 + bus stop. dah xrahsia lagi kolony tu tp xbuang2 jugak sticker suma tu. adoi…
    afiq aiman´s last blog post ..5 Peringkat Yang Pernah Dilalui BloggerMy Profile

    Reply

  4. hakimfaridzul
    17/04/2011 @ 3:08 am

    hahahaha, saman je~
    huhuhuhu
    hakimfaridzul´s last blog post ..Hadapi situasi dengan tenang dan sabarMy Profile

    Reply

  5. hafidz
    16/04/2011 @ 6:15 am

    memang tengah “hot” sekarang sticker nih, fuh~
    hafidz´s last blog post ..tak sempatMy Profile

    Reply

  6. MokhZam
    15/04/2011 @ 4:37 am

    tengok kat tv pun dah berserabut, ni pulak tengok tempek merata2…ntah apa2 la dorang punye idea ni

    Reply

  7. joev
    14/04/2011 @ 3:06 am

    salam…lame2 naik mnyampah pulak tngok logo ni..

    Reply

  8. Syafrizal
    13/04/2011 @ 7:26 am

    banyak benda lain boleh buat ini tak duk pegi tampal macam along punya iklan hehe
    Syafrizal´s last blog post ..Pemasaran email yang sangat berkesanMy Profile

    Reply

  9. Haz
    13/04/2011 @ 3:43 am

    betul jugak..
    sebab nak wat gimik x boleh la smpi nak wat vandalisma kan..
    Haz´s last blog post ..Teknik Terbaru Pencuri Dengan Memecahkan Tingkap KeretaWith VideoMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      16/04/2011 @ 10:13 am

      bhahaha.. tau tak pe kan. ni kes nak gimik suspender la ni :p

      Reply

  10. wazy
    12/04/2011 @ 4:35 pm

    Ada gak nampak logo ni
    sekali tengok nampak cantik
    dua kali tengok serabut,sebab sana sini situ semua ditampal logo ni
    wazy´s last blog post ..E-Book Rahsia Lulus Temuduga Kerja KerajaanMy Profile

    Reply

  11. Roslan Nazri
    12/04/2011 @ 12:45 pm

    ni sume keje2 nuffnang ngn celcom ni kolony kejadah tah
    Roslan Nazri´s last blog post ..New Chelsea Home Kit Jersey 2011-12My Profile

    Reply

  12. Cikgu Hairul
    12/04/2011 @ 6:01 am

    setakat ni MPAJ ngan MBPJ je aktif menanggalkan iklan free ni. Kalau DBKL tu jarang jumpa la dorang panjat tiang turunkan banner free.

    Reply

  13. sazuwi
    12/04/2011 @ 4:07 am

    merata-rata gak logo nie ader..
    buat menyemak pun ader gak..
    sazuwi´s last blog post ..Sumbangan Dari Anda- Stokin Untuk JepunMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      16/04/2011 @ 10:14 am

      tau tak pe.. ape kata bagi kita jer yang buat advertorial kan? muahaha… *jeles ok!*

      Reply

  14. zaryl
    12/04/2011 @ 1:38 am

    kita akan bawa perkara ni ke parlimen kemudian tubuhkan suruhanraya diraja untuk siasat perkara ni selepas polis buat siasatan. kalau tak jugak jalan kita siasat sendiri. :mrgreen:
    zaryl´s last blog post ..Yahoo! Memperkenalkan Yahoo! Mail Versi Baru BetaMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge