Dah lama rasanya tak buat “Monthly Award” macam ni. Bila sampai hujung tahun, macam macam kita boleh tengok orang menanam azam. Macam menanam “tebu di pinggir bibir” pon ade. Hehehe… ade yang terasa ke? Kalau ada saya mintak maaf. Kenyataan tersebut ditujukan pada diri sendiri. Kadang kala, saya ni mulut bukan main kuat berazam. Tapi hati??? ERmmm… itu la masalahnye… contoh mudah “ROKOK”… TRREEEEeeett…. masa dah tamat.

Sebelum melalut.. 15Malaysia terhangat di pasaran pada penghujung 2010 di AzmanIshak.Com adalah:-

 1. wazy wazy (28)
 2. mijie mijie (19)
 3. dnoBiz dnoBiz (13)
 4. Mohd Isa Mohd Isa (11)
 5. Roslan Roslan (11)
 6. Bang Iwan Bang Iwan (10)
 7. fikri91 fikri91 (9)
 8. adamfaiz adamfaiz (8)
 9. jawatan kosong jawatan kosong (7)
 10. muhammad fakhruddin muhammad fak… (7)
 11. NoktahHitam NoktahHitam (7)
 12. intankuterpilih intankuterpilih (6)
 13. Kujie Kujie (6)
 14. naimulfirdaus naimulfirdaus (6)
 15. matjoe matjoe (4)

Terima kasih atas sokongan moral anda semua. Tanpa anda semua, rasanya saya dah malas nak renew lesen blog ni. Untuk tahun 2010 ni macam macam peristiwa berlaku dalam hidup ni. Dari segi keluarga sampailah ke peribadi. Syukur kepada tuhan yang melimpahkan rezeki mencurah-curah sejak kelahiran Amirul Amin.

Apa yang best pada tahun ni eh?

Ok cukup la tu kot… ape pon.. syukur alhamdulillah atas semua nikmat yang tuhan berikan. Erk.. anda pula macam mane? Apa pencapaian yang anda dah dapat melalui BLOGGING? Masih belum terlambat untuk aturkan strategi. Begitu juga dalam kehidupan.

Akhir kata, saya Azman Ishak serta keluarga, ingin memohon maaf sekiranya sepanjang pembabitan saya ke dunia blogger ini mungkin menimbulkan rasa ketidak-selesaan untuk sesetengah pembaca. Semoga anda semua dalam keadaan ceria disamping keluarga tercinta. Doakan saya dan keluarga dalam peliharaan Allah dan juga kekal bersama isteri dan anak tercinta hingga ke akhir hayat. Amin~