38 Comments

  1. dnoBiz
    03/01/2011 @ 4:36 am

    hahah aku pun tersenarai gak tu ­čśÇ
    dnoBiz┬┤s last blog post ..Berita Menarik ÔÇô Bomoh dan Ahli sihir kena bayar cukaiMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      05/01/2011 @ 6:17 am

      hang ROK… memang la tersenarai bro. haha~

      Reply

  2. haritz
    02/01/2011 @ 4:48 pm

    xmasuk list hehe , aku sibuk la ni Man
    haritz┬┤s last blog post ..Rock OnMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      05/01/2011 @ 6:16 am

      hehehe… alah bro… jangan la kecik hati. hang juga tetap terhangat dipasaran ape. lol~

      Reply

  3. amirulfaiz
    02/01/2011 @ 4:16 pm

    aiseh.. tak termasuk top 15 laa. Takpe, tahun 2011 ni boleh cuba lagi kan? ­čÖé
    amirulfaiz┬┤s last blog post ..Kenapa saya berblogMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      05/01/2011 @ 6:16 am

      ye ye.. setiap bulan ade.. kalau tersenarai top5.. boleh tarok banner kat sidebar blog ni.. 230×60 macam wazy tu ha…

      Reply

  4. adamfaiz
    02/01/2011 @ 2:24 pm

    Selamat tahun baru.. aku sekali sekala sure singgah sini.. ­čÖä
    adamfaiz┬┤s last blog post ..Rebah Di Ambang 2011My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      05/01/2011 @ 6:15 am

      selamat tahun baru untuk hang jugak bro. aku semakin nak kurangkan aktiviti social dalam talian. lebihkan masa untuk keluarga :mrgreen:

      Reply

  5. zik
    02/01/2011 @ 2:37 am

    selamat tahun baru bro… sebulan tak jengok bro azman… soryyla ek…
    zik┬┤s last blog post ..Pemilihan aliran yang sesuai selepas PMR!My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      05/01/2011 @ 6:14 am

      hahaha… zik pergi mane? sihat ker? per cer sekarang ni? ­čśÇ

      Reply

  6. akubiomed
    02/01/2011 @ 1:54 am

    Salam Perkenalan, baru lagi kat sini. Selamat tahun baru
    akubiomed┬┤s last blog post ..2010 melabuhkan tirainya 2011 membuka lambaran baruMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      05/01/2011 @ 6:14 am

      salam perkenalan bro. selamat tahun baru untuk anda juga

      Reply

  7. mijie
    01/01/2011 @ 1:22 pm

    aku juga terhangat 15 yer bro, thanks bro…
    mijie┬┤s last blog post ..Tahun baru dengan suasana di kampungMy Profile

    Reply

    • dnoBiz
      03/01/2011 @ 4:37 am

      kau bukan saja terhangat 15 Miji tapi kau memang tahap hangat sepanjang masa hehe
      dnoBiz┬┤s last blog post ..Yang terbaik BagiMu ÔÇô Kepada Pengulas Yang terbaikMy Profile

      Reply

      • Muhamad Azman Ishak
        05/01/2011 @ 6:14 am

        hahah… betoi betoi betoi.. blog bro mijie paling top. ramai orang!

        Reply

        • mijie
          05/01/2011 @ 6:23 am

          wohooooo kuantiti ka kualiti lagi penting, hehe blog aku ni jauh lagi kalau nak banding ngan azmanishak tu
          mijie┬┤s last blog post ..Jawapan teka perbezaan gambarMy Profile

          Reply

          • Muhamad Azman Ishak
            05/01/2011 @ 6:25 am

            kire ok la.. banyak la income. haha.. aku ni search injen jer ramai. reader berapa kerat sangat. lol~

            Reply

            • mijie
              05/01/2011 @ 6:42 am

              aku pun sama la bro, reader tu pun member2 juga…em aku pun dapat 70% trafik dari search engine bro…income mana ada bro, sikit2 je ada la
              mijie┬┤s last blog post ..Jawapan teka perbezaan gambarMy Profile

      • mijie
        05/01/2011 @ 6:23 am

        dnobiz ko ni ada je, blog ko tu trafik riban2 nak compare ngan trafik ciput blog aku tu
        mijie┬┤s last blog post ..Jawapan teka perbezaan gambarMy Profile

        Reply

        • Muhamad Azman Ishak
          05/01/2011 @ 6:25 am

          tau tak pe… kita buat site monitoring kat blog dia kang baru tau. haha

          Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      05/01/2011 @ 6:13 am

      hehehe… hang dah tahap superb. dah la hang blogger pames.. malu aku kat hang bro~

      Reply

      • mijie
        05/01/2011 @ 6:22 am

        uik itu fitnah semata2 tu bro, itu blog buruk aku je, tempat aku mengadu domba, tempat syok sendiri, buat contest pun syok sendiri, hahaha blog hang la pemes sbb tu aku tiap2 hari masuk blog hang, aku dah ingat dlm kepala domain hang

        Reply

        • Muhamad Azman Ishak
          05/01/2011 @ 6:25 am

          hahaha,… habis hang ingat blog ni best sangat ke bro. blog bapak-bapak salin pampers anak.. buatkan susu… buaikan anak jer. tadek la blog techno macam orang lain tu. lol~

          Reply

  8. Mohd Isa
    01/01/2011 @ 12:27 pm

    wah…saya bukan untuk dijual…hehe…selamat tahun baru bro…semoga di tahun ini murahlah rezeki bro dan keluarga…insyaAllah.
    Mohd Isa┬┤s last blog post ..Kemeriahan Tahun Baru di TwitterMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      05/01/2011 @ 6:13 am

      hehehe… selamat tahun baru isa. semoga tahun baru ni memberi sinar harapan baik untuk hang dan keluarga. amin~

      Reply

  9. wazy
    01/01/2011 @ 8:03 am

    selamat tahun baru 2011 buat bro dan keluarga
    wazy┬┤s last blog post ..Seorang Yang Berjaya – Seorang Yang GagalMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      05/01/2011 @ 6:12 am

      selamat tahun baru jugak untuk SUPPORTER yang setia. aku biar jer iklan blog hang kat blog aku ni. sebab setiap bulan hang memang top pon. hahaha.. saje nak kongsi PR dengan kengkawan

      Reply

  10. Tweets that mention 15Malaysia terhangat di pasaran sempena penutup 2010 | AzmanIshak.Com -- Topsy.com
    01/01/2011 @ 5:07 am

    […] This post was mentioned on Twitter by Denaihati. Denaihati said: RT @azmanishak 15Malaysia terhangat di pasaran sempena penutup 2010 | AzmanIshak.Com http://bit.ly/edNCXn […]

    Reply

  11. denaihati
    01/01/2011 @ 4:39 am

    Insyallah 2011 ni lebih masa utk singgah sini
    denaihati┬┤s last blog post ..Melangkah tahun baru 2011 dengan NIAT yang betulMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      05/01/2011 @ 6:12 am

      tak pe bro. aku memahami. blog ni sekadar blog peribadi jer. keke.. tadek la blog techno sangat.

      Reply

  12. Syafrizal
    31/12/2010 @ 11:48 pm

    Maaf la ye lama betul aku tak singgah blog ko. Blog aku pun dah berhabuk tak update lagi hehe.
    Syafrizal┬┤s last blog post ..Petikan Facebook- Perubatan JawiMy Profile

    Reply

    • akubiomed
      02/01/2011 @ 1:53 am

      Bro lama tak blog. Kemana menghilang ?
      akubiomed┬┤s last blog post ..2010 melabuhkan tirainya 2011 membuka lambaran baruMy Profile

      Reply

      • Muhamad Azman Ishak
        05/01/2011 @ 6:11 am

        bro shafrizal banyak buat perasmian HPA. dia orang kuat.

        Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      05/01/2011 @ 6:10 am

      owh tak pe bro. tadek masalah semua tu. biasa la.. blog ni sekadar bersosial. tak semestinya kalau dalam dunia realiti pon kita nak bertandang kat rumah orang setiap hari kan. agak agak la.. haha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge