Hehehe… rase pelik pulak bila aku cuba Melayu-kan Bahasa Inggeris. Tapi macam gempak pon ade. Banggakan pakai tajuk utama bahasa ibunda. Ada la sikit hemahnya, dari bercampur tajuk Bahasa Melayu dengan Bahasa Inggeris. Entri pada kali ni memang agak santai. Aku sememangnya kurang pakar untuk berbahasa Melayu dengan betul kalau menulis. Jadi segala kesulitan amat dikesali.

Aku dapat hadiah misteri lagi tahun ni. Sungguh tak menyangka. Pada tahun lepas tadek berapa nak suprise sangat… walaupon aku ade sikit teruja sebab dah tahu orang tuh nak hantar sesuatu… Tapi pada tahun ni… die buat suprise yang aku langsung tak tau.. kekeke. Aku cakap pon dah tunggang langgang disebabkan terlampau seronok.

Terima kasih untuk Bro CyberneticsMinds sebab bagi hadiah lagi untuk tahun ni.. sesape yang rase tarikh lahir dah nak dekat tuh, boleh la request hadiah macam Santa Clause kat blog dia tuh.. hehehe… Jangan marah ar bro… Lu memang rawks & sporting beb… gua salute spring sama lu….

Aku dan Si Dia

Bulan Jun… erm.. bulan yang bersejarah dalam hidup aku. Sampai bila-bila pon perkara ni takkan luput dari ingatan aku, insyaallah. Setiap manusia yang normal sudah pasti hari lahirnya merupakan tarikh yang ditunggu-tunggu, begitu juga dengan aku. Bulan di mana kata-kata keputusan yang di buat oleh si Dia menjadi teman hidupku sepanjang hayat. Aku berdoa ianya kekal selagi kami masih bernafas… amin…

Cinta Aku dan Si Dia???

Tanpa mengenali perasaan cinta, aku terus melamar si Dia untuk menjadi teman hidup aku. Agak lama juga bagi